theoamd Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2012 Πήγα σαν άνθρωπος να εγκαταστήσω μια multibay 5.25'' η οποία ελέγχει τους ανεμιστήρες και δείχνει θερμοκρασίες και δεν bootάρει τώρα. Κάνω και επαναφορά συστήματος και τίποτα. Μου εμφανίζει μήνυμα να αποσυνδέσω τη συσκευή(αν έβαλα κάποια), το κάνω και πάλι τίποτα. Τι κάνω?????(δεν θέλω format, γιατί έχω σημαντικά αρχεία μέσα) Το χρειάζομαι το pc ΑΜΕΣΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 15, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2012 Πήγα σαν άνθρωπος να εγκαταστήσω μια multibay 5.25'' η οποία ελέγχει τους ανεμιστήρες και δείχνει θερμοκρασίες και δεν bootάρει τώρα. Κάνω και επαναφορά συστήματος και τίποτα.Μου εμφανίζει μήνυμα να αποσυνδέσω τη συσκευή(αν έβαλα κάποια), το κάνω και πάλι τίποτα. Τι κάνω?????(δεν θέλω format, γιατί έχω σημαντικά αρχεία μέσα) Το χρειάζομαι το pc ΑΜΕΣΑ Που εβαλες τους αισθητηρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Απρίλιος 15, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2012 Τον ένα φάτσα κάρτα απέναντι από τον 120mm πίσω από το multibay και τον άλλο στο heatpipe του northbridge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.