Jump to content

SOS! Αναζήτηση Bios Της Connect 3d 6850 2gb

fear7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια!! Ειμαι κατοχος της Connect 3d 6850 2gb και μετά από ένα αποτυχημένο flash sto bios..Aναγκαστικά έβαλα Bios από μια club 3d hd6850 με 1Gb ram (δυστυχώς)... Διότι δεν υπάρχει πουθενά στο internet Βιοs για τις 6850 με 2gb.... :(

Αν έχει κάποιος την κάρτα μου η άλλης εταιρίας με τα 2gb ram παρακαλώ να μου στείλει το bios..

Ευχαριστώ!http://www.thelab.gr/images/smilies/dance3.gif

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Η 6870 έχει 1120 shaders και οχι 960.Μονο τις συχνότητες έχεις κοινες με την 6870 (το gpu clock θέλει 30 MHz ακόμα)

Αυτό με το ξεκλείδωμα το είχε μόνο η 6950 η οποία μπορούσε να γίνει 6970

Ναι το ξερω αυτο.. Mε τα ρολογια εκανα δοκιμές k kατελιξα στις kαλυτερες ρυθμίσεις 870mhz η gpu kαι 1100 η memory.. είδα διαφορά...επισης ανεβηκαν τα volt απο 1.15 σε 1.175...Η kαρτα δουλευει πολυ καλυτερα.. Το μονο που δεν χεκλειδονει ειναι οι shaders...Toυς εχει καψει με laser η AMD (δυστυχως..) Θα τσιμπισω αλλη μια ιδια και Θα της βαλω το ιδιο bios και μετα εχει crossfire... Θα πεταω..

Nai to xero afto.. Me ta rologia ekana dokimes k katalixa stis kaliteres rythmiseis 860mhz i gpu kai 1100 i memory..eida diafora...episis anevikan ta volt apo 1.15 se 1.175...i karta doulevei polu kalitera.. to mono pou den xekleidonei einai oi shaders...Tous exei kapsei me laser i AMD (dystixos..) Tha tsibiso alli mia tha tis valo to idio bios k meta exei crossfire...meta tha petao..

Tα greeklish απογορευοντε

Πιο το νοημα να βαλεις bios 6870 σε 6850 ? και γιατι παραπανω ταση καλυτερα βρες το stok bιοs και κανε οσο oc αντεχει με μαμα ταση για 24/7 δεν νομιζω να θες παραπανω

Η κάρτα με αυτό το bios δίνει 10-15 fps παραπάνω στο Battlefield... Πριν η μνήμη δεν ανέβαινε πάνω από 1050 (έβγαζε arctifacts).. τώρα πήγε εύκολα 1100 κ έχει κ αλλά περιθώρια...Απο θερμοκρασίες δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά... Δεν αξίζει να γυρίσω στα παλιά... Η κάρτα παίζει 10% καλύτερα με μεγαλύτερες δυνατότητες στο overclocking...

αν επιανες πριν 40 fps στο bf3 και τωρα 55 , αυτο δε λεγεται 10% αλλα πολυ παραπανω που αδυνατω να πιστεψω οτι υπαρχει τετοια διαφορα

Δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι που δεν ισχύει.. παίζω με μέσο όρο 60 fps to battlefield.. Σίγουρα βοηθάνε λιγάκι τα 16 gb ram και ο 6πύρινος..

στο ποσοστο που ειπα ειναι υποθετικο.. Απλα θελω να πω οτι ειδα ορατη βελτιωση και αξιζε τον κοπο!!!

Και παλι για τετοιο ανεβασμα ρολογιων στην 6850 απο 40 frames να πας στα 55 θα τολμουσα να πω οτι ειναι ακατορθωτο.

Όταν η κάρτα ξεκινάει μαμά 775/1000 και είναι τώρα 900/1100 πως να μην γίνει....Eιναι δυσκολο να δοσει το λιγοτερο 10fps??(Το ελενχω με το fraps)Δεν έχω λογο να πω κάτι αναληθές φιλε μου..Ειμαι πολύ ευχαριστημένος γενικά με την απόδοση της..

Δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι που δεν ισχύει.. παίζω με μέσο όρο 60 fps to battlefield.. Σίγουρα βοηθάνε λιγάκι τα 16 gb ram και ο 6πύρινος..

Mεσο ορο 60fps με 6850?

Σε τι αναλυση και σε τι settings παιζεις?

Όταν η κάρτα ξεκινάει μαμά 775/1000 και είναι τώρα 900/1100 πως να μην γίνει....Eιναι δυσκολο να δοσει το λιγοτερο 10fps??(Το ελενχω με το fraps)Δεν έχω λογο να πω κάτι αναληθές φιλε μου..Ειμαι πολύ ευχαριστημένος γενικά με την απόδοση της..

10% ναι

10 fps στα 30 fps αποκλειεται

10 fps στα 100 fps ναι.

μην επιμενεις

Εμενα τοση διαφορα πιο λογικο μου φενεται να οφειλετε σε αλλαγη οδηγων η αλλαγη ρυθμισεων παρα στο bios , εφοσον η αλλαγη bios το μονο που προσφερει ουστιαστικα ειναι μεγαλυτερα ρευματα (για αυτο και η αναλογη αυξηση στα ρολογια - πιστευω οτι και πριν με το μαμα bios αν ανεβαζες τη ταση θα επιανες τα ιδια ρολογια) με την αλλαγη bios ισως να καταφερνεις λιγο μεγαλυτερα ρολογια στη μνημη λογο διαφορετικων χρονισμων

Ακριβώς evolution... Με το παλιό δεν ειχα πολλές δυνατότητες..Δεν με αφηνε να ανεβάσω ρεύμα η καρτα,ειχε κλειδωμα..

Πεταγε μπλε οθονες... με φρέναρε...

Αρα χαμηλότερο κλοκαρισμα..

Σε Ολες τις υλοποιησεις μπορει να γινει το συγκεκριμενο???Και αν ναι εκτος απο εσενα fear7 ,εχει καποιος γνωμη εαν αξιζει ν μπεις στο κοπο για ολο αυτο..!!! Εγω εχω την απλη 6850 1gb της sapphire..!!!

Ακριβώς evolution... Με το παλιό δεν ειχα πολλές δυνατότητες..Δεν με αφηνε να ανεβάσω ρεύμα η καρτα,ειχε κλειδωμα..

Πεταγε μπλε οθονες... με φρέναρε...

Αρα χαμηλότερο κλοκαρισμα..

To ρευμα ως και τα software δινουν ενα περιθοριο ωστε να ειναι ασφαλες για την καρτα , με το MSI AB δεν μπορουσες να δωσεις παραπανω ρευμα πριν? περιεργο μου φενετε , εγω δεχομαι για το καλυτερο πιθανων κλοκαρισμα στις μνημες αλλα για τη διαφορα στο πυρηνα δεν υπαρχει λογικη οσο πηγαινε πριν θα παει και τωρα αντε να κερδισεις 5-10 mhz στον πυρηνα αλλα με την ιδια ταση που δινεις τωρα και πριν στα ιδια ρολογια θα ησουν πανω κατω η διαφορα που εχεις εσυ ειναι αρκετα μεγαλη και δεν νομιζω να οφειλετε μονο στο bios τις καρτας και τα ρολογια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.