Jump to content

mchls

Recommended Posts

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Επαιξα και εγω λιγακι.με το της υπογραφης σε 1080Ρ και ολα medium εκτος απο τα 2 πρωτα high ειμαι γυρω στα 30.εννοειται φιλτρα κλειστα.θα δοκιμασω να χαμηλωσω particles να δω αν εχει διαφορα.παντως πρεπει να τρωει για πρωινο το 1 γιγα της καρτας γιατι εβγαλαν τα windows σφαλμα

1200p για τους φιλους μονοφθαλμους!:p

crysis32013022315595583.jpg

Uploaded with ImageShack.us

crysis32013022316000272.jpg

crysis32013022316000908.jpg

capturedl.jpg

Μιας και τωρα θα ξεκινησω να το κατεβασω...

Αν μπορεις σε παρακαλω, τσεκαρε λιγο, με μια 680oced σε μια οθονη, με maxed out settings, αλλα με fxaa που κυμαινεται περιπου το Frame rate??

Παιζει αξιοπρεπως η θελουν ζευγαρωμα οι καρτες?:p

Από medium και πάνω δεν έχει σημαντική διαφορά στις επιδόσεις. Κάτι ενεργοποιείται στο Medium και θα μάθουμε τί από κάποιον modder.

Είναι κρίμα γιατί τα particles είναι ο ρεαλισμός της βροχής και του καπνού και πώς φαίνεται το φως μέσα από αυτά.

Βασικά με 7950 δεν πέφτεις κάτω από 50 όλα high και smaa medium, έτσι όπως το κόβω. Λογικό είναι να έχει 60+ ο csaris.

Δυστυχώς από τι βλέπω όλοι ασχολεισται με αυτό που φαίνεται και όχι με το παιχνίδι αυτό καθαυτό. Τελευταίες 10 σελίδες και ελάχιστες απόψεις για το παιχνίδι που δυστυχώς είναι κάκιστο θα έλεγα. Δεν μπορούν σε αυτό το τοπικ να μπαίνουν απλά gamers και όχι αυτοί που ψάχνουν πιος έχει το μεγαλύτερο ecock?

Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Το game σαν game μετα απο μιση ωρα παιχνιδι,ειναι ψιλοαδιαφορο.

ενα 2 ειναι ουσιαστικα.εγω καμια διαφορα δεν εχω δει μεχρι τωρα.μονο ενα τοξο.που δεν με βολευει κιολας

csaris βγαλε το MSAA και βαλε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ TXAA MEDIUM (ειναι ποιοτικά σαν ΜSAA X8 αλλα σαφως πιο ελαφρύ)

Oτι και να βαλω/βγαλω Sebastian σε 5760χ1200 θελει πολυ δουλεια το game. Aν προσθεσεις και 3 καρτες και beta μεσα καταλαβαινεις τι γινεται... :hehe:

Παντως το δοκιμασα σε ενα μονιτορ αυτο που λες και οντως ειναι καλυτερο!

Το παιχνιδι μαμαει απο γραφικα αλλα κανει σοβαρες καρτες καρτουλες:rubik: μακρυααααα απο msaa.το τρεχω με fxaa και το οπτικο αποτελεσμα μου φαίνεται το ιδιο. ολα τα υπολοιπα στα very high settings και οτι αλλο φιλτρο υπαρχει on.Σαν παιχνίδι απο θεμα πλοκης ακομα δεν με εχει τρελλανει.παντος ωραια παρουσιασε η crytek την cry engine 3 και η nvidia εβαλε το κερασακι στην τουρτα με την titan.

Πάντως το παιχνιδακι εχει προβλημα με τούς last drivers στο θεμα αποδοσης διαβασα πως με τους 310.90 πάει καλυτερα το δοκιμσε κανεις? Εγω το προβλημα που εχω ειναι με την 3δ τν μου.με τους 313.96 ετρεχα με 3δ στα 24hz τωρα μολις επιλεξω 24hz μου το γυρναει μονο του στα 23 και εξαφανίζεται η επιλογη 24 :whip: σκ@τ@ drivers ειναι.ριξαν προσοχη στην τιταν και στα @@ τους μου φαίνεται τα υπολοιπα

Καλό θα ήταν να είχαν τα πραγματικά minimum specs οι τύποι. 1GB VRAM λέει minimum requirements (έχω 768ρες κάρτες). Έκανα μια δοκιμή, το έβαλα για 1 λεπτό, παίζει κανονικά και με 768ΜΒ. Όχι τίποτε άλλο, φαντάσου να στάξεις 60€ και να φας πόρτα με 2x460gtx ενώ ο άλλος να το παίζει με 5450...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.