Jump to content

mchls

Recommended Posts

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

ναι, σωστα. περνας απο την πρωτη "αλανα" απο 3 σημεια, και μετα κατεβαινεις σε ενα χαμηλοτερο επιπεδο, οπου βρισκεις το οπλο. παιρνοντας το οπλο, λοιπον βλεπω οτι ειναι αδειο, 0 σφαιρες!!!!!!

αυτο με παραξενευει..!

τωρα κατεβαζω το patch 1.1, και θα δω αν ξεκολλησει..!

[MENTION=4154]ennia[/MENTION] κ εγώ είχα αυτό το θέμα

Έκανα restart την αποστολή και μετά απο 4-5 προσπάθειες ένιωσε και το όπλο ήταν γεμάτο.

Θέλω να πιστεύω πως είναι αυτό αλλιώς δοκίμασε το 2ο φιξ των ιντέρναλ :secret:

Κάτι απο αυτά τα δύο δούλεψε στην περίπτωση μου :D

εγω εχω το πρωτο..... θα το δοκιμασω και το δευτερο κρακ

όχι τις έχει μαζί με το όπλο ,σου γράφει 0 ή κολλάει το όπλο ?

γραφει 0 το οπλο το περνω κανονικα και ζουμ κανει, τα παντα. σφαιρες δεν εχει.

Κάνει δουλειά και στις επιδόσεις το πατσάκι η είναι αυθυποβολή?

Το παιχνίδι δυστυχώς λόγω της διάρκειάς του δεν μπορεί να κριθεί

σαν ολοκληρωμένο παιχνίδι. Μου αρκεί τουλάχιστον ότι μας δίνει μια

γεύση για το τι θα δούμε στο μέλλον.

ναι, σωστα. περνας απο την πρωτη "αλανα" απο 3 σημεια, και μετα κατεβαινεις σε ενα χαμηλοτερο επιπεδο, οπου βρισκεις το οπλο. παιρνοντας το οπλο, λοιπον βλεπω οτι ειναι αδειο, 0 σφαιρες!!!!!!

αυτο με παραξενευει..!

τωρα κατεβαζω το patch 1.1, και θα δω αν ξεκολλησει..!

το εβαλα και επαιξα την αποστολη απο την αρχη παλι 0 σφαιρες. μου φαινεται παει για uninstall...:hehe:

Κανενα μαγαζακι με paysafe φθηνο λογω κυριακης.ΜΜΟGA και G2play ειναι πανακριβοι βγαινει 40 ευρω το hunter με την προμηθεια μαζι.

Crysis 3 Key | Preisvergleich CD-Keys & Gamecards - key kaufen, Steam, Origin, download, gόnstig, billig

Κάνει δουλειά και στις επιδόσεις το πατσάκι η είναι αυθυποβολή?

Το παιχνίδι δυστυχώς λόγω της διάρκειάς του δεν μπορεί να κριθεί

σαν ολοκληρωμένο παιχνίδι. Μου αρκεί τουλάχιστον ότι μας δίνει μια

γεύση για το τι θα δούμε στο μέλλον.

Ναι ειδικά στα particles και σε περίεργα frame drops(από προβληματικά cpu rope physics). Με την κάρτα σου λογικά θα κρατάς το 50άρι(μιν) όλα high και post aa.

Εγώ μέρχι στιγμής βλέπω τρόμερη παραγωγή. Gameplay λίγο χειρότερο του δεύτερου. Πρέπει όπωσδήποτε να διανεμηθεί αυτή η μηχανή με χαμηλό κόστος σε όλους τους devs, γιατί η δουλειά πάνω σε χαρακτήρες, shaders και εφέ-σε σχέση με το "κόστος"-είναι αξεπέραστη.

Μα να μη θέλει κανένας AAA dev να βγάλει τίτλο στο Wii U; Μυστήρια πράγματα. :hehe:

Μα να μη θέλει κανένας AAA dev να βγάλει τίτλο στο Wii U; Μυστήρια πράγματα. :hehe:

Θα βγάλει η ΑΑΑΑ οπότε δεν έχει πρόβλημα. Και είναι θέμα publisher, δεν είναι θέμα developer. Όπως και με την Ubisoft.

Noobo ερωτηση αν κατεβασω την εκδοση Internal του θειου και την βαλω στα origin games με αυθεντικο cd key hunte r ed παιζει να χω προβλημα?Μην ρωτατε πως το καταφερa αυτο οι λακαμαδες στο net cafe εχουν windows xp και το origin δε κατεβαζει το οfficial client σε XP :X: Ρωταω γιατι ειναι internal και σκεφτομαι μην εχει πειραγμενα game files

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.