Aias Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2012 Καλημερα,Εχω βρει να αγορασω κατι απο ebay Αγγλιας αλλα ο πωλητης που ειναι στην Ολλανδια μου ζηταει 100 ευρω για μεταφορικα.Του λεω οτι παρα πολλα και μου λεει οτι θα κοιταξει να δει και σε αλλες μεταφορικες αλλα μπορει να μου κανει μια <<σουμα>> για καλυτερη τιμη αν μου τα στειλει εκτος ebay και να πληρωσω μεσω paypal (δηλαδη χωρις να χτυπησω την δημοπρασια αλλα συνεννοηθουμε μεταξυ μας) επειδη ετσι γλιτωνει και ο ιδιος 35 ευρω που πληρωνει στο ebay.Επειδη η αγορα και η πληρωμη θα γινει μεσω paypal παλι το ιδιο ασφαλη δεν ειναι?Δηλαδη αν παει να μου τα φαει ή ειναι χαλασμενο παλι μπορω να κανω dispute και να παρω πισω τα λεφτα μου?Επισης εχει μονο 37 κριτικες .Τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Απρίλιος 17, 2012 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2012 Εκανα μια fake αποστολη χρηματων απο paypal και μαλλον δεν.Δεν σημειωνεις πουθενα τι περνεις οποτε μπορει να ισχυριστει οτι θελει ο αλλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_ Απρίλιος 17, 2012 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2012 μονο μεσω ebay αγορες.για οτιδηποτε αλλο,κινδυνευεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Maba Απρίλιος 18, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 Μπορει να σου στειλει ενα invoice στο paypal που να εχει ποσοτικα και περιγραφικα τι αγοραζεις, αλλα δεν θα προτεινα να το κανεις ετσι απο τη στιγμη που σου ειναι αγνωστος και εχει και 37 κριτικες μονο.Mεσω ebay κοιτα να τα βρειτε.Τι ειναι αυτο που κοστιζει 100 ευρω σε μεταφορικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Απρίλιος 18, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 Μπορει να σου στειλει ενα invoice στο paypal που να εχει ποσοτικα και περιγραφικα τι αγοραζεις, αλλα δεν θα προτεινα να το κανεις ετσι απο τη στιγμη που σου ειναι αγνωστος και εχει και 37 κριτικες μονο.Mεσω ebay κοιτα να τα βρειτε.Τι ειναι αυτο που κοστιζει 100 ευρω σε μεταφορικα?οθονη αλλα τελικα καταλαβα οτι δεν ξερει και ο ιδιος τι πουλαει.Τελος παντων ας κλεισει το παρον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Νοέμβριος 7, 2012 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2012 Παίδες τα φώτα σας, μου έτυχε παρόμοια περίπτωση. Ο πωλητής ενώ χθες έστελνε Ελλάδα, σήμερα δε στέλνει και του έστειλα email τι έγινε. Μου απαντάει "Please don't worry~ You just need to let me know your paypal-email. I will send a discount price through PayPal". Η αξία του αντικειμένου δεν είναι πολύ μεγάλη (~ $56) και ο πωλητής έχει 99,9% (10681) feedback. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Νοέμβριος 7, 2012 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2012 Παίδες τα φώτα σας, μου έτυχε παρόμοια περίπτωση. Ο πωλητής ενώ χθες έστελνε Ελλάδα, σήμερα δε στέλνει και του έστειλα email τι έγινε. Μου απαντάει "Please don't worry~ You just need to let me know your paypal-email. I will send a discount price through PayPal". Η αξία του αντικειμένου δεν είναι πολύ μεγάλη (~ $56) και ο πωλητής έχει 99,9% (10681) feedback.Να σου στείλει invoice με αναλυτικη περιγραφη του τι πουλάει. Εισαι καλυμμενος. Το εχω κανει απειρες φορες και με ιδιωτες για κινητα απο Αμερικη και μια φορα που χρειάζστηκε να παρω λεφτα πισω, με καλυψε το Paypal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.