Jump to content

Η γνωμη σας.IQYHA2600 RPMW XP-M

Sakis

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολο το TheLab απο Γερμανια και φυσικα καλως σας βρηκα.

Καταρχην θα ηθελα να δωσω συγχαρητηρια στα παιδια που ασχολουνται με το TheLab για την πολυ καλη δουλεια που εχουν κανει,ευχομαι εις ανωτερα.

Η αληθεια ειναι οτι σας "παρακολουθω"καιρο τωρα και μια και εμεινα "αστεγος";και σαν ημιτασιον και κακος oveclocker που ειμαι πολλες φορες χρειαζομαι βοηθεια ειπα να ερθω στην παρεα σας.

Και για να σταματησω να ειμαι:OT:

Μετα απο 5 mobile βρηκα αυτον IQYHA 2600 RPMW 0352 και θα ηθελα την γνωμη σας.

post-1251-1416071102,6868_thumb.jpg

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Σε ευχαριστω πολυ .38-.45

ειναι η πρωτη μερα που τον εχω,και μια και περιμενω την SLK,λεω να τον αφησω προς το παρον εκει και να ανεβασω σιγα σιγα.

Βεβαια δεν ξερω αν ειναι rock stable εκει αλλα τα πρωτα τεστ τα περασε,αλλα οχι παραπανω απο μια ωρα.

Αρχική απάντηση από Kostas7GTR

Καλώς σε βρήκαμε Σάκη ! Δώσε τάση μέχρι 1.8 - 1.85ν και θα πάει καλά !

Ευχαριστω πολυ.

Το ελπιζω γιατι ειναι ο εκτος που δοκιμαζω,και μεχρι στιγμης μονο φολες εχω φαει.

6 mobile?? και ολοι φολες? χμμ....δεν φερνεις κανενα προς τα κατω να ριξουμε και μεις ενα βλεφαρο....:D καλος φαινεται παντος.σουπερ π βγαζει? αντε καλοριζικος....αληθεια ποσο κοστιζει ενας mobile 2600 εκει?

Αρχική απάντηση από fantacid

δωσε ρευμα βρε....

μη το λυπασε τον καημενο στα με 1.6 στα 2400 πρεπει να φτασεις πολυ ψιλα με 1,8.....για 2ν δε συζηταω καν!!!!

Δωσε τροφη στο θηριο!!!

Καλημερα παιδια.

Για καποιο λογο το cpu-z δειχνει το ρευμα του chipset στο epox,το MBM δειχνει 1,57και απο bios 1,575,αυτο για 210χ11,5 για 200χ12 τα πηγε καλα και με 1,55 αλλα οπως ειπα δεν ξερω κατα ποσο stable ειμαι εκει και λογο δουλειας δεν υπαρχει και πολυς χρονος.

Αρχική απάντηση από naz

6 mobile?? και ολοι φολες? χμμ....δεν φερνεις κανενα προς τα κατω να ριξουμε και μεις ενα βλεφαρο....:D καλος φαινεται παντος.σουπερ π βγαζει? αντε καλοριζικος....αληθεια ποσο κοστιζει ενας mobile 2600 εκει?

Ειναι ο πεμτος mobile barton +1 tbred.

IQZFA 2400 μεγιστο 2300-1,82-asus a7n8x-x

AQYHA 2500 72 W 2550 -1,89-asus a7n8x-x

IQYHA 2600 MPMW 0351. 2300-1575 αλλα παραπανω με τιποτα και οσο πιο πολυ ρευμα τοσο πιο πολλα προβληματα εβγαζε.

Στους αλλους δεν θυμαμαι steping.

Αυτος στοιχισε 117ευρω απο το γερμανικο ebay.

Μεχρι στιγμης στα 200χ12 εβγαλε 150 sadra,μιση ωρα loop PCMARK 2002,32mb super pi.

Αρχική απάντηση από fantacid

Oσο μεγαλωνει το fsb θα ζηταει παραπανω vcore,

για σταθεροτητα δοκιμασε το prime.

Και αυτο το prime αλλη ιστορια με εχει βασανισει πολυ.

Δυστιχως δεν εχω χρονο τωρα παω για δουλεια,το βραδι μολις γυρισω ελπιζω να τα πουμε καλυτερα και ισως μπορεσετε να με βοηθησετε παραπανω .

αποκλιετε να ηταν ετσι χαλια οι μοβιλε που λες.. βλεπω οτι ειναι και Ixxx πιστευω οτι κατι παιζει με την μητρικη (βιος πχ) η ειδικα οι μνημες που δεν μου φαινονται και πολυ καλες.. κανενα memtest εχεις κανει να δεις αν ειναι οκ οι μνημες. ?

το οτι εχεις διαφορετικου τυπου μνημες δεν βοηθαει καθολου στο overclocking....δοκιμασε τες και τις δυο μονες τους και δες τι ψαρια πιανει εκαστη....μετα πουλα την μαπα και αγορασε μια ιδια με την αλλη για dual....αυτα

μονο με την δοκιμη μπορεις να ξερεις ελπις τι ρολο βαραει το καθε τι.....οι κανονες υπαρχουν για να σπανε και το ιδιο ισχυει με τους υπολογιστες,οπου πολυ απλα,δεν υπαρχουν κανονες.....

Αρχική απάντηση από Elpis

αποκλιετε να ηταν ετσι χαλια οι μοβιλε που λες.. βλεπω οτι ειναι και Ixxx πιστευω οτι κατι παιζει με την μητρικη (βιος πχ) η ειδικα οι μνημες που δεν μου φαινονται και πολυ καλες.. κανενα memtest εχεις κανει να δεις αν ειναι οκ οι μνημες. ?

Ε ενταξει ενωειτε οτι εχω δοκιμασει και ασυγρονα τις μνημες,και ο προηγουμενος IQYHA δοκιμαστηκε στο epox και σε μια abit και με tic tac bios,απλα υπαρχουν και φολες IQYHA,δεν ηθελε το ρευμα με τιποτα.

Τωρα για τις ινφινεον οι 333 δεν ειναι τοσο ασχημες οσο οι 400 δεν ειναι και BH αλλα για μενα καλες ειναι.

Νομιζω το βρηκα:tomato:

Ας δουμε λοιπον πως παει λιγο πιο ψιλα,και απο δευτερα που εχω ρεπο θα τεσταρω και με prime για να δω ποσο ρευμα θελει να ειναι σταθερος εκει.

post-1251-1416071107,1544_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.