Jump to content

Ποιο BluRay Writer??

Black_Maba

Recommended Posts

πεστα ρε zarkο!συμφωνω απολυτα μαζι σου.εγω λεω να αγορασω το κλασικο της lg το LG BH10LS38.

το να δωσεις 180 ευρω για plextor bluray τα θεωρω πεταμενα λεφτα.

αν γραφεις σε καλα δισκακια δεν εχεις προβλημα.

και εγω μισω τα οπτικα μεσα,αλλα με τις τιμες των σκληρων στο θεο,και το φοβο να χασεις τα δεδομενα σου επειδη χτυπησε ο σκληρος με κανουν να παω στην αγορα bd-writer.

θελω να ξεκινησω να κανω και εγω συλογη απο ταινιες.

εγω θα ψωνισω απο japan αυτα εδω.

eBay - The UK's Online Marketplace

αγορα bluray απο ελληνικα μαγαζια?MEΓΑΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ακομα και για original ταινιες.

το μονο που θα αγορασω bluray απο Ελλαδα θα ειναι οι πλαστικες μπλε θηκες που εχω βρει με 0.30 λεπτα την μια.

1.3 ευρω το 25gb και 2.9 για τα 50gb τα θεωρω πολυ καλες τιμες.

zarko και εγω το ιδιο εχω.Ποιο fw του φορας και με τι δισκακια γραφεις ? (και σε ποια ταχυτητα)

YL05 αν θυμάμαι καλά ότι λέγεται το τελευταίο firmware που βγήκε για το LG. Νομίζω ότι δεν έχει βγει μεταγενέστερο τα τελευταία τρία χρόνια.

Από δισκάκια Blu-ray έχω κάψει σχεδόν τα πάντα στο LG, σχεδόν ότι έχει κυκλοφορήσει από όλες τις μάρκες στο αγγλικό ebay. Εννοείται βεβαίως ότι μόνο εκτυπώσιμα δισκάκια Blu-ray καίω στο LG, δεν χαράμισα ποτέ το drive για κάψιμο dvd ή cd, έχω άλλα drive για τέτοιες δουλειές. :p

Επειδή δίνω μεγάλη σημασία στην ποιότητα εκτύπωσης των Blu-ray, από την εμπειρία μου μέχρι στιγμής, θα σου έλεγα ότι έχω ξεχωρίσει στα 25άρια δισκάκια αυτά της Mirror. Παρουσιάζουν όμως (αρκετά από αυτά) τα προβλήματα αναπαραγωγής που προανέφερα στα τελευταία δέκα λεπτά της ταινίας. Αμέσως καλύτερη επιλογή στα 25άρια είναι αυτά της Traxdata. Εξαιρετικά αξιόπιστα δισκάκια που παίζουν πάντα και παντού, αλλά έχουν το μειονέκτημα του πολύ ξεθωριασμένου μαύρου στην ποιότητα που εκτυπώνονται, το τελικό αποτέλεσμα εμένα τουλάχιστον δεν με ικανοποιεί αισθητικά. :hm:

Στα πενητάρια δισκάκια τώρα, μακράν καλύτερη επιλογή (συνολικά) θεωρώ τα δισκάκια της Verbatim. Οι Ιάπωνες πωλητές στο αγγλικό e-bay τα πουλάνε σε τιμές πολύ ανταγωνιστικές, κοντά σε αυτές των TDK. Τα Verbatim των 50GB τυπώνονται πολύ καλά, με αρκετά καλό μαύρο, αρκετά καλύτερο από αυτό των TDK των 50GB.

Σε ταχύτητες εγγραφής τώρα, ΠΟΤΕ και για κανέναν λόγο δεν καίω δισκάκια Blu-ray σε ταχύτητα μεγαλύτερη από 4x. Ακόμα και σε 25άρια δισκάκια που το LG επιτρέπει ταχύτητα 6x, δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Σαν πρόγραμμα εγγραφής χρησιμοποιώ πάντα το Image Burn... :)

• 1 year later...

Καλησπέρα. Επανέρχομαι στο θέμα γιατί σκέφτομαι την αγορά του Blueray recorder Pionneer-208DBK που είναι στα € 80. Το θέλω αποκλειστικά για εγγραφές 1:1 blueray 3D ταινιών. Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής :

1) Το συγκεκριμένο recorder θεωρείται αξιόπιστο για τη δουλειά που το θέλω ?

2) Τί μάρκα δισκάκια θα πρέπει να επιλέξω ? Εχω βρει κάτι TDK 50άρια που βγαίνουν € 2 το κομμάτι ! Είναι ΟΚ ή έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο ?

3) Με το 3D των ταινιών θα υπάρχει μήπως κανένα θέμα ? Η αναπαραγωγή θα γίνεται από PS3

4) Ποιό software θεωρείται το καλύτερο για blueray εγγραφές γενικά ? Είτε 1:1 είτε από ISO (original rip) στο δισκάκι.

Ευχαριστώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.