Infotech Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2012 Έχω αρχίσει και ψάχνω για δέκτη DVB-T οποίος να με καλύπτει εννοείται στην ψηφιακή πλατφόρμα της Digea αλλά να κάνει και αποδιαμόρφωση των αναλογικών σημάτων UHF/VHF. Το βασικό είναι ότι θα τον συνδέσω σε TFT monitor οπότε και χρειάζομαι απαραιτήτως VGA σύνδεση. Θέλω να τον χρησιμοποιήσω και για media player (DivX, Xvid, MKV etc). Έχετε να μου προτείνετε κάτι που έχετε δουλέψει προσωπικά; Έχω δει κάποια προϊόντα αλλά θα ήθελα και γνώμες από πρώτο χέρι. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 13, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2012 Τι εννοεις αναδιαμορφωση των αναλογικων; Εγω εχω τον crypto 250 που παιζει και dts. Αρχεια βιντεο εχει παιξει οτι του εχω βαλει, ακομα και mkv 1080p. Το μονο κουλο μεχρι στιγμης, ειναι οτι ενω παιζει κανονικα τον ηχο dts στην τηλεοραση μεσω scart, τον ac3 δεν τον παιζει. VGA δεν εχει, αλλα ισως σου κανει καποιος ανταπτορας απο hdmi.Τα ψηφιακα παιζουν αρκετα καλα ακομα κ το ert hd αψογα χωρις κολληματα.Αν θες, απο βδομαδα μπορεις να τον δεις live, νομιζω γειτονες ειμαστε.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.