Jump to content

Πρόβλημα με DVI στην 7970

LazyGreek

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αυτό το έιχα από την αρχή που πήρα την 7970 αλλά δεν με ενοχλούσε και τόσο πολύ αλλά θέλω να το φτιάξω.

Έχω 3ις Dell u2412m και ι συνδεσιμότητα είναι απλή.

dscn1123j.jpg

(sorry για την εικόνα ότι μπορούσα έκανα)

Τώρα είναι ως εξής mini dp to dp / mini dp to dp / dvi to dvi)

είναι όλα Direct καλώδια και δεν υπάρχει κανένας αντάπτορας ενδιάμεσα.

τώρα σε όποια οθόνη βάζω το Dvi καλώδιο έχω Tearing, μπρορείς να το πείς και έτσι αλλά το tearing το γνώστο δεν είναι.

σε Βιντεο είναι ακριβώς έτσι.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=87Ba1wE_ibw]Video Tearing using Mini Displayport Active Adapter - YouTube[/ame]

όπως φαίνεται στον τυπά στο τελευταίο μόνιτορ.

επειδή σε αυτόν συμβαίνει επείδη έχει adapter τό ίδιο νόμιζα ότι είχα και εγώ

και για αυτό πήρα direct καλώδια αλλά έρχεται από το DVI τελικά.

και σε οποιαδήποτε οθόνη και να το βάλω έχω tearing .

Βάζω το DVI στην 1η οθόνη το "οποιαδήποτε παράθυρο" κοβεται όταν πέρναει από το κέντρο (στην κήτρινη γραμμή) στο 2ο και στο 3ο μόνιτορ τίποτα.

και έτσι πάει ούτε κάθε εξής,

Και συμβαίνει και όταν είναι σε Eyefinity και σαν extented.

Για παράδειγμα βάζω μια ταινιά στο 3ο μόνιτορ (εκεί έχω το Dvi τώρα) ακριβώς στην μέση κόβεατε η εικόνα

και έτσι είναι και στο BF3 όταν παίζω σε eyefinity η εικόνα κοβετε.

Αυτό τώρα δεν ξέρω γιατί συβαίνει και δεν ξέρω αν θα βοηθούσε να πάρω ένα άλλο καλλωδιο DVI γιατί χρησιμοποιοώ αυτό που είχε μέσα η Dell DVI-I

300pxdvicable.jpg

Και θέλω λίγο τα φώτα σας γιατί γίνεται αυτό, και πώς το λύνουμε και άμα βοηθάει η αλλάγη καλωδίου να πάρω κανένα DVI-D ή τίποτα τέτοιο

η άμα πάρω κανένα DVI to DP καλώδιο (direct) αν και δεν βρίσκω πουθενα για την ώρα.

Αυτο που αναφερεις και δειχνει το βιντεο δεν ειναι δικο σου προβλημα αλλα του eyefinity και παρουσιαζεται οταν καποια απο τις τρεις οθονες σου δεν ειναι συνδεδεμενη με DP.

Αν googlαρεις eyefinity desktop tearing θα βρεις αρκετα περι αυτου.

Μονο με καρτες που εχουν τρια DP ή και παραπανω το φαινομενο εξαλειφεται.

MSI Global ? Graphics Card - R7970 Lightning

ASUS - Graphics Cards- ASUS HD7970-DC2T-3GD5

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] Δηλαδή το έχεις και εσύ αυτό?

Ναι τωρα με την reference sapphire και τα δυο μονο DP το εχω και εγω.

Περσι που ημουν με τις δυο 6970 DC II δεν το ειχα.

Μιλαω παντα για screen tearing on desktop και οχι στα παιχνιδια.

Μπορεις ομως να παιξεις με δυο πραγματακια.

Αλλαξε το aero theme που εχεις σε Window 7 Basic ή

πηγαινε στο ccc στην ενοτητα eyefinity και βαλε στο Set Preferred Display την οθονη που εχεις με DVI.

Στην πρωτη περιπτωση οπως θα δεις και μονο σου το tearing εξαφανιζεται αλλα χανεις τα + του aero.

Στην δευτερη απλα μεταφερεις το προβλημα σε μια απο τις δυο αλλες οθονες.

Το ξέρω αυτό έχω κάνει για την ώρα το έχω μεταφέρει στην τρίτη "που το ξεχνάω κιόλας"

το aero δεν θέλω να το κάνω Disable δεν μου αρέσει.

Δηλαδή θα με κάνει να πάρω καμιά Lightining η καμιά 680! και αυτό δεν μπορεί να διορθοθεί με τίποτα Drivers? Εκεινοι κεί στην AMD όταν έκαναν την κάρτα δεν το είδαν?

και κάτι ακόμα άμα γνωρίζεις ρε [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] επείδη κοίταγα σήμερα

τα z77 και το lucid virtu mvp που έχει τα ωραία τα V sync θα το διώχνει ή όχι (αμα γνωρίζεις κάτι βασικά)

και κάτι ακόμα άμα γνωρίζεις ρε [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] επείδη κοίταγα σήμερα

τα z77 και το lucid virtu mvp που έχει τα ωραία τα V sync θα το διώχνει ή όχι (αμα γνωρίζεις κάτι βασικά)

Οχι δεν γνωριζω κατι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.