Jump to content

mchls

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 456
  • Created
  • Last Reply
  • 1 month later...

[MENTION=25790]PetranEVO[/MENTION]

Ε καλά μη τα θέλουμε όλα δικά μας! Τη μέρα που θα βγει lap top που θα σηκώνει το crysis 3 και δε θα ζυγιζει 5 κιλά δε θα κανει 3000 δε θα εχει subwoofer ... και πάει λέγοντας θα είναι η μέρα που θα καταργηθούν τα desktops.

@PetranEVO

Ε καλά μη τα θέλουμε όλα δικά μας! Τη μέρα που θα βγει lap top που θα σηκώνει το crysis 3 και δε θα ζυγιζει 5 κιλά δε θα κανει 3000 δε θα εχει subwoofer ... και πάει λέγοντας θα είναι η μέρα που θα καταργηθούν τα desktops.

ΠΟΤΕ δέν θα καταργηθεί το desktop λέω εγώ και ας βγούν σε κυκλοφορία τα τερατάκια (λαπτόπια) που περιγράφεις. Πάντα με τα ίδια λεφτά συνολικά θα σου προσφέρει πολύ περισσότερα το desktop απότι το λάπτοπ.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Δεν ξέρω σε πόσους θα δουλέψει,αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε το παιχνίδι στην alpha multiplayer έκδοση του.Δεν ξέρω αν με δέχτηκαν επειδή είχα σερβερ σε αυτούς παλιά ή το δίνουν σε όσους προλάβουν.Αλλά δοκιμάστε μήπως το πάρετε το κλειδί για origin.Το κάνω preload τώρα για να ανοίξει 2/11 !

Κάντε ένα account εδώ

Fileplay - Game Demos, HD Trailers & Movies, Beta Keys, Patches, Mods & more...

και μετά Fileplay | Crysis 3 Alpha Keys - Worldwide και πατήστε request my key

Μα πραγματικά ποιος θα νοιαστεί για το MP τετοιου παιχνιδιού.

Το θεμα ειναι αν θα μπορεις να ασχοληθεις "οπως του αξιζει" με το single...

Εγω προς το παρον εχω νικηθει κατα κρατος...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.