astrolabos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2004 Έχω ψάξει αρκετές φορές αλλά δεν μπορώ να βρώ που έιναι η εντολή logout. O λόγος; Επειδή ο υπολογιστής στον οποίο έχω πρόσβαση στη δουελιά μου είναι "λίγο" (sic) κοινόχρηστος, δεν θα ήθελα να έχω καμμία δυσάρεστη έκπληξη. (Στο λεξικό στα λήμματα αγχωτικός και καχύποπτος έχει τη φωτογραφία μου ) Μήπως υπάρχει logout και δεν το έχω δεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Ιούλιος 21, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 Αν πας στο κουμπι που λεει φορουμ και κοιταξεις κατω δεξια θα δεις να γραφει αποσυνδεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 21, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 Κεντρική σελίδα forum και πατάς το Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 21, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 Μηπως θα ηταν καλυτερο να υπηρχε ενα τετοιο κουμπι, διπλα στο "Νεα Μυνηματα" ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Ιούλιος 24, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 Και εγω νομιζω πως θα ηταν καλυτερα να ειναι πιο προσβασιμο αυτο το κουμπι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.