makisko Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2012 Πρέπει το πολύ την Τρίτη να γίνει η παραγγελία για laptop. Μέχρι 550 ευρώ. Και είμαι ανάμεσα στο SAMSUNG NP-300E5A-S05GR - Laptop | Skroutz.gr και στο ACER ASPIRE 5750G-2454G50MNKK 15.6'' I5-2450M 4GB 500GB NVIDIA GT630M 2GB LINUX - - E-SHOP.GR (το οποίο το πρόλαβα σε προσφορά 529 ευρώ, αλλά είναι με Linux και θα πρέπει να μπω στη διαδικασία να βάλω Windows). Please help! Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Απρίλιος 14, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2012 όποτε και να την κάνεις την παραγγελία από τρίτη θα επεξεργαστεί...να δώσεις 5 κατοστάρικα για να πάρεις acer χωρίς Windows που θες δλδ άλλα 100 ευρώ?? πιο fail δεν γινεται. Πάρε το samsung Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Απρίλιος 14, 2012 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2012 Kοιτα αναμεσα στην acer and sumsungθα πηγαινα acerωραια τα χαρακτηριστικα του απλα προσωπικα με χαλαει η acer σαν εταιρια και εγγυησηαλλα η τιμη του για τα χαρακτηριστικα του ειναι τελειαοποτε χτυπα τοΔεν ειναι τιποτα να βαλεις windows σιγα το πραγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Απρίλιος 14, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2012 πάντα έτσι είναι η acer. καλά χαρακτηριστικά με χαμηλή τιμή σε σχέση άλλα. So whats the catch? χαμηλή ποιοτητα κατασκευής, άρα γρήγορα έχουμε μείωση αποδόσης και φθορά και τραγική εγγύηση. Δεν υπάρχει αντικατάσταση αλλά επισκευή, μπορεί να έχει την αντικατάσταση του eshop αλλά θα υπάρχει σε 2 χρόνια?? Επίσης δεν το θεωρώ λύση να το αλλάζεις κάθε τρεις και λίγο... το παιδί έχει δώσει 2 μοντέλα samsung. εκείνο με τα 580 € έχει παραπάνω μνήμη από το acer το μόνο, το άλλο είναι ισοδύναμο απλά και τα δύο έχουν χειρότερη κάρτα. Εγώ δεν θα στο συνιστούσα το acer γιατί στα λάπτοπ πρέπει να κοιτάς και το Overall..(ψάξε και για κάτι άλλο δεν είναι μόνο το samsung, αν και είναι ανερχόμενη δύναμη στα λαπτοπ). Επίσης, αν πάρεις το acer (έχοντας με κάποιο τρόπο Windows ) τσέκαρε ότι υπάρχουν drivers για 64 bit. (ποιος ξέρει μπορεί να είναι καμια έκδοση που να μην έχει για Windows ή δεν ξέρω και εγώ τι...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
makisko Απρίλιος 20, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2012 Έγινε παιδιά η παραγγελία. Acer τελικά, γιατί με τα ίδια χαρακτηριστικά ήθελα τουλάχιστον 150 ευρώ συν για κάτι αντίστοιχο σε dell ή toshiba. Το Samsung το είδα από κοντά σε ένα μαγαζί και ξενέρωσα. Πολύ ψεύτικο! Όλα καλά και όλα ωραία αλλά..... Έρχεται το Acer χθές το πρωί, πληρώνω, ξεπακετάρω το Laptop, βάζω την μπαταρία, το βάζω και στην πρίζα, τρίβω τα χέρια μου με χαμόγελο και πατάω το ON... Και τρώω το ξενέρωμα! Όσο είδατε εσείς Linux, άλλο τόσο είδα και εγώ! Μία οθόνη γεμάτη error και π@π@ρι@! Ε! Και χωρίς δεύτερη σκέψη το ξανάστειλα πίσω και περιμένω... Πιστεύω πάντως να είναι στο Linux το πρόβλημα και όχι στο hardware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.