Jump to content

mchls

Recommended Posts

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply
Τι ρυθμισεις θελει? Παιζω 1920×1080 με τριαντα frames με 7950.

Aκου για να σου πηγαινει σφαιρα και να το ευχαριστηθείς βαλε :

1. Ολα Very High εκτος απο Shadows και Shading στο HIGH

2. Για ΑΑ βαλε το FXAA

3. Particles -> Low ή Normal

Νερακι θα σου τρεχει....

Τι ρυθμισεις θελει? Παιζω 1920×1080 με τριαντα frames με 7950.

Shadows ρίξε πολύ. Θα πρότεινα medium, που είναι ό,τι πρέπει οπτικά.

Objects. Ρυθμίζει tessellation σε νερό, φύλλα και το draw distance(λεπτομέρειες σε μακρινά αντικείμενα). Αρκετά επιβαρυντικό, όχι όμως τόσο για την κάρτα σου.

Particles. Ποιότητα καπνού και άλλων τέτοιων εφέ συν physics. Όταν σφίγγουν τα πράγματα στα physics θέλει medium.

Shading. Στο very high ενεργοποιεί τα dx11 local reflections. Π.χ. ένα γυαλιστερό πάτωμα που αντανακλά γύρω αντικείμενα. Είναι όμως πολύ βαρύ γιατί αυξάνει και αλλού την ποιότητα.

Post processing. Κυριώς η ποιότητα του depth of field και το SSAO (νομίζω). Και στο high μια χαρά είναι οπτικά.

Water. Όχι ιδιαίτερα βαρύ. Βάλτο very high για να ενεργοποιήσεις τα water caustics. Αυτές οι φωταψίες του νερού στα γύρω αντικείμενα. Δες στο 3:00 του βίντεο που ανέβασα παραπάνω για να καταλάβεις.

Μην μου μιλας αλλο για τις πανάθλιες κονσολες με την ανύπαρκτη gaming εμπειρια, θα ξεράσω!

Εδω ταιριαζει το εβγαλαν και οι μύγες κώλο (κονσολες) και χεσανε τον κοσμο ολο!

Nταξει το χεσες το θεμα.

Ακου, ανυπαρκτη gaming εμπειρια.

Και μονο αυτη η παραγραφος υποδειλωνει ολικη ασχετοσυνη οσον αφορα το gaming.

Πετας στα σκουπιδια αριστουργηματα οπως Mario, την σειρα Unc, killzone, Infamous, και τελοσπαντων διαμαντια αυτης και τvn παλιοτερων γεννιων για 5 κλικ παραπανω στα γραφικα.

Δηληδη καποιος που δεν εχει να δωσει 1000 και ευρω για ενα PC, και παιζει το crysis ή οποιοδηποτε αλλο

παιχνιδι στο PC στα medium και με χαμηλες αναλυσεις χανεις την εμπειρια που αποκομισε καποιος αλλος που το επαιξε στα τερμα ? Και σιγα την εμπειρια, απο το 2 και μετα του μπιπ τα πρεκια του παιχνιδιου.

Crysis, eιναι μια χαρα να το βαζεις 5 λεπτα να μεγαλωνει λιγο το μοριο σου αν μπορεις να το τρεξεις τερμα και μετα να βαζεις καποιο αλλο παιχνιδι, τοσο βαρετο ειναι. (Ισως το πουλανε και στο Ebay καποια στιγμη για enlargement).

Επειδη εδω και καμποσο καιρο εχω παρατησει το gaming σε PC, για πολλους λογους, αλλα ο κυριοτερος ειναι η παρεα και το Fun factor, και οτι απλα πεταω το CD μεσα χωρις να με νοιαζει αν η Nvidia τον παιζει και το tesselation μου κολλαει το παιχνιδι (για παραδειγμα), συνιθιζετε, και ειναι εξισου διασκεδαστικο.

Δε λεω καλυτερο - χειροτερο, λεω εξισου διασκεδαστικο.

Παίδες το fov πόσο και πως το βάζουμε?

edit

Που να το εγκαταστήσω το game?Στον ssd ή στον κανονικό?Θα έχω διαφορά αν το βάλω στον ssd?

για το fov δεν ξερω να σου πω σιγουρα για τον ssd δεν 8α δεις κατι παραπανω σε φρειμς απλα 8α σου κανει πιο γρηγορα loading kai save.αν εχεις μεγαλο ssd βαλτο εκει αν οχι στον κανονικο και ολα καλα

• 4 weeks later...

Το βαλα χθες.

-Σε 8350/8GB/6970. Μεχρι 78% ειδα να απασχολειται η cpu. Γενικα τρεχει στα 40-60%.

-Εντυπωσιακα γραφικα αλλα με ζαλιζει εντονα το περιβαλλον. Τοσα πολλα αντικειμενα, σχεδιασμενα με τοση λεπτομερεια που καθε ενα σου κινει το ενδιαφερον. Πραγμα κουραστικο.

-Εχω την εντυπωση πως το οπτικο πεδιο που βλεπεις ειναι μικρο. Το παιζω σε 1680Χ1050 σε windowed mode (οπως ολα τα παιχνιδια). Θα δοκιμασω σε 1920Χ1200 αλλα δε πιστευω ν'αλλαξει τιποτα.

-Δε μπορω να διακρινω κανενα εχθρο. Ειδικα στην αρχη του παιχνιδιου ολο το περιβαλλον ειναι τρομακτικα ''γεματο'' με λεπτομερειες κ επιπροσθετα επικρατει αυτο που επικρατει.

-Το παιζω σε ultra easy (δεν ειχε πιο ευκολο, σορρυ) οπως ολα τα παιχνιδια που απλα θελω να τελειωνουν γρηγορα επειδη το στορυ τους....το ποιο? Δεν προκαταβαλω, απλα τα προηγουμενα δυο δεν....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.