schumifer Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2004 Μήπως εχει κανείς σας το συγκεκριμένο πρόγραμμα στη συγκεκριμένη έκδοση?Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 22, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2004 Εγω κατεβασα εχθες το 3.61 αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως λειτουργει... ...καμια βοηθεια κανενας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 22, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2004 Ανοίγεις καινούργιο κάταλογκ και του λες ότι θες να κάνεις καινούργιο ίματζ(τουλάχιστον εγώ που θέλω να βλέπω τα περιεχόμενα των 20 και πλέον backup cd μου.Το κακό είναι ότι δεν επιτρέπει πολλά δεδομένα αν δεν έχεις βιταμίνη. Και τέτοια έχει βγει μόνο μέχρι το 3.52.Κανείς που να το έχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιούλιος 24, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 Έχω το 3.51 ολόκληρο μαζί με το crack και δουλεύει ρολόι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούλιος 24, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 δε αμφιβάλουμε αλλά καλύτερα να μείνουμε εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.