Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2004 Παιδιά χίλια συγγνώμη για τα greeklish αλλά έχς πρόβλημα με τα Ελληνικά (υπόσχομαι να τα κάνω όλα edit με Ελληνικά όταν λύσω το πρόβλημα) {έγινε το edit γι'αυτό διαβάζετε αυτή τη στιγμή Ελληνικά}. Πήγα πάλι το PC στο δωμάτιό μου οπότε αναγκαστικά μπαίνω πάλι από του πατέρα μου. Το θέμα είναι οτι ενώ γράφω κανονικά σε notepad, word κ.τ.λ., όταν πάω να γράψω Ελληνικά στον IE (τουλάχιστον στο Thelab.gr) μου τα βγάζει αλαμπουρνέζικα. Μια λύση γρήγορα please! Υ.Γ.: Τα unicode είναι γυρισμένα στο Greek από τις Regional settings και φυσικά τα Ελληνικά είνα;ι εγκατεστημένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 21, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 Κάπου εκεί πρέπει να παίζει και ένα κουμπάκι που λέει advanced. Το κοίταξες αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 21, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 Yes Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούλιος 21, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 Δοκίμασε View->Encoding-> Επέλεξε Unicode (σκέτο) από τον IE, δοκίμασε και Autoselect ή και κανένα άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miror Ιούλιος 22, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2004 ευκαιρία να βάλει το http://www.mozilla.org/products/firefox/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 22, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell Δοκίμασε View->Encoding-> Επέλεξε Unicode (σκέτο) από τον IE, δοκίμασε και Autoselect ή και κανένα άλλο. Μια απ'τα ίδια.Αρχική απάντηση από miror ευκαιρία να βάλει το http://www.mozilla.org/products/firefox/ Τον έχω στο δικό μου. Εδώ δεν αφήνει ο πατέρας μου να βάζω "δικά μου". ’λλωστε αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος που για ένα διάστημα είχα φέρει τον δικό μου στο σαλώνι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miror Ιούλιος 23, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2004 Και αν λέγαμε ότι το firefox φτιάχνει το πρόβλημα; Αν είναι winXP κάνε επαναφορά του συστήματος (rstrui.exe) σε χρονικό σημείο πριν το πρόβλημα. Αν δεν έχεις πειράξει τα παρακάτω, ρίξε μια ματιά (να σημειώνεις τις αλλαγές που κάνεις για να τις επαναφέρεις, αν δεν διορθωθεί η κατάσταση) Έναρξη -> Πίνακας Ελέγχου -> Τοπικές ρυθμίσεις και ρυθμίσεις γλώσσας -> Γλώσσες -> Για προχωρημένους -> Επιλέξτε ..... και Προεπιλεγμένες Ρυθμίσεις ....... Έναρξη -> Πίνακας Ελέγχου -> Τοπικές ρυθμίσεις και ρυθμίσεις γλώσσας -> Γλώσσες -> Λεπτομέρειες -> Εγκατεστημένες γλώσσες Έναρξη -> Πίνακας Ελέγχου -> Πληκτρολόγιο Καλή τύχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 23, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2004 Ασ'το. βρήκα συβιβάσιμη λύση. Aλλάζω font. Το βρήκα γιατί μου έκανε τα ίδια στο δικό μου στο photoshop αλλά με άλλαγμα της γραμματοσειράς φτιάχνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούλιος 23, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2004 δεν υποστηρίζουν όλες οι γραμματοσειρές ελληνικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Ιούλιος 24, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 Μπορεις να μου πεις πως αλλαξες τη γραμματοσειρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 26, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2004 Απάντηση>FONT>Arial Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 29, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2004 Ρε παιδιά, κάτι έπαθε τελευταία και ξαναγράφει κανονικά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 29, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2004 Κάτι θα πείραξες και δε θα το θυμάσαι. Ρε πέτατο και πάρε ATi:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούλιος 29, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2004 Αρχική απάντηση από astrolabosΡε πέτατο και πάρε ATi:P έλεος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.