Jump to content

Υπολογιστής απο την αρχη

Orfanos3

Recommended Posts

• Replies 626
  • Created
  • Last Reply
Και η 6450 τότε; γιατί;

Δεν την πήρα βαλαν τον σκληρό δίσκο μέσα στο κουτι της κάρτας

το εγραψε πισω ο ανθρωπος..Ποσο δυσκολο ειναι??

"Κουτι" για τον σκληρο δισκο ηταν.

εδιτ

#2ος για sec...

Καλύτερη βοήθεια απο το manual δεν νομίζω να θες. Διάβασε το και θα καταλάβεις. Διαφορετικά youtube it :)

Καλύτερη βοήθεια απο το manual δεν νομίζω να θες. Διάβασε το και θα καταλάβεις. Διαφορετικά youtube it :)

:snap:

Αν μου λείπει μόνο το τροφοδοτικο και η κάρτα γραφικών μπορώ να ξεκινήσω το δέσιμο?μέχρι την άλλη βδομάδα που θα ρθουν?έτσι για να ασχολουμε η δεν γίνεται?

Ε δεν έχεις να κάνεις και πολλά ειδικά αν λείπει το τροφοδοτικό αλλά άντε βάλε τα σε καταλαβαίνω :D

H H100 (αν έχεις πάρει αυτήν έχω χαθεί :p) έχει πάστα απο μόνη της :)

H H100 (αν έχεις πάρει αυτήν έχω χαθεί :p) έχει πάστα απο μόνη της :)

Προσοχή ο άσχετος...ο επεξεργαστης είναι με έναν ανεμιστηρα μαζι προφανος καταργειτε για να μπει ο h100 έτσι?

χαχαχαχα ε ναι βρε. Θα βάλεις την Η100 όχι την ψύχτρα με την οποία έρχεται ο επεξεργαστής :p

χαχαχαχα ε ναι βρε. Θα βάλεις την Η100 όχι την ψύχτρα με την οποία έρχεται ο επεξεργαστής :p

Κατάλαβα με τον swatoner θα τον φτιάξω!!Αν και πολυ θα γελά να καταφέρω να το κάνω μόνος μου

Εγώ θα παρατηρώ για να μαθαίνεις. Όπως σου είπα έχω baby sitting άρα σπίτι μου εύκολα διατάζω, χαχα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.