ioSmith Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2012 Εχω κινητο με hdmi εξοδο. Θελω να το συνδεσω με το laptop. Το laptop εχει εξοδο hdmi κι αυτο (αν ειχε εισοδο θα ειχε λυθει το προβλημα). Νομιζω οτι οι μοναδικες θυρες για εισοδο που εχει ειναι οι usb 2.0.Υπαρχει καποιος τροπος? Φανταζομαι το μονο που μπορω να κανω ειναι hdmi-->usb ? Θα παιζει καλα αυτο ή θα τρωει κοληματα εστω στα p720?Καμια συσκευη?Ο λογος ειναι οτι εχω το LG P990 2X, το οποιο παιζει ανετα HD p1080 video, σε αντιθεση με το "φτωχο" μου laptop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 14, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2012 δεν γινεται πρεπει να παρεις hmdi capture card Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioSmith Απρίλιος 14, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2012 δεν γινεται πρεπει να παρεις hmdi capture cardthanks.εχεις κανενα link? ή εστω εκτιμηση του κοστους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 15, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2012 200 dollars μου εβγαλε μια απο τις "καλες" το google, ριξε και μια ματια στο ebay Κατι θα βρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioSmith Απρίλιος 15, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2012 200 dollars μου εβγαλε μια απο τις "καλες" το google, ριξε και μια ματια στο ebay Κατι θα βρειςΠολλα ειναι!Thanks παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.