Jump to content

No shutdown!

pigassos19

Recommended Posts

Αυτη την περιοδο βρισκομαι στον υπολογιστη της αδελφης μου και σαν υποχρεωση μου θεωρησα να της βαλω win XP απο 98 που ειχε.

Ολα πηγαν καλα εκτος απο το γεγονος οτι το πι-σι δεν κλεινει!

Το κουφο για εμενα ειναι οτι κανει κανονικη εξοδο απο τα windows απλα μετα παραμενει ανοιχτο, δηλαδη αναβει το πρασινο λεντακι του ρευματος και η οθονη ενω ειναι μαυρη φαινεται σαν να λαμβανει σημα.

Το μονο που σκεφτηκα να κανω ειναι bios update μπας και γινει τιποτα αλλα δυστηχως δεν καταφερα να το κανω!

Προεκιται για εναν P3 στα 450 και μητρικη DFI PA61 rev . D1+

Αν εχετε καμια ιδεα βοηθηστε.

Επισης θελω βοηθεια για το bios update.Κατεβασα το τελευταιο bios μαζι με το προγραμματακι που χρειαζεται, μπηκα σε DOS και οταν πηγαινα να update μου εβγαζε οτι δεν υπαρχει αρκετη μνημη????

Αρχική απάντηση από pigassos19 [Σήμερα, στις 02:20]

Ολα πηγαν καλα εκτος απο το γεγονος οτι το πι-σι δεν κλεινει!

Το κουφο για εμενα ειναι οτι κανει κανονικη εξοδο απο τα windows απλα μετα παραμενει ανοιχτο, δηλαδη αναβει το πρασινο λεντακι του ρευματος και η οθονη ενω ειναι μαυρη φαινεται σαν να λαμβανει σημα.

[/quote

κάνε enable από το Control Panel και τα power options το enable advanced power management (κάπως έτσι - δεν έχω xp θτή τη στιγμή μπροστά μου)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.