Jump to content

ποιές οι πιο κατάλληλες συνθήκες-επιλογές για εγγραφή οπτικών δ με δεδομένο hardware?

kagelar34

Recommended Posts

Έχω ένα λαπτοπ με dvd-rw και έγραψα δύο δβδ ....αποτυχία το λαπτοπ είναι σχετικά καινούριο (πάσχα) με το dvr-k12RA της PIONEER βασικά δεν είναι δικό μου αλλά έχει χρησιμοποιηθεί άλλη μία φορά και αυτή επιτυχώς (το dvd-rw)

έτσι έγραψα 2 δισκάκια(nero) και κολλάει όταν πάω να τρέξω τα αρχεία τους πήγα έκανα κάτι τεστ του nero όπου και βρήκε errors στα τεστ φιλεσ kai ορισμένα unreadable sectors

αν έκανα την εγγραφή με άλλο πρόγρρμμα (alcohol120) ή αν την έκανα με πιο χαμηλά (m;ono 1x έχει πιο κάτω) ταχύτητα μήπως δεν θα είχε problems?

Και γι αυτό ρωτάω ποιές οι πιο κατάλληλες συνθήκες-επιλογές για εγγραφή οπτικών δίσκων με δεδομένο hardware?το multissesion??το μέγεθος ???

Πρωσωπικά κάνω τα παρακάτω πριν γράψω DVD....

1. Διαγραφή Cookies, Temp,

2. Defrag στον δίσκο,

3. Εγγραφή του DVD με 6x......

Βέβαια μπορεί να φταίνε και τα δισκάκια που χρησιμοποίησες...... Μπορεί να μην είναι σωστά συμβατά με το DVD-RW.....

Εγώ χρησιμοποιώ της Princo τα λευκά και το αποτέλεσμα είναι 100% error free......

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.