Jump to content

z68 ή z77 στα 100 ευρώ ;

Prof_Chaos

Recommended Posts

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Εγω παντως που θα παω στον 3570κ,εψαξα reviews για μητρικες κατω απο 130€,και η gigabyte εχει βγαλει πολυ δυνατη μητρικη σε επιδοσεις για τα λεφτα της οπως και για την asrock. Οποτε εγω θα πηγαινα σε αυτην MOTHERBOARD :: Gigabyte Socket 1155 GA-Z77-D3H GLan Audio Raid - Visionstudio.gr και πιστευω θα ημουνα κομπλε,επισης αλλιως θα πηγαινα στην extreme 4 που ειναι υπερπληρες μητρικη κατα την γνωμη μου (θα ηθελα βεβαια να ηταν ΑΤΧ :( ) αλλα θα παω στη gigabyte λογω οτι δινει 1 χρονο παραπανω εγγυηση :)

Εγω παντως που θα παω στον 3570κ,εψαξα reviews για μητρικες κατω απο 130€,και η gigabyte εχει βγαλει πολυ δυνατη μητρικη σε επιδοσεις για τα λεφτα της οπως και για την asrock. Οποτε εγω θα πηγαινα σε αυτην MOTHERBOARD :: Gigabyte Socket 1155 GA-Z77-D3H GLan Audio Raid - Visionstudio.gr και πιστευω θα ημουνα κομπλε,επισης αλλιως θα πηγαινα στην extreme 4 που ειναι υπερπληρες μητρικη κατα την γνωμη μου (θα ηθελα βεβαια να ηταν ΑΤΧ :( ) αλλα θα παω στη gigabyte λογω οτι δινει 1 χρονο παραπανω εγγυηση :)

Δες και αυτη εδω... MOTHERBOARD :: Asrock Socket 1155 Z77 Pro3 GLan Audio Raid - Visionstudio.gr (Αν και χθες την ειχαν στα 95.31) δεν ξερω τι κανουν..!!Ναι ο μονος λογος για να πας σε giga ειναι η εγγυηση.,!!

Κι εμένα η z77 d3h με υπερκαλυπτει και ειναι και ομορφο board .άντε απο Δευτέρα με το καλο να γίνουν διαθέσιμοι και οι ivy να φύγει πακέτο με 8gb ddr3.

Ωραίες :T: γιατί όχι όμως corsair ; Επίσης κόκκινο με μπλε board θα ταιριάζει ? :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.