Ashmedai Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2012 καλησπερα παιδια ο λογος που γραφω σημερα ειναι για αγορα ενος καλου gaming headsetλοιπων δεν με νιαζει το ποσο θα κανουναι θελω να ειναι παρα πολη καλα με υψιστη τεχνoλογια ωστε να ακουω τα παντα surround system 7.1-5.1 true gaming ακουω αποψειςΕυχαριστω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rez7nor Απρίλιος 16, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2012 Τι καρτα ηχου εχεις?Για τι τα θες ταινιες?μουσικη?games?True surround σε headset δεν υπαρχει...Η υψιστη τεχνολογια σε headset μπορει να παει και χιλιαρικο δεν νομιζω να θες να δωσεις τοσα χρηματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbatey Απρίλιος 16, 2012 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2012 sennheiser pc360(καρτα ηχου υποθετω πως εχεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 16, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2012 ^^Εχω τα 350 και τα συστηνω φουυυλ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ashmedai Απρίλιος 17, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2012 Λεω να παρω τα Logitech - Wireless Gaming Headset G930 τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Απρίλιος 17, 2012 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2012 wireless σε rf; :nono:plantronics για χαμηλή τιμή, sennheiser για λίγο υψηλότερη (και καλύτερη ποιότητα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbatey Απρίλιος 17, 2012 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2012 γιατι ασυρματα?υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος?αν νομιζεις οτι τα 360 ειναι ακριβα για ενσυρματα, κοιτα τα sennheiser pc320 που ειναι πιο φθηνα.επειδη ομως εχεις μεγαλο budget ,στη θεση σου θα κοιταγα για καθαρα stereo audiophile,τα λεγομενα ,ακουστικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexopus6 Απρίλιος 17, 2012 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2012 Audio Technica ATH-AD700DT770 Pro 80Premium DT990K601K701HD598+ antlion microphone + καποια xonar για dolby headphone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas_a Απρίλιος 18, 2012 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 Audio Technica ATH-AD700DT770 Pro 80Premium DT990K601K701HD598+ antlion microphone + καποια xonar για dolby headphone.Alexopous6, το antlion microphone που το βρισκουμε ρε συ???ειναι τρομερη πατεντα και το θελω για bf3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexopus6 Απρίλιος 18, 2012 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 Alexopous6, το antlion microphone που το βρισκουμε ρε συ???ειναι τρομερη πατεντα και το θελω για bf3.Απο το ίδιο το site 39.95$ μαζί με μεταφορικά,ερχεται απο το Oregon και κάνει περίπου 6 εργάσιμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas_a Απρίλιος 18, 2012 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 Απο το ίδιο το site 39.95$ μαζί με μεταφορικά,ερχεται απο το Oregon και κάνει περίπου 6 εργάσιμες.απο ποιοτητα τι λεει??? το εχεις δοκιμασει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexopus6 Απρίλιος 18, 2012 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 απο ποιοτητα τι λεει??? το εχεις δοκιμασει??? :S Από αρχες του προηγουμενου μηνα που το εχω είναι οτι ποιο βολικό ever. (Hit my signature antlion) Για την ποιότητα θα σου πουν τα παιδιά που μπαινουμε π.χ voice στο bf3 @GruntGR @Tsoureki @MasterCommander [MENTION=172]papatsonis[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Απρίλιος 18, 2012 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 Υπερβολικό δεν είναι;Δε σου πουλάνε τπτ χαρακτηριστικά, πατέντα πουλάνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexopus6 Απρίλιος 18, 2012 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 Υπερβολικό δεν είναι;Δε σου πουλάνε τπτ χαρακτηριστικά, πατέντα πουλάνε.Eγω προσωπικα το βλεπω υπερβολικό να το βάλεις π.χ στα superlux των 25Ε.Αν έχεις ενα ζευγαρι καλα ακουστικα δεν το θεωρω υπερβολικό να διαθέσεις αυτα τα χρήματα για την πατενταετσι ωστε να μην καταφύγεις σε οποιαδήποτε "τανζανια" για να να έχεις mic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 18, 2012 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 Eγω προσωπικα το βλεπω υπερβολικό να το βάλεις π.χ στα superlux των 25Ε.Αν έχεις ενα ζευγαρι καλα ακουστικα δεν το θεωρω υπερβολικό να διαθέσεις αυτα τα χρήματα για την πατενταετσι ωστε να μην καταφύγεις σε οποιαδήποτε "τανζανια" για να να έχεις mic.Γιατί να μην πας κατευθείαν στα AKG GHS-1 ?Θέλω να πω, πόση διαφορά θα έχεις με τα δικά σου, που όμως έρχονται και σε περίπου τριπλάσια τιμή στο σύνολο; (συνδυασμό hs + mic) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Απρίλιος 18, 2012 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 Γιατί να μην πας κατευθείαν στα AKG GHS-1 ?Θέλω να πω, πόση διαφορά θα έχεις με τα δικά σου, που όμως έρχονται και σε περίπου τριπλάσια τιμή στο σύνολο; (συνδυασμό hs + mic) 'Οση διαφορά έχει αυτό με αυτό [ame=http://www.youtube.com/watch?v=uOZUR09DYKY&feature=g-like&context=G2253c1dALT4zFHwASAA]Jessica Rabbit AKA Miss Rabbit Black Men's Magazine Spread - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbatey Απρίλιος 18, 2012 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 ο TS που ειναι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 18, 2012 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 'Οση διαφορά έχει αυτό με αυτό... Δε νομίζω Τάκη... Έχω AKG των 350€. Τα έβαλα στην άκρη για να μη τα διαλύσω με την καθημερινή χρήση και για να πάρω άλλο ζευγάρι με μικρόφωνο. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι αξίζει αυτή η διαφορά για gaming. Αν ακούς σοβαρή μουσική, ναι. Στα παιχνίδια η διαφορά που υπάρχει δεν αξίζει τα 250€ παραπάνω. υγ. Η Παπαρήγα είναι χάλια, αλλά και η άλλη που έβαλες, είναι χοντρή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexopus6 Απρίλιος 18, 2012 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 Δε νομίζω Τάκη... Έχω AKG των 350€. Τα έβαλα στην άκρη για να μη τα διαλύσω με την καθημερινή χρήση και για να πάρω άλλο ζευγάρι με μικρόφωνο. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι αξίζει αυτή η διαφορά για gaming. Αν ακούς σοβαρή μουσική, ναι. Στα παιχνίδια η διαφορά που υπάρχει δεν αξίζει τα 250€ παραπάνω. υγ. Η Παπαρήγα είναι χάλια, αλλά και η άλλη που έβαλες, είναι χοντρή Eλπιζω να μην αναφερεσαι στον ηχο του bf3 γιατι απλα ειναι tragic. Aν παλι δεν σε ενδιαφερει τοσο πολυ ο ηχος σε ενα game η απλα θελεις να ειναι χαβαλετζιδικος τοτε αλλαζει (υπαρχουν και τα ηχεια ftw). Eχω αυτη τη στιγμη εδω, medusa nx stereo, logitech g330, superlux 668B, akg k-601. Πιστευω δεν χρειαζεται να πω τις διαφορες τους. Π.χ σε cod που και ο παραμικρος ηχος και το positioning μετραει μπορεις να δεις τις διαφορες απο headsets των 15-20Ε με ακουστικα των 130Ε+ (Εχω προχειρα 5-6 ατομα που το εχουν διαπιστωσει αυτο). Εσυ πιστευεις οτι δεν αξιζει, εγω λεω ειναι το τι ζηταει ο καθενας απο το game που παιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 18, 2012 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 Εσυ πιστευεις οτι δεν αξιζει, εγω λεω ειναι το τι ζηταει ο καθενας απο το game που παιζει. Δε λέω ότι δεν υπάρχει διαφορά στον ήχο μεταξύ των ακουστικών που έχουν 30, 100 και 300€. Ρωτάω, και εγώ πιστεύω ότι δεν αξίζει, αν οι διαφορές μεταξύ των 100€ (πχ AKG GHS-1) και των 300€ (πχ AKG K-601), σε συνδυασμό πάντα με το κάθε παιχνίδι, αφού μόνος σου παραδέχεσαι ότι το BF3 για παράδειγμα έχει χάλια ήχο, είναι τόσο μεγάλες ώστε να δώσεις τα 3πλάσια χρήματα. Ακόμα και στο CoD, τι θα χάσεις με 200€ λιγότερα; Γιατί δεν πρόκειται περί positioning, αφού αυτό το καθορίζει η κάρτα (μιλάμε για παθητικά ακουστικά και όχι usb), αλλά περί ήχου και συχνοτήτων. Δηλαδή, οι ήχοι που θεωρητικά τα GHS-1 δε θα φέρουν στα αφτιά σου, σε σχέση με αυτούς που θα φέρουν τα K-601, παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι; Θα ακούσω δηλαδή την ανάσα του πίσω μου που έρχεται για μαχαίρι; (έχει μαχαίρι το CoD; δεν έχω παίξει...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.