Jump to content

Coil Whine

PitsiR21

Recommended Posts

Το εχω και εγω αυτο το προβλημα,οταν εχω τον επεξεργαστη στα 3,6 δεν ακουγετε κιχ,οταν τον εχω στοκ το ακουω συνεχεια.Εμενα δυστηχως ο θορυβος περναει και στα ηχεια.Λιγο που ειχα ψαξει να δω απο που ερχεται μου φανηκε σαν να ηταν απο το τροφοδοτικο(corsair).Για δοκιμασε να κλοκαρεις λιγο τα παντα ram,cpu gpu κτλ και δες αν κανει ακομα.

Ειχα ακριβως το ιδιο θεμα με μια msi στο ιδιο σημειο κανε ενα cmos αν δεν στρωσει κανε αυτο που εκανα και πες μας περασε ενα λεπτο στρωμα σκληρυντικο για τα νυχια :tomato: ενα ενα στα σημεια οπου ακους τον θορυβο

Το εχω και εγω αυτο το προβλημα,οταν εχω τον επεξεργαστη στα 3,6 δεν ακουγετε κιχ,οταν τον εχω στοκ το ακουω συνεχεια.Εμενα δυστηχως ο θορυβος περναει και στα ηχεια.Λιγο που ειχα ψαξει να δω απο που ερχεται μου φανηκε σαν να ηταν απο το τροφοδοτικο(corsair).Για δοκιμασε να κλοκαρεις λιγο τα παντα ram,cpu gpu κτλ και δες αν κανει ακομα.

Ολα κλοκαρισμενα ειναι!

CPU 4ghz στα 1,44

RAM στα 1,600 στοκ ρευματα

GPU επισης!

Δεν είναι πυκνωτής

Πως εισαι τοσο σιγουρος φιλε μου? :nothing:

Ειχα ακριβως το ιδιο θεμα με μια msi στο ιδιο σημειο κανε ενα cmos αν δεν στρωσει κανε αυτο που εκανα και πες μας περασε ενα λεπτο στρωμα σκληρυντικο για τα νυχια :tomato: ενα ενα στα σημεια οπου ακους τον θορυβο

CMOS εκανα και φαντασου το εκανα καταλαθος...πηγα να βαλω την οπτικη ινα και επειδη ηταν σκοταδι πετυχα το

κουμπακι του CMOS οποτε το καλυψαμε και αυτο!

Αυτο με τα σκληρυντικο για τα νυχια το διαβασα και στο νετ και εχω καποιες επιφυλαξεις αλλα θα το δοκιμασουμε και

αυτο μπας και γινει τπτ!

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας και το χρονος σας!

Καλο Πασχα να εχετε και Καλη Ανασταση!

Μήπως είναι πρόβλημα στις εποφές του 8-πινου τροφοδοσίας του τροφοδοτικού με το φις της μητρικής ???

Ισως να κουμπώνουν χαλαρά τα μεταλλικά βίσματα μέσα στο φις και να ακούς αυτόν τον ήχο !!

Οταν το κάνει δοκίμασε να κουνήσεις δεξιά αριστερά το φις !

Τότε φίλε αυτό δεν πρόκειται να το λύσεις εύκολα.

Δοκίμασε μια φορά να κάνεις disable και όλους τους controllers, ήχου , δικτύου, usb, e-sata, firewire από το bios της μητρικής !!!

Όσα μπορείς να απενεργοποιήσεις απενεργοποίησε τα.

Ισως με το βερνίκι να κάνεις δουλειά που θα μονώσει τοπικά το σημείο αν είναι τέτοιου τύπου ζήτημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.