Jump to content

Νεα μητρικη

hAic

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Απο την αλλη βδομαδα περιμενω να μ ερθει ο i5 2400 ...Οποτε ειπα να αρχισω να ψαχνομαι και για μητρικη..!!!!Το μπατζετ λεω να παιξει απο 90-110 και θελω να ειναι οι προτασεις απο digital-master ...!!!

1) Gigabyte GA-Z68P-DS3 (B3) στα 92 ευρω..!!!

2) Asrock Z68 Pro3 Gen3 στα στα 104 ευρω.!!!

Θελω ν μου πειτε σε ποιες απο τις δυο να κινηθω και γιατι??Διαφορες ιδιαιτερες εχουν??

Εμαι ανοιχτος και για αλλες προτασεις στα οικονομικα ορια π εθεσα..Μονο μην στελνετε λινκσ γιατι δεν δουλευουν τα ονοματα της μητρικης να μου δεινετε...Σας ευχαριστω.!!!

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Γιατί να αλλάξεις μητρική? Εφόσον θα πάρεις τον 2400 δεν θα κάνεις o/c άρα σου κάνει αυτή με το h61 που έχεις. Συμφωνώ, δεν είναι και η καλύτερη αλλά γιατί να δώσεις λεφτά για καινούρια? Και ssd να σκέφτεσαι να βάλεις, δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στην πραγματική χρήση μεταξύ sata2 και sata3. Σχεδόν καμία διαφορά δεν υπάρχει βασικά.

Σ αυτές που λες τώρα: Η πρώτη δεν έχει usb3 και η δεύτερη δεν υποστηρίζει crossfire. Πήγανε ή στην AP (ξέρεις ποιά, την gigabyte εννοώ) ή σ αυτήν της υπογραφής μου αν δεν θέλεις σκέτες pci θύρες.

Το pc το στηνω απο την αρχη...Μονο ραμ εχω απο ενα φιλο και τροφοδοτικο 500αρι..!!! Gigabyte GA-Z68AP-D3 (B3) αυτη εδω ειναι οτι πρεπει δηλαδη εε???Αν καταλαβα καλα μ λες να παω σε h61???Με 50-60 ευρω???Διαφορες δεν θα δω????

Όχι. Νόμιζα ότι έχεις ήδη h61. Αν χάλασε η μητρική σου, τότε δεν τίθεται θέμα, πάρε z68 αυτήν που έβαλες τώρα.

Όταν λες από την αρχή? Δεν έχεις κουτί commander και ολοκαίνουρια 6850?

Ναιιι προλαβα και τσιμπησα μια 6850..!!!! Ενταξει ευχαριστω!!!!

πάρε z68 αυτήν που έβαλες τώρα.

Σε οποια θυρα και αν βαλω την καρτα θα δουλευει κανονικα???ή πρεπει οπωςδηποτε να μπει στην πρωτη?? (σε αυτη π ειναι διπλα απο το σοκετ θεωρω πρωτη) !!!

Σε ποιά μητρική? Σ αυτή που έχεις τώρα ή σ αυτήν που συζητάμε? Αυτή που συζητάμε έχει 2 pci-e X 16 oπότε σε μία από τις δύο.

Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 ...Αυτη π κανει 100,90 ..!!!Δες την λιγο ν μ πεις..!!!Εχει 3 σλοτ για καρτα γραφικων..!!Στις δυο πρωτες μπορω??Η και στην τριτη???

Socket 1155 (Intel i3 , i5 , i, Μητρικές Πλακέτες, HardWare, Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίας,

Στις 2. Η τρίτη είναι Χ4 ενώ η κάρτα είναι Χ16. Απάντησέ μου λίγο, γιατί θέλεις να πάρεις μητρική? Θα δώσεις 70 ευρώ (με δεδομένο ότι πουλάς 30 την δικιά σου) και δεν θα δεις καμία διαφορά αφού δεν μπορείς να κάνεις o/c στον 2400.

Διορθώνω. Ουσιαστικά έχει 3 υποδοχές 16χ.

Αλλά αν έχεις δύο κάρτες πάνω η τρίτη λειτουργεί Χ4. Βάλε την κάρτα στην πρώτη.

1. 1 x PCI Express x16 υποδοχή, που λειτουργεί στα x8 (PCIEX8)
    * Η PCIEX8 υποδοχή μοιράζεται από κοινού το έυρος διαύλου με την PCIEX16 υποδοχή. Όταν η PCIEX8 υποδοχή είναι σε χρήση, η PCIEX16 υποδοχή θα λειτουργεί με ταχύτητα έως x8.
  2. 1 x PCI Express x16 υποδοχή, που τρέχει σε x16 (PCIEX16)
    * Για βέλτιστη απόδοση, αν μόνο μία PCI Express κάρτα γραφικών είναι να εγκατασταθεί, να εγκατασταθεί στην PCIEX16 υποδοχή.
  3. 1 x PCI Express x16 υποδοχή, με λειτουργία x4 (PCIEX4)
  4. 1 x PCI Express x1 υποδοχή (Όλες οι PCI Express υποδοχές προσαρμόζονται με το PCI Express 2.0 πρότυπο)

Διορθώνω. Ουσιαστικά έχει 3 υποδοχές 16χ.

Αλλά αν έχεις δύο κάρτες πάνω η τρίτη λειτουργεί Χ4. Βάλε την κάρτα στην πρώτη.

* Η PCIEX8 υποδοχή μοιράζεται από κοινού το έυρος διαύλου με την PCIEX16 υποδοχή. Όταν η PCIEX8 υποδοχή είναι σε χρήση, η PCIEX16 υποδοχή θα λειτουργεί με ταχύτητα έως x8.
    * Για βέλτιστη απόδοση, αν μόνο μία PCI Express κάρτα γραφικών είναι να εγκατασταθεί, να εγκατασταθεί στην PCIEX16 υποδοχή.
  4. 1 x PCI Express x1 υποδοχή (Όλες οι PCI Express υποδοχές προσαρμόζονται με το PCI Express 2.0 πρότυπο)

Επειδη ειναι mAtx και θα ειναι στενοχωρα δεν θα ηταν καλυτερα να την βαλω στην δευτερη???Αυτο ρωταω αν γινεται ν μπει στην δευτερη για να χει περισσοτερο χωρο.!!!δεν εχω h61 τωρα..!!!Το μονο π εχω ειναι τροφοδοτικο 600αρι (οχι 500αρι) ραμ και την 6850!!!

Στην πάνω πάνω που λέει PCIEX16 από πάνω

Και για την δευτερη το ιδιο λεει ρε συ..!!

Επειδη ειναι mAtx και θα ειναι στενοχωρα δεν θα ηταν καλυτερα να την βαλω στην δευτερη???Αυτο ρωταω αν γινεται ν μπει στην δευτερη για να χει περισσοτερο χωρο.!!!Δεινοσαυρε δεν εχω h61 τωρα..!!!Το μονο π εχω ειναι τροφοδοτικο 600αρι (οχι 500αρι) ραμ και την 6850!!!

Όχι, δεν θα είναι στενάχωρα, μια χαρά θα είναι? Με τρολάρεις ρε συ? Αυτή δεν είναι η σύνθεσή σου? CPU: Intel Celeron G530 2.4Ghz,MOBO: Msi H61M-P21,RAM: Kingston KVR1333D3N9/4Gx2 Dual Channel,PSU: Corsair Builder Series CX500 V2,GPU: Sapphire 6850,HDD: Seagate ST500DM002 500GB HDD 3.5" (16MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s),CASE:Thermaltake VN400A1W2N Commander MS-I,SPEAKERS: Logitech S220

YG. Στην πρώτη:

1. 1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16)
    * For optimum performance, if only one PCI Express graphics card is to be installed, be sure to install it in the PCIEX16 slot.

Οχι trexx δεν ειναι..!!ειχα μια asrock h61 και τον celeron αλλα εφυγαν πριν κιολας παρω την 6850.!!

nucleus στο digital γραφει οτι και η 2 τρεχει χ16 ρε συ γ αυτο το ειπα..!!!

Τελευταία ερώτηση και αποχωρώ μιας και λύθηκε νομίζω το θέμα:

Τον celeron που αγόρασες πριν 15 μέρες τον πούλησες?

Το 500αρι corsair που αγόρασες πριν 1 μήνα το πούλησες για να παρεις 600αρι?

Δεν εχω αγορασει τπτ απο αυτα που λες..!!!Αν θες υπαρχει σε γειτονικο φορυμ το ποστ μου για την συνθεση και παλι εσυ μ ειχες βοηθησει..!!Δεν εχω τπτ απο αυτα π λες φιλαρακο.!!!Δυο τροφοδοτικα εχω(του αδερφου μου) και 600αρι και 500αρι,Ομως εγινε ενα μπερδεμα και θα ξαναστησει αυτος pc και πηρε τα πραματα π του μεινανε και το μαγαζι του φιλου μου απο εδω ειχε μονο 2400 ραμ (αποθεματα) και χρειαζομαι μια μητρικη.!!!

*confused*

Socket 1155 (Intel i3 , i5 , i, Μητρικές Πλακέτες, HardWare, Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίας,

Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3

Υποδοχές επέκτασης

Tεσπα, δεν έχει σημασία.

Στην πρώτη βάλε την κάρτα, δεν θα είναι στενάχωρα. Σε οποιαδήποτε θα υπολειτουργεί.

Τοτε μαμακιες γραφουν στο digital ή εγω ακομα δεν καταλαβαινω???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.