Jump to content

mchls

Recommended Posts

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Ακόμα να καταλάβεις ότι το pc είναι απλά ένα μηχανημα που μαξάρει γραφικά εξαετίας της κονσόλας. Όλα τα crysis είναι παιχνίδια 6 ετίας. Μέχρι και το πρώτο.

Αν θες να δεις τί κάνει μια gtx 680(που κοντά είσαι και συ) γούγλαρε "Agni's philosophy demo". Το τρέχουν με 30 έως 60 καρέ σε gtx 680 με 32Gb ram. Το "κόλπο" είναι στη ραμ περισσότερο.

• 3 weeks later...

Big Crysis 3 Announcement Coming This Wednesday | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming

Crytek has revealed – via the game’s official FB page – that it will announce something for Crysis 3 this Wednesday.

Our guess is that the company will kick off the game’s open beta phase.

Let’s not forget that Crysis 3 is planned for a February release, meaning that this open beta will act as a demo

για να δούμε αν θα τα παίζουμε αξιοπρεπώς εμείς ή θα χρειαζόμαστε το setup σου τουλάχιστον @azazil1190

Πάντως ότι έχω δει σε βίντεο ως τωρα ήταν super smooth...όπως και στο crysis 1 άλλωστε...αλλά είδαμε τι γινόταν πραγματικά και ψάχναμε λύση σε drivers με μια 8800gtx τότε...

Με τι σύνθεση τα τρέχουν όμως τα βίντεο που παρουσιάζουν; και με τι Drivers;

για να δούμε αν θα τα παίζουμε αξιοπρεπώς εμείς ή θα χρειαζόμαστε το setup σου τουλάχιστον @azazil1190

Πάντως ότι έχω δει σε βίντεο ως τωρα ήταν super smooth...όπως και στο crysis 1 άλλωστε...αλλά είδαμε τι γινόταν πραγματικά και ψάχναμε λύση σε drivers με μια 8800gtx τότε...

Με τι σύνθεση τα τρέχουν όμως τα βίντεο που παρουσιάζουν; και με τι Drivers;

οχι ρε εγω πιστευω μια χαρα 8α τρεχει με καποιες παραχωρησεις ισως στα φιλτρα.8α δουμε σε κανα μηνα .αν δω οτι μασαει και σε μενα εχω αλλη μια 690 στον 920 ε τοτε 8α την καρφωσω και αυτην πανω στον 3960 νκαι μετα να παει να μαμη8ει:triniti:.δεν νομιζω ομως υπερβολη 8α ειναι απλα κραταω μια πισινη για τα max settings του παιχνιδιου γιατι crytek ειναι αυτη:whistling

οχι ρε εγω πιστευω μια χαρα 8α τρεχει με καποιες παραχωρησεις ισως στα φιλτρα.8α δουμε σε κανα μηνα .αν δω οτι μασαει και σε μενα εχω αλλη μια 690 στον 920 ε τοτε 8α την καρφωσω και αυτην πανω στον 3960 νκαι μετα να παει να μαμη8ει:triniti:.δεν νομιζω ομως υπερβολη 8α ειναι απλα κραταω μια πισινη για τα max settings του παιχνιδιου γιατι crytek ειναι αυτη:whistling

2x 690 δε μας κανεις και μας καμια δωρο :-O

Ε ντάξει άμα θέλει και δεύτερη 690 τότε το παρατάμε το άθλημα :hehe:

Στην alpha ήταν ακριβώς σαν το 2 τα γραφικά και το έτρεχα σε medium με 6950 χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, όμως όπως βλέπω έχουν αλλάξει πολλά από τότε...

Ίδωμεν

Crysis 3 Beta

The Crysis 3 Multiplayer Open Beta will be released on Jan 29th, available to everyone on the PC, XBOX360 and PS3 platforms!

The beta is designed to give you just a taste of the full Crysis 3 multiplayer experience, and help the development team collect your valuable feedback.

In the Crysis 3 Beta, you’ll be able to suit up, team up with your friends, level up to rank 10, and customize your Nanosuit with different weapons, attachments and suit modules.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.