Jump to content

Υπολογιστής απο την αρχη

Orfanos3

Recommended Posts

27" άρα και ξερό ψωμί !

Οι 27"άρες είναι ότι καλύτερο σε αναλογία μεγέθους/ 1080P ανάλυση! Όποιος έχει δουλέψει με αυτές ξέρει πως ΔΕΝ υπάρχει γυρισμός !

Τώρα για τα σαπάκια τις 23άρες τι να πω ...........μόδα είναι θα περάσει και σύντομα μάλλον .... και όσοι τις προτιμούν το κάνουν για λόγους κόστους....

Εχω περάσει από 19άρες (194wt) , 20άρες (204wt), 22άρες (226wtq), 23άρες (2370HD), 24άρες (1920x1200 = T240) 27άρες (M2762dp-pz + T27A300)

Νομίζω πως το πρώτο ανεκτό μέγεθος οθόνης το βρήκα στην Τ240 και το ιδανικό στις 27άρες με την Τ27Α300 να είναι πολύ πολύ καλή οθόνη + ότι είναι και ΤV με picture in picture λειτουργία.

• Replies 626
  • Created
  • Last Reply
Τι λέτε γι αυτήν? Samsung S24A350H LED Monitor 24'' - Όλες οι οθόνες - plaisio.gr

Η αυτήν MONITOR :: Dell LCD LED 24'' Ultrasharp U2412M Full HD Black - Visionstudio.gr

Και επίσης ρώτησα αν μπορώ να αλλάξω το τροφοδοτικο και μου είπαν οκ και θα βρω την διάφορα...οπότε για να τελειώνουμε προτείνετε μου ένα καλομτροφοδοτικο για τελευταία φορά και για κάρτα γραφικών πλέον διαθετω μέχρι 500 ευρο αφού έπεσε το κόστος απο τα αλλα

και οι 2 καλες οθονες ειναι

Αναλογα τα γουστα

Εγω θα πηγαινα στην samsung μου αρεσει πιο πολυ

αλλος μπορει να διαλαγε την dell

Οποτε οποια και να παρεις δεν θα σε αγοητευση με την αποδοση την ευκρινεια της και τα χρωματα

24 ιντσες ειναι μια χαρα παραπανω ξευφευγει πιστευω για τα ματια

Εγώ θα ξανα προτείνω οτι εφόσον θέλεις παιχνίδια θα πας για 23άρα.

1920χ1080 ανάλυση και όχι 1920χ1200.

Επίσης επειδή υπάρχει περίπτωση να σου αρέσει το eyefinity (3 οθόνες extended) ποιο εύκολα θα βρείς 23άρα dell παρά 24άρα μεταχειρισμένη.

Επίσης TN panel vs IPS, δεν νομίζω οτι τίθεται θέμα συζήτησης.

γνώμη μου είναι είτε κοίτα για dell 23 είτε κοίτα για κάποια άλλη 27άρα.

Εγώ θα ξανα προτείνω οτι εφόσον θέλεις παιχνίδια θα πας για 23άρα.

1920χ1080 ανάλυση και όχι 1920χ1200.

Επίσης επειδή υπάρχει περίπτωση να σου αρέσει το eyefinity (3 οθόνες extended) ποιο εύκολα θα βρείς 23άρα dell παρά 24άρα μεταχειρισμένη.

Επίσης TN panel vs IPS, δεν νομίζω οτι τίθεται θέμα συζήτησης.

γνώμη μου είναι είτε κοίτα για dell 23 είτε κοίτα για κάποια άλλη 27άρα.

Εχετε κάνει εικόνισμα τα IPS panel ............

Ε, λοιπόν 100000000 φορές καλύτερη είναι μια 27" οθόνη καλή με TN που γεμίζει το οπτικό σου πεδίο σε games, ταινίες από μια 23άρα με Ips και 200000000 φορές καλύτερη είναι σε χρήση γραφείου !

Επίσης 1000 φορές μια οθόνη που σε ένα χώρο μπορεί να παίξει 2 ρόλους (TV και Monitor), από ένα απλό monitor !

Αυτά είναι ξεκάθαρα πράγματα ! Και μιλώ πάντα για οθόνες χωρίς προβλήματα θέασης... κ.λ.π.

Αν έχεις να επιλέξεις TN panel και μπορείς με λίγα παραπάνω να δώσεις για ips τότε. IPS.

Είχα δύο 24άρες samsung t240&2493hm και τις έβγαλα να βάλω 1 u2311. Και κυριολεκτικά δε το μετάνιωσα.

Έχει διαφορά στην ποιότητα εικόνας, στα χρώματα και στις γωνίες θέασης.

Πολύ ποιο ξεκούραστη

Δεν ξέρω την προσωπική σου εμπειρία adpanos.

μα αν η 27αρα εχει ιδιο resolution , δεν υπαρχχει λογος για 4 ιντσες λιγοτερες.

και δε νομιζω να καταλαβει στο dpi διαφορα..

Εξαρτάται από την απόσταση και τον φωτισμό του χώρου του. Αν είναι πολύ κοντά θα βλέπει από άκρη σε άκρη σαν να παρακολουθεί αγώνα τένις και σε μερικά χρόνια θα έχει σοβαρό πρόβλημα με τα μάτια.

27" πλησιάζει τα όρια της τηλεόρασης που έχουμε απόσταση 2-3 μέτρα.

Εξαρτάται από την απόσταση και τον φωτισμό του χώρου του. Αν είναι πολύ κοντά θα βλέπει από άκρη σε άκρη σαν να παρακολουθεί αγώνα τένις και σε μερικά χρόνια θα έχει σοβαρό πρόβλημα με τα μάτια.

27" πλησιάζει τα όρια της τηλεόρασης που έχουμε απόσταση 2-3 μέτρα.

. Αυτη είναι οκ?μου κατεβάζει και το κόστος για να πάρω καλύτερα γραφικά

Αν έχεις να επιλέξεις TN panel και μπορείς με λίγα παραπάνω να δώσεις για ips τότε. IPS.

Είχα δύο 24άρες samsung t240&2493hm και τις έβγαλα να βάλω 1 u2311. Και κυριολεκτικά δε το μετάνιωσα.

Έχει διαφορά στην ποιότητα εικόνας, στα χρώματα και στις γωνίες θέασης.

Πολύ ποιο ξεκούραστη

Δεν ξέρω την προσωπική σου εμπειρία adpanos.

Έχεις καλή εμπειρία στα παιχνίδια με την οθόνη σου; Έχω μια U2311H που δεν την έχω δοκιμάσει σε απαιτητικά παιχνίδια, αλλά σκέφτομαι να την αλλάξω.

. Αυτη είναι οκ?μου κατεβάζει και το κόστος για να πάρω καλύτερα γραφικά

Καλύτερο game play έχεις όταν είσαι μέσα στο παιχνίδι ! Καλύτερο από 5 FPS στα 100 fps διαφορά .... Αυτό δεν μπορούν να σου το προσφέρουν μικρές οθόνες !

Ολη μου η παρέα που παίζει με τρέλα BF3 και Starwars σαν τρελοί, έχουν πάει σε 27άρες. Τυχαίο ??

Μια πολύ ποιοτική πρόταση σε τέτοιο μέγεθος είναι η

BenQ LCD LED 27'' EW2730V Full HD Black με PVA πάνελ !

MONITOR :: BenQ LCD LED 27'' EW2730V Full HD Black - Visionstudio.gr

Και μην μου πεις πως είναι πολλά τα χρήματα, γιατί τα μάτια είναι ανώτερα από τροφοδοτικά και λαμαρίνες (κουτιά) στα οποία έσκασες περισσότερα ....

Διαφορετικά TN και 27" στα 280-300€ !

Καλύτερο game play έχεις όταν είσαι μέσα στο παιχνίδι ! Καλύτερο από 5 FPS στα 100 fps διαφορά .... Αυτό δεν μπορούν να σου το προσφέρουν μικρές οθόνες !

Ολη μου η παρέα που παίζει με τρέλα BF3 και Starwars σαν τρελοί, έχουν πάει σε 27άρες. Τυχαίο ??

Μια πολύ ποιοτική πρόταση σε τέτοιο μέγεθος είναι η

BenQ LCD LED 27'' EW2730V Full HD Black με PVA πάνελ !

MONITOR :: BenQ LCD LED 27'' EW2730V Full HD Black - Visionstudio.gr

Και μην μου πεις πως είναι πολλά τα χρήματα, γιατί τα μάτια είναι ανώτερα από τροφοδοτικά και λαμαρίνες.

(κουτιά) στα οποία έσκασες περισσότερα ....

Με επεισες την πηρα

Διαφορετικά TN και 27" στα 280-300€ !

Με επιδρά την πηρα

Παμε και σε κάρτα γραφικών να τελειωνουνε

Έχεις καλή εμπειρία στα παιχνίδια με την οθόνη σου; Έχω μια U2311H που δεν την έχω δοκιμάσει σε απαιτητικά παιχνίδια, αλλά σκέφτομαι να την αλλάξω.

Πολύ ευχαριστημένος.

Θαύματα δεν είδα τρελά αλλά είδα αισθητή διαφορά.

Τώρα απλά θέλω άλλες 2 είτε να πάρω 27άρα :D

α και να παρω αυτο το τροφοδοτικο να κερδισω τα χρηματα της οθονης?ειναι καλο?

CoolerMaster GX 750W | Skroutz.gr

Corsair Enthusiast Series TX750 V2 750W 80+ Bronze Certified (CMPSU-750TXV2EU) - Τροφοδοτικά - plaisio.gr

Αυτό είναι ακόμα καλύτερο !!!

Εδώ να το κάνει παραγγελία να του το φέρουν με την οθόνη μαζί ! Κοστίζει φτηνότερα και θα πληρώσει τα ίδια μεταφορικά μαζί με ότι άλλο πάρει από εκεί (μια φορά)~:)

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23677&cat=17

Καλό είναι ! Προχώρα !

αααααααα, το άλλο τελικά δεν το είχες παραγγείλει ?

EDIT: Οχι από pixmania !!!

Το είχα παραγγείλει είχα την δυνατότητα να το ακύρωσω και να πάρω κάτι άλλο και με τα λεφτα που περισσεύουν να πάρω κάτι άλλο και αφου μου είπατε ότι είναι υπερβολή γλύτωσα 100 εύρο που θα τα δώσω στην οθονη

Παμε και σε κάρτα γραφικών να τελειωνουνε

Για κάρτα γραφικών παρακάτω :

ATI Radeon HD7970 3GB DDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini-DP (Sapphire)

VGA :: ATI Radeon HD7970 3GB DDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini-DP (Sapphire) (21197-00-40G) - Visionstudio.gr

ενώ αν θες να γλυτώσεις κανένα φράγκο :

ASUS VGA HD7950-DC2T-3GD5 (90-C1CRN2-U0UAY0BZ)

Καλές αγορές !!!

Περιμένουμε φώτο από το στήσιμο του PC και benchάκια σε default και overclock ! :magic:

Για κάρτα γραφικών παρακάτω :

ATI Radeon HD7970 3GB DDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini-DP (Sapphire)

VGA :: ATI Radeon HD7970 3GB DDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini-DP (Sapphire) (21197-00-40G) - Visionstudio.gr

ενώ αν θες να γλυτώσεις κανένα φράγκο :

Καλές αγορές !!!

Περιμένουμε φώτο από το στήσιμο του PC και benchάκια σε default και overclock ! :magic:

Εκτός απο το ότι θα το βγάλω φωτο θα σας ζαλισω στο στήσιμο ...

Νομίζω δεν πήρε τα χρήματά του πίσω απο πλαίσιο.

Αν ναι ας το πάρει απο αλλού. Να τα μαζέψει όλα κάπου για να δεί και μεταφορικά κλπ.

Δεν μου τα δείνουν με πιστωσανε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.