Jump to content

mchls

Recommended Posts

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply
Για εξηγήστε μου ρε παιδιά για ποια κλειδιά μιλάτε;

Σου δίνουν ένα κλειδι το οποίο μέσω του origin κατεβάζει το demo του crysis 3

Στάλθηκε από το LG-P990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

[MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] στις 10:00 θα είναι διαθέσιμο για να το δούμε live :)

ID: Pavou στο Origin όσοι πιστοί προσέλθετε .

Υ.Γ. Για να απαντήσω και σε ένα φίλο που ρώτησε ποιο επάνω ποιος ενδιαφέρετε για το MP , εγώ έχω να παίξω single απο το COD2 , μόνο MP , τα botakia του single δεν τα μπορώ ;)

1ον. ΔΙΑΒΑΣΤΕ το NDA/disclaimer ΠΡΙΝ ανεβασετε φωτογραφιες/βιντεΑ.

Μη φατε κανα ΒΑΝ απο το Origin να ουμε....

2ον. Διαβαζω οτι η Alpha ειναι DX11 ONLY.

ΑΚΑ οσοι εχετε ΧΡ και παλιοτερες καρτες θα μεινετε με το πτηνο στο χερι.

2ον. Διαβαζω οτι η Alpha ειναι DX11 ONLY.

ΑΚΑ οσοι εχετε ΧΡ και παλιοτερες καρτες θα μεινετε με το πτηνο στο χερι.

ΙΣΧΥΕΙ...

Μολις εφαγα πορτα......

Παω να παιξω με το πτηνο..

[MENTION=3931]pavou[/MENTION]

Χααα! Μάλλον δεν έπαιξες SP του Crysis 2 και μιλάς. Γτ μαζί με το Halo το πρώτο είναι τα καλύτερα για μένα. Ασχολήθηκα με το MP αλλά τλκ το SP ήταν αυτό που έπαιζα ξανά και ξανά.

Καλησπέρα , να σας πω δεν με ενθουσίασε καθόλου η αίσθηση του παιχνιδιού " πάρα πολύ τρεμόπαιγμα κατά την κίνηση :S θα μας κάνει επιληπτικούς .

Ξέρει κάποιος γιατί ενώ ζητάει στα specs του game 4cores σε εμένα τρέχουν μόνο ο CPU0 & CPU2 ? o CPU1&3 κάθονται και τα ξύνουν αχαχαχαχαχαχα .

EDIT: Και πολύ μεγάλα ping 200-240

Να τα μας πάλι με τα του crysis...!!!

Όπως παλιά που όταν πρωτοβγήκε με καμία κάρτα ακόμα και sli\cf δεν 60άριζε στα max του παιχνιδιού!!!

Έτσι και τώρα όπου για να 60αρίσει από ότι φαίνεται το sli\cf δεν το γλιτώνουμε που και πάλι άμα τα φτάσουμε τα 60 που δεν το κόβω!!!

Άντε να δούμε πάλι πόσο καιρό και πότε θα μπορούμε να το παίζουμε στα 60 με μία κάρτα!!!

Σαν να επαναλαμβάνεται η ιστορία νιώθω!!!Πόσα χρόνια λέτε να πάρει?Poll!!!χαχαχα!!!

Όλα στα high πάει σφαίρα με τις 2Χ 5770 σε crossfire, όλα στα ultra γονατίζει του θανατά όμως δεν με στεναχωρεί που δεν παίζει με όλα στο φούλ το έχω ξεπεράσει αυτό το τρυπάκι που ''θέλουν να μας περάσουν'' με το κυνήγι τον frames.:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.