Jump to content

Προβλημα με samsung tablet 10.1v (reboots / shutdowns)

GoMaR

Recommended Posts

εχω το εν λογω ταμπλετ και το προβλημα ξεκινησε σιγουρα μετα την εκδρομη που πηγαμε με thelab στο εξοχικο μου γιατι μπορω να πω οτι το πηραμε π@ρτουζα το ταμπλετ σιγουρα.

Χωρις να θελω να ριξω ευθυνες σε κανεναν (ρωτησα βεβαια αν εχει πεσει , η κοπανηθηκε πουθενα για να ξερω αν ευθυνεται απο εκει) , η ταμπλετα σιγουρα εχει προβλημα.

δλδ πολλες φορες το εχω πετυχει κλειστο , η πολλες φορες να μου ζηταει πιν (για την καρτα σιμ , αρα να εχει κανει ρεσταρτ)

μπροστα στα ματια μου δε μου εχει τυχει (δλδ να δω συμπεριφορα αν λεει shutdown η το πως κλεινει η αν βγαζει καποιο μηνυμα) οποτε δε ξερω να σας πω.

Υπαρχει καποιος τροπος να το ψαξω ; η απευθειας πισω για service ?

Μήπως είναι θέμα ρομ και τώρα που ζεσταίνει ο καιρός τα πίνει λίγο λίγο?Το έχω πάθει σε κινητό samsung android και μια πειραγμένη ρομ να είναι μια χαρά το χειμώνα και μόλις ζέστανε ο καιρός έκανε random reboots

ξεχασα να αναφερω οτι δεν εχει πειραχτει ουτε cpu ουτε ρομ

η ταμπλετα ετρεχε κανονικοτατα επι ωρες

τωρα μπορω να το αφησω ανοιχτο και μετα απο 3 ωρες να το δω κλειστο

επισης το ειχα βαλει να παιζει μπ3 και ξαφνικα κλεινει μετα απο 1,5 ωρα.

δεν ειναι στανταρ ομως.Μπορει να μεινει και ανοιχτο και 5 ωρες

Μήπως κανενα update πεiραξε το λετουργικο.

Γιατι σε android συσκευες εχουν ακουστεί τα τυχαία reboot χωρις να εχει το παραμικρο προβλημα η συσκευη.

για βαλε καμια custom rom!

custom rom στο ταμπλετ δε βαζω

δουλευε τελεια και θα δουλευει τελεια..Αν εχει προβλημα σαν συσκευη να μου δωσουν αλλη που να συνεργαζεται καλυτερα το hardware με τα updates.

αν μου πει ο πωλητης βαλε custom rom , θα τον κανω custom στο ξυλο:p

απλα πραγματα

το θεμα ποιο ειναι και με εχει παραξενευσει

πρωτου κανω φορματ με ειχε πλακωσει στα shutdowns

απο τοτε που το εκανα φορματ ΜΙΑ φορα μου εχει κανει restart.μονο μια φορα τις 3 μερες.Ενω θα πρεπε να ειχε κανει 15 φορες shutdown..

τι ναπω..

Κοίταξε λίγο και τα apps σου. Δοκιμαστικά, παίζε μόνο με τα απαραίτητα για λίγο καιρό μήπως και σου δημιουργείται πρόβλημα από εκεί.

Μου δίνεται η εντύπωση ότι το android είναι σε ψιλό-beta ακόμα. Μου έχουν εμφανιστεί μικρό-προβλήματα από το πουθενά σε διάφορες συσκευές με διάφορες εκδόσεις/roms, προβλήματα τα οποία δε μπορούσα να αναπαράγω ξανά. Έχει μάλλον να κάνει με τον ρυθμό που βγάζουν νέο hw και παράλληλα νέες εκδόσεις android/apps. Δε προλαβαίνει ο κόσμος να φτιάξει τις ατέλειες.

κοιτα , δε ξερω αν εγινε το σαβκο καποιο update απο μονο του μεσω 3g δικτυο αλλα το σιγουρο ειναι οτι το προβλημα ξεκινησε ΜΕΤΑ το σαβκο.

το ταμπλετ το δουλευα σε καθημερινη χρηση με συγκεκριμενα προγραμματα για πολυ καιρο και με default rom

οποτε δυο πραγματα σκεφτομαι

η κοπανησε καπου η εγινε καποιο update / install καποια εφαρμογη (μιας και το πηραμε -μπιπ- ) και ξεκινησαν τα προβληματα

τωρα με το φορματ εκανε ενα ρεσταρτ (default ολο) αλλα μετα απο αρκετη ωρα απο τοτε ομως δεν εχει κλεισει / restart ποτε. υπο αλλες συνθηκες ανα 2-3 ωρες το βλεπα κλειστο

η ηταν λοιπον εφαρμογη και το ρεσταρτ που εγινε ηταν συμπτωματικο.η οντως εχει προβλημα.Αλλα απο την αλλη γτ μετα το φορματ το εχω 3 μερες χωρις προβλημα ;

Μακαρι να συνεχισει ετσι (χωρις προβλημα) γιατι αντε εξηγησε στο RMA πως και τι..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.