Jump to content

Η γνωμη σας.IQYHA2600 RPMW XP-M

Sakis

Recommended Posts

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Sakis [Σήμερα, στις 15:34]

:cry:λιγο ε; μηπως επειδη ειναι χαμηλα οι μνημες;πσο θα επρεπε να ειναι περιπου;

Στα 2600 10χ260 2-2-2-5 έχω 37, άρα κάτι δε πάει καλά.

Αρχική απάντηση από Elpis

πολυ κορυγαιο κομματι ρε μεγαλε 2700 με 1,632 ??? γμτ!!!! εισαι σταθερα εκει ????

καλα θα ηταν αλλα αμα κοιταξεις πιο προσεχτικα θα δεις οτι ειναι με 1.86 στο MBM ,1.875 ειναι στο bios,ειπα πιο πανω οτι το cpu-z δειχνει το ρευμα του chipset.

Αρχική απάντηση από Sakis

:cry:λιγο ε; μηπως επειδη ειναι χαμηλα οι μνημες;πσο θα επρεπε να ειναι περιπου;

Aπο περιεργεια μπορεις να τρεξεις ενα ΗDtach η εστω ενα nero και να μου πεις τα σκορ????Ακουγεται μ@λ#κι@ και ισως ασχετο αλλα μπορεις να μου πεις το αποτελεσμα??Αφου βεβαιωθεις ξανα οτι στα 2700 θα κανει 40sec!

Αρχική απάντηση από ΝTG [Χθες, στις 20:15]

Aπο περιεργεια μπορεις να τρεξεις ενα ΗDtach η εστω ενα nero και να μου πεις τα σκορ????Ακουγεται μ@λ#κι@ και ισως ασχετο αλλα μπορεις να μου πεις το αποτελεσμα??Αφου βεβαιωθεις ξανα οτι στα 2700 θα κανει 40sec!

post-1251-1416071108,2713_thumb.jpg

Ειχα καποια προβληματα καθως στρεσαριζα τον επεξεργαστη,παρατηρησα οτι σχεδον με ολα τα προγραματα τα οποια χρησιμοποιησα και κυριως το prime,μετα απο περιπου μια ωρα κολαγε το συστημα,ουτε λαθη ουτε επανεκινησειςμονο κοληματα,και παραξενευτηκα γιατι οσο ρευμα εδινα τοσο πιο γρηγορα ερχονταν τα κοληματα.

Αποφασησα ετσι να τον καθαρησω και να κανω και το L12 μηπως βοηθηση σε κατι,και ειδα ενα λαθος που ειχα κανει,ειχα βαλει τον ανεμηστηρα αναποδα αντι δηλ. να σπρωχνει αερα να τραβα

Δεν ξερω αν εφτεγε αυτο σε τιποτα αλλα δοκιμαζω και θα ενημερωσω.

Aκυρο απο μενα!Για την ιστορια καπου καπως καποτε που εκανα τετοια πειραματα ειχα κολησ ει και εγω στο 40!Μετα απο καμποσες μερες????? ενω εσπαγα ταινια ειδα οτι ειχε λιγα fps και σκεφτηκα να δω τι επειαζε με σκληρο!Για καποιο λογο ειχε σταματησει να δουλευει ο driver σωστα και λειτουργουσε υποτυποδως με 3.7ΜΒ/sec !Ελεγα μηπως ειχε συμβει το ιδιο και σε σενα!Αλλα δεν ...

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 22:12]

Aκυρο απο μενα!Για την ιστορια καπου καπως καποτε που εκανα τετοια πειραματα ειχα κολησ ει και εγω στο 40!Μετα απο καμποσες μερες????? ενω εσπαγα ταινια ειδα οτι ειχε λιγα fps και σκεφτηκα να δω τι επειαζε με σκληρο!Για καποιο λογο ειχε σταματησει να δουλευει ο driver σωστα και λειτουργουσε υποτυποδως με 3.7ΜΒ/sec !Ελεγα μηπως ειχε συμβει το ιδιο και σε σενα!Αλλα δεν ...

Δεν υπαρχει κανενα προβλημα καλα εκανες,αν υπαρχει και καποια αλλη ιδεα ευχαριστως.

Παντως το σουπερ πι οντως ειναι χαμηλο,ακομα και με πιο γρηγορα timings και σε πιο μεγαλο fsb το πολυ να κερδισει 1 δευτερολεπτο.

@ jimako σορυ αλλα 36 σε αυτες τις συχνοτιτες που ανεφερεςε λιγο δυσκολα μη λεμε οτι νανε 37 ειχες πιασει. αν εβαζες 1t θα το επιανες.

@Sakis μπορει να κερδισει ανετα 2 sec αν το παει 240 και ανω εγω με λιγο πιο πανο cpu και μνημες φυσικα εφτασα μεχρι 35

Αρχική απάντηση από zyx

@ jimako σορυ αλλα 36 σε αυτες τις συχνοτιτες που ανεφερεςε λιγο δυσκολα μη λεμε οτι νανε 37 ειχες πιασει. αν εβαζες 1t θα το επιανες.

@Sakis μπορει να κερδισει ανετα 2 sec αν το παει 240 και ανω εγω με λιγο πιο πανο cpu και μνημες φυσικα εφτασα μεχρι 35

240 με αυτες τις μνημες αποκλειεται,δεν ξερω αν πηγαινει και το mobo εκει ,θα δοκιμασω τις μνημες μια μια και ισως μπορεσω να παρω ενα bench.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.