Jump to content

mchls

Recommended Posts

Οκ, θα το κάνω πιο λιανά: Θεωρώ ότι εφόσον τα νούμερα είναι σωστά και το graph έγινε με κατανόμηση σύμφωνα με τα minimum, και άρα με βάση αυτά έχει γίνει σωστά, δεν με ενδιαφέρει ποιο CPU την έχει...μεγαλύτερη. Νούμερα έχει και βλέπω διαφορές και υπολογίζω και τα ποσοστά. Τα άλλα είναι για fanboys. Αν κρίνω από την τελευταία πρόταση σου μάλλον είσαι Intel fanboy οπότε...γιατί δεν το έλεγες εξ'αρχής ρε να συννενοηθούμε πιο γρήγορα :p

Ok, σε πειράζει, οπότε πάρε το chart που έκανε ο φίλος πιο πάνω και όλα οκ!

OK, μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε ή εσύ θέλεις να πιστεύεις τα δικά σου.

Από κει και πέρα αν επειδή είπα ότι φαίνεται ότι η Intel έχει πάρει το παιχνίδι, εσύ με θεωρείς από αυτό fan boy της intel,τότε οκ!!!

Δλδ να μη μπορεί να πεις κάποιος κάτι υπέρ κάποιας άλλης, αμέσως τον κάναμε και fan boy!!!

whatever...no offence αλλά δεν έχει νόημα η συζήτηση να συνεχιστεί.

Απλά η απόψεις μας διαφέρουν τουλάχιστον αυτό...

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply
Για σας να ρωτήσω και εγώ κάτι παιζω το παιχνίδι σε ανάλυση 1920x1080 και όλα τα αλλα τέρμα και SMAA High 4x χωρίς v-sync αλλα παρατηρώ μερικά σπασίματα στην εικόνα και ιδιαιτερα στα video τι μπορώ να κάνω για να μην έχω σπασίματα? το σύστημα είναι τις υπογραφής μου και δεν έχω κάνει OC ούτε στην CPU ούτε στη VGA

Αν βάλω v-sync τότε μέσα στο παιχνίδι κατεβαίνουν πολύ τα καρέ σε σημείο να μην μπορείς να σημαδέψεις

Με το MSI Afterburner έκανα OC την κάρτα γραφικών HD7970 την έκανα 1085/1525 και τα FPS κυμαίνονται από 30-37

Μονο άμα χαμηλώνω το antialiasing ανεβαίνουν τα FPS τώρα το έχω SMAA High 4x

μπορώ να κάνω κάτι για τα σπασίματα???

Δοκίμασε και μόνο FXAA θα είσαι πολύ καλύτερα.

καλα το παιχνιδι ειναι στιφτης σκετος πανω απο medium settings δεν παιζει για κανενα λογο!!η 5870 κανει κ@κ@κι@!!! σε 1680χ1050!!!τουλαχιστον παιζει καρφωμενα 30 κ εχει κ καμια ανοδο μεχρι τα 60 οταν κοιταω το πατωμα!!!!

Σίγα μη πάω να αγοράσω άλλη κάρτα για το γ@μοπαίχνιδο , το μάθαμε τώρα κάθε φορά που βγάινει καινούριο Crysis θα πρέπει να τα χώνουμε???ΟΥΣΤ!!

Μedium? - Medium

Low? - Looooooooow

Δε παίζει? - Δε παίζειειειειειειειει...

Γεία μααααααααααααααααααας!:dirol:

Το 50% του frame rate στο crysis 3 είναι τα particles και το SMAA 4X.

Με particles στο low και όλα τα άλλα high + SMAA 2x (1920) κάτω από 50 καρέ στα δύσκολα σημεία συνήθως δεν πέφτω(amd 7870). Σε κλειστούς και κάπως μεγάλους χώρους χώρους 70+. Με το SMAA 4x τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.

Αυτό που μ'αρέσει στα γραφικά είναι ότι σε κατώτερα settings δεν πετάει έξω εφέ. Απλά τους μειώνει ποιότητα.

Συνολικά το game δεν είναι πολύ βαρύ. Ίσως ελαφρύτερο και από το πρώτο προηγούμενο αναλογικά με την ποιότητά του. Μακράν τα καλύτερα γραφικά.

Δεν σε "τραβάει" πάντως όσο το δεύτερο. Καλύτερα μείνετε με παλιά κάρτα μέχρι να βγει το ps4.

[MENTION=14833]predator7[/MENTION]

Πάρτικλς

make a text document and paste in it :

g_skipIntro 1

r_MotionBlur 0

cl_fov 70

pl_movement.power_sprint_targetfov 70

rename it to autoexec.cfg and place it in the main crysis folder

Use Nvidia's FXAA and ingame's FXAA for good antiallias with good performance

This to me , makes the game much much much better

Επιτελους κατεβηκε!

Για καποιο λογο αν εχεις το msi ab ανοιχτο το παιχνιδι δεν ξεκιναει και πεταει nvidia driver not responding! Mου σπασε τα @ρχιδι@ μεχρι να βρω τι εφταιγε. Ποιο κατω ειναι τα settings μου σε 5760χ1200 που παιζει αερα παντα με vsync smooth on και FXAA.

Σε λιγο θα βαλω και σε 1200ρ.

crysis32013022313413821.jpg

Uploaded with ImageShack.us

crysis32013022313414772.jpg

captureopb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.