alej Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2012 Καλησπέρα.Έχω ένα θέμα με το PS3 και το wifi.Πριν μερικές μέρες μετά από διακοπή Δ.Ε.Η. το μόντεμ - ρούτερ (Netgear 54Mbps) τα'παιξε και πήρα νέο.Ένα TP-LINK TDW8961ND.Αφού το έστησα το δίκτυο - παρατήρησα μάλιστα και καλύτερη συμπεριφορά στο internet - πήγα να δω μια ταινία 720p στο PS3 μέσω e-vuze και wifi.Εκεί παρατηρώ ότι κολλάει και δεν παίζει καλά. Όχι συνέχεια αλλά σε μια ταινία θα το κάνει και 4-5 φορές. Καλυτερεύει όταν πατάω pause για λίγα sec και μετά πάλι play.Σε κάποια άλλη το έκανε συνεχώς.Τι μπορεί να φταίει;Μπορεί να γίνει streaming μέσω wifi στο ps3 720p ποιότητα;Με το παλιό το Netgear (αγορά το 2008) δεν είχα προβλήματα τέτοια αλλά δεν θυμάμαι τι ποιότητα έβλεπα ταινίες γιατί τώρα τελευταία άρχισα σε HD να κάνω stream.Μπορεί το modem-router που πήρα να κάνει 720p/1080i streaming over wifi;;;Καμιά ιδέα ρε παιδιά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 18, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 Πολύ πιθανόν να φταίει η ταχύτητα μετάδοσης του ασύρματου. Το PS3 έχει στην καλύτερη 802.11g (τουλάχιστον το μοντέλο που έχω εγώ, δε γνωρίζω αν στις επόμενες γενιές το αναβαθμίσανε σε 802.11n). Αυτό δεν επαρκεί για να βλέπεις απρόσκοπτα ταινία σε HD. Για δοκιμή συνδεσέ του με καλώδιο. Αν παίζει καλά τότε έχει θέμα η ασύρματη μετάδοση. Αν παίζει εξίσου χάλια τότε ή το modem δεν αντέχει ή ο media server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.