theoamd Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2012 Αξίζει το παρακάτω σετάκι? OCZ Gold Triple Channel Kit - 12 GB - Μνήμη RAM - DDR3 | Multiramaκαι ρωτάω αν αξίζει, γιατί προφανώς για να έχει τέτοια τιμή, πρόκειται για εκθεσιακό προϊόν, όμως δεν ξέρουμε κατά πόσο αποδοτικό είναι :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 12, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 Τί εννοείς αποδοτικό;Μια χαρά είναι εκτός αν ασχολήσε με o/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Απρίλιος 12, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 Τί εννοείς αποδοτικό;Μια χαρά είναι εκτός αν ασχολήσε με o/c.Ντάξει δεν έχω σκοπό απ' την πρώτη μέρα να τις ξεζουμίσω, αλλα ενδέχεται κάποια στιγμή να γίνει κι αυτό.Γιατί είσαι αρνητικός περί oc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Απρίλιος 12, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 Το 3 μήνες εγγύηση να σε ανησυχεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Απρίλιος 12, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 Λες να βγούνε προβληματικές στην πορεία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 12, 2012 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 Νομιζω εχουν lifetime απο την ocz... τσεκαρε το στο site τους.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 12, 2012 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2012 Στην περιγραφή πάντως αναφέρεται "Εγγύηση Περιορισμένη εγγύηση εφ' όρου ζωής" και επιπλέον αν δεν κάνω λάθος εφόσον δεν πωλούνται ως μεταχειρισμένες ή τίποτα τέτοιο έχουν υποχρέωση για 1 χρόνο minimum. Αν κάνω λάθος διορθώστε με, αλλά νομίζω είναι παρόμοια περίπτωση με τον Athlon X4 που τον πούλαγε το Πλαίσιο με 6 μήνες και μετά από τηλ. συνομιλία μαζί τους το αλλάξανε σε 1 χρόνο εγγύηση και τον δώσανε στον....[MENTION=7649]FANISTELROOY[/MENTION] (αχ αθάνατο Πλαίσιο ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Απρίλιος 13, 2012 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2012 για μενα μουφα...εχει κλεισει η ocz το κομματι των μνημων εξ ου και η χσμηλη τιμη. αν χαλασουν παρακαλα να σου δωσουν κιτακι 12gb και οχι πιστωτικο. εγω ειχα 6gb και ειχε ψοφησει το ενα ντιμακι....με ταλαιπωρησε το πλαισιο μου δωσε αλλες...αλλα εκανα δουλεια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Απρίλιος 14, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2012 Είναι 40€ όμως όσο να πεις, οπότε λέω να τις τσιμπήσω, ακόμη κι αν μετά πηγαίνω έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 14, 2012 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2012 Παρτες τσαμπα ειναι... στη χειροτερη να παιζεις στοκ. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
riben1 Απρίλιος 14, 2012 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2012 Είναι 40€ όμως όσο να πεις, οπότε λέω να τις τσιμπήσω, ακόμη κι αν μετά πηγαίνω έτσι Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω, μάλλον πήρα το τελευταίο σετ (σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπαλλήλου που με εξυπηρέτησε). Καλού κακού, πάρε ένε τηλέφωνο να το επιβεβαιώσεις (τηλέφωνο: 2310.474.315). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Απρίλιος 14, 2012 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2012 Σε εμένα γιατί το link εμφανίζει άλλες μνήμες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 14, 2012 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2012 Θυμαμαι την τιμη αυτη τουλαχιστον 1 μηνα... οποτε δεν ειναι καθολου απιθανο να πηρες το τελευταιο....Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Απρίλιος 15, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2012 Kι όμως δεν πρόλαβα. Έτσι γίνεται πάντα όταν αναλύεις κάτι πολύ στο μυαλό σου :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Απρίλιος 15, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2012 Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω, μάλλον πήρα το τελευταίο σετ (σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπαλλήλου που με εξυπηρέτησε). Καλού κακού, πάρε ένε τηλέφωνο να το επιβεβαιώσεις (τηλέφωνο: 2310.474.315).Χαχ τώρα το είδα τρελέ, δεν πειράζει, "καλοφόρετες" και περιμένω να μου πεις εντυπώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.