Jump to content

Υπολογιστής απο την αρχη

Orfanos3

Recommended Posts

swatoner κι εγώ υπονοώ ότι αφού και με μια ψύκτρα των 30 κάνει δουλειά γιατί να πάρει την H100 και όχι την noctua. Ακόμα και η noctua είναι overkill αλλά ας μην χαραμίσει άλλα 30 ευρώ τσάμπα. Να σου πω και κάτι άλλο; Όλο αυτό το thread είναι και λίγο προκλητικό στους καιρούς που ζούμε. Εδώ άλλοι δεν έχουν να φάνε και εδώ πετάμε τα ευρώ λες και είναι στραγάλια και μάλιστα άσκοπα. Εάν έστηνε αυτό το μηχάνημα με ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά (πχ ι7 3930 αντί για τον i5) θα έλεγα πάει στο καλό αλλά όχι έτσι ρε συ. Στην τελική ας πάρει την noctua και τα 30 ευρώ ας τα δώσει σε κάποια φιλόπτωχη/ανθρωπιστική οργάνωση...

(Εγώ έχω και μια ένσταση για τις μνήμες εάν και εφόσον παίζει bank interleaving)

Εσύ είσαι ο Παππας της ενορίας η ο δικηγόρος του διαβολου;; Δεν ξανά μιλάω και δεν λέω τίποτα αν ήθελα να κριθω θα πήγαινα στο δικαστήριο η θα μιλούσα με το Θεό..λες και κανεις άλλος εδω μέσα δεν έχει pc με 2000 χιλιαρικα.. Το θέμα με τα κομμάτια τελειώνει εδω.. Θα πάρω ότι νομιζω

• Replies 626
  • Created
  • Last Reply
Εσύ είσαι ο Παππας της ενορίας η ο δικηγόρος του διαβολου;; Δεν ξανά μιλάω και δεν λέω τίποτα αν ήθελα να κριθω θα πήγαινα στο δικαστήριο η θα μιλούσα με το Θεό..λες και κανεις άλλος εδω μέσα δεν έχει pc με 2000 χιλιαρικα.. Το θέμα με τα κομμάτια τελειώνει εδω.. Θα πάρω ότι νομιζω

Διάβασε προσεκτικά τί έγραψα. Δεν έκρινα εσένα αλλά όσους αλόγιστα σε βάζουν σε επιπλέον έξοδα χωρίς λόγο. Αν έκανες overclock τον επεξεργαστή θα σου έλεγα και εγώ να πάρεις την H100 αλλά από την στιγμή που δεν θα κάνεις τότε όχι μόνο δεν θα στην προτείνω αλλά θα διαφωνήσω οριζοντίως και καθέτως. Το μόνο πραγματικά που λείπει από την σύνθεσή σου και αξίζει τα 150 ευρώ που θα δώσεις είναι ένα ανάλογο UPS για να μην το κλαις το εργαλείο λόγω της αναξιόπιστης ΔΕΗ.

Βασικός παράγωντας όταν στήνεις ενα μηχάνημα ειναι το διαθέσιμο κεφάλαιο.

Τώρα αν αυτό ειναι 200€ ή 3000€ δεν εχει σημασία ιδιαίτερη.Το VFM προσαρμόζεται σε αυτό το αρχικό κεφάλαιο.Ο Orfanos3 μας λέει 2000€-2100€.Προτάσεις θέλει ο άνθρωπος όχι κήρυγμα.

Τώρα στο θέμα μας.Μια 680GTX θα σε καλύψει για την επόμενη 4ετία χαλαρά(όλα τα games @1080 σε full extra ρυθμίσεις.).Το cpu (i5) είναι και αυτό μια χαρά αφού το μηχάνημα ειναι για παιχνίδια το hyper threading ειναι περιττό.Η ποσότητα της ram ειναι υπεραρκετή ,μελλοντικά μπορεί να θες να πας σε 16Gb και θα μπορείς αφου εχεις αφήσει 2slots άδεια.

Κουτί ,πληκτρολόγιο και mouse ειναι περισσότερο θέμα γούστου οπότε δεν λέω τίποτα για αυτά.

Τέλος για την ψύξη..Αν έχεις θέματα με θόρυβο πρέπει να διαλέξεις κάτι ήσυχο αλλα και αρκετά δυνατό για το cpu σου.Εγώ θα πήγαινα σε νερό με αυτό το κεφάλαιο,αλλά όχι σε έτοιμη λύση.Αν δεν έχεις όρεξη για τους πονοκεφάλους που μπορεί να σου φέρει μια custom υδρόψυξη καλύτερα να πας σε μια απο τις κορυφαίες αερόψυκτρες.Προτασή μου ειναι η nh-d14 μιας και δεν εχω πετύχει πιο αθόρυβη και δυνατή λύση.

Σημείωση:Το 600T έχει χάλια ανεμιστήρες(χαμηλά cfm πολύ φασαρία) και fan controller και πιθανότατα θα θες να τα αλλάξεις αυτά.

Θα πάρω ότι νομιζω

Τότε γιατί ανοίγεις θέμα και ταλαιπωριόμαστε άδικα; Πάρε ότι νομίζεις. Και αν δεν φτάνει η Η100 στον στοκ, πάρε κι ένα κάνιστρο να ρίχνεις άζωτο. Καλύτερα λέω εγώ θα είναι.

Είναι άλλο πράγμα να ζητας προτάσεις και άλλο να έχεις προαποφασίσει τι θα πάρεις και να ζητάς εκ των υστέρων δικαίωση. Σου είπα σε τι πάσχει το μηχάνημα σε παραπάνω μήνυμα.

Ρε παιδιά έχει αγανακτίσει και αυτο το παιδί. Την πήρε τώρα έληξε. Μην το συζητάμε, δικιά του επιλογή, αγορά, χρήματα.

Καταναλωνόμαστε 3 σελίδες τώρα για μια h100. Στην παρουσίασή της λιγότερες σελίδες είχαμε. (λέμε τώρα).

Και το κάνετε και θέμα λες και πέταξε 2000€ γιατί έβαλε h100 ενώ δεν την χρειάζεται. Στην τελική την κρατάει και του χρόνου κάνει OC και δεν μπλέκει με airflow, χτιστή υδρόψυξη κλπ.

ρε μαγκεσ το παιδι δεν ξερει ακομα τι εχει αγορασει σιγα σιγα θα μαθει κ θα κανει κ overclocking κ οτι να ναι, το μηχανημα ειναι καλο για τον σκοπο που το θελει κ ο ιδιος,

δηλαδη οσοι εχετε υδροψυξη στα συστηματα σας κ τα εχετε ανεβασει τα χρησιμοποιειτε στο επακρο?

γιατι εγω εχω εναν 2500κ κ τον παιζω στα 3!!!!με αεροψυκτρα πανω κ μου ειναι οχι αρκετος αλλα υπεραρκετος για το ιντερνετ που τον χρησιμοποιω.

γιατι εγω εχω εναν 2500κ κ τον παιζω στα 3!!!!με αεροψυκτρα πανω κ μου ειναι οχι αρκετος αλλα υπεραρκετος για το ιντερνετ που τον χρησιμοποιω.

Εδώ είναι το θέμα φίλε μου. Αν τον χρησιμοποιείς μόνο για internet τότε και ο i3 2100 ή και ο Pentium G μπορεί να σε καλύψει άνετα και για πολλά χρόνια ακόμη. Συγνώμη εκ μέρους όλων όσων πιστεύουν ότι το χτίσιμο ενός συστήματος πρέπει να γίνεται με βάση το Value for money και όχι με την λογική "είδα φως και μπήκα". Προφανώς βέβαια ο καθένας έχει δικαίωμα να ξοδέψει τα λεφτά του όπως νομίζει καλύτερα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε δικαίωμα να τον οδηγούμε σε σπατάλες, και είναι σπατάλη να αγοράζεις κάτι που δεν θα το εκμεταλλευτείς στο έπακρο, ούτε βέβαια έχει δικαίωμα ο ερωτών να ζητά βοήθεια ενώ έχει ήδη προαποφασίσει τί θα αγοράσει. Το τελευταίο γιατί εγώ μπορεί να έχω χρόνο για χάσιμο και δεν με νοιάζει εάν φάω χρόνο για να σχολιάσω ή για να προτείνω αλλά αυτό δεν συμβαίνει με όλους τους υπόλοιπους χρήστες. Το θέμα με την H100 είναι το κερασάκι στην τούρτα, πιο πριν αγνόησε εντελώς τις προτάσεις αναφορικά με την επιλογή κάρτας γραφικών.

φιλε μου γνωριζω πολυ καλα τι παιζει με το hardware k ξερω πολυ καλα τι επεξεργαστη εχω παρει τον πηγαινω στα 4.5 για πλακα κ μνημες στα 2133 απλα δεν μου χρειαζεται σημερα κ ειδικα τωρα την κανω την δουλεια μου κ ετσι οπως ειναι, κ συνεχιζει να πεταει το cpu ακομα κ ετσι,το θεμα ειναι αλλο

κατα καιρους ανοιγουν threads με παιδια που θελουν να χτισουν εναν υπολογιστη κ απλα δεν ξερουν τι κυκλοφορει στην αγορα κ ρωτανε μια γνωμη, οι περισσοτεροι εδω μεσα παθιαζονται κ απαντανε λες κ ο υπολογιστης θα ανηκει στους ιδιους.

Το οτι δεν ξερει καποιος απο θεμα hardware δεν σημαινει οτι δεν εχει το δικαιωμα να αγορασει αυτο που θελει κ του καθεται καλυτερα στο ματι η κ στην τσεπη? αν θες,

κ απο την στιγμη που παρακαμπτουν τις ιδεες σε αυτα που τους προτεινουν στραβωνουν κιολας οπως εχει συμβει εδω με την ψυκτρα κ την καρτα.

Θα πάρω αυτόν τελικά θέλω να μου πείτε μόνο αν είναι συμβατος με την μητρική κάρτα που έχω.Intel Core i7 3770 (s 1155 , 3.4 GHz , 8 MB) - Επεξεργαστές - plaisio.gr

Αν είναι μόνο για παιχνίδια, πραγματικά δε χρειάζεται να πας σε i7. Μπορείς να περιμένεις λίγο τον i5-3570K.

Aν δεις συγκριτικά, έχουν την ίδια απόδοση στα παιχνίδια. Πχ. Review: Intel Core i5-3570K (22nm Ivy Bridge) - CPU - HEXUS.net - Page 7

Tώρα, αν γουστάρεις i7... go for it. Νομίζω οι περισσότεροι το ίδιο θα κάναμε αν δεν υπήρχε θέμα χρημάτων. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.