Photonium Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Έχω κάποιους ενδιασμούς που θα ηθελα να μοιραστώ μαζί σας. Έχω στην κατοχή μου ένα λάπτοπ του 2003 , με Celeron, 256ram και δεν συμμαζεύεται,και έναν Desktop με e7300 Intel,4850 ATI,κτλ. Θα τα πουλήσω και σκέφτομαι να πάρω ένα νέο λάπτοπ για αλλαγή αλλά και αναβάθμιση για την δουλειά μου. Θέλω να είναι με μεγάλη οθόνη 17" απαραίτητο. (να γουστάρουμε και τις ταινίες όταν θα θέλουμε χαλάρωση) Αρκετή μνήμη γιατί απο πίσω θα τρέξει και επεξεργασία βίντεο που θα κάνω κάτι σεμηνάρια και θα ασχοληθώ. Και ανάλυση Full HD ?Νόμίζω στα Laptop είναι καλό , δεν ξέρω εσείς προτείνετε. Θα παίζω και κανένα παιχνιδάκι ,απο τα τελευταία που βγαίνουν έτσι για χαλάρωση. Το λαπτοπ θα ειναι για πολυ ιντερνετ, και γραψιμο , και μετα οπως ειπα επεξεγασια βιντεο. Τα αλλα ειναι κλασσικα πραγματα. Μ'αρεσουν οι εταιριες Acer,Dell (κυρίως DELL), και μετά σε χαμηλά βάθρα έρχονται οι Toshiba,Sony,Lenovo που τις κατατασω στο ιδιο μερος. Icomen... :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pargotzi Απρίλιος 11, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2012 Msystems.gr - Προϊόντα - Dell XPS 17 (L702X) - i7-2670QM - Blu Ray Full HD - 8GBΑν διαθέτεις τα χρήματα, είναι εργαλείο! Ένα παλικάρι απο δω πήρε το πιο ακριβό μοντέλο Msystems.gr - Προϊόντα - Dell XPS 17 (L702X) - i7-2670QM - Blu Ray Full HD 3D Displayκαι απ' ότι κατάλαβα έμεινε πολύ ικανοποιημένος! :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Απρίλιος 11, 2012 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2012 Βασικα ποσα € μπορεις να διαθεσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deadly_Sin Απρίλιος 11, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2012 Κι εγω συμφωνω με την προταση για το Dell xps 17, απο εκει και περα ειναι και αναλογα με το τι ποσο διαθετεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Photonium Απρίλιος 11, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2012 έχω 800 ευρώ σε δόσεις...Καθαρά μπροστά μπορώ να δώσω 300-400 και τα υπόλοιπα σε δόσεις.Εκανα review αυτο το λαπτοπ και ειδ οτι ανεβαζει πολυ θερμοκρασια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pargotzi Απρίλιος 11, 2012 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2012 Φίλε σε αυτό το πρόβλημα ευθύνεται το mcfee antivirus. Αν το ψάξεις και στο google σου προτείνουν να το απεγκαταστήσεις. Στα χρήματα που διαθέτεις θα σου πρότεινα αυτό: Msystems.gr - Προϊόντα - Dell Inspiron Q17R (N7110) Switch i5-2430M 4GBΑν και δε θα μείνεις ικανοποιημένος στον τομέα των παιχνιδιών με την κάρτα γραφικών που διαθέτει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jinkazama Απρίλιος 18, 2012 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 Καλησπερα.! Αν λετε για το μοτερακι μου ναι ειμαι ενας απο τους τυχερους που εχω αυτο στην κατοχη μου: Dell XPS 17 (L702X) - i7-2670QM - Blu Ray Full HD 3D Display Στα ισα τσιφτη εχω να σε πω το εξης. Αν θες να παιζεις παιχνιδια παρε σταθερο. Δεν σου αρεσει κατι? το βγαζεις το πετας/πουλας και βαζεις καλυτερο. Αν ομως θες ενα λαπτοπι που να ειναι τερατακι απο επεξ. δυναμη και με σχετικα καλη καρτα γραφικων ΜΗΝ το σκεφτεις ΚΑΝ!! Χτυπατο ειναι πολυ καλο. Το εχω κανα 2μηνο τωρα και παει σφαιρα. Και τα παιχνιδια μου τα παιζω(κυριως, εξαλλου για αυτο το πηρα) και την δουλεια μου την κανει (ΚΑΙ ME TO ΠΑΡΑΠΑΝΩ μπορω να πω με υπερηφανια.) Δες: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=fl4aJRTpFAY]Batman Arkham City on my dell XPS 702 with Nvidia GT 555m 3g[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
jinkazama Απρίλιος 18, 2012 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 Φίλε σε αυτό το πρόβλημα ευθύνεται το mcfee antivirus. Αν το ψάξεις και στο google σου προτείνουν να το απεγκαταστήσεις. Στα χρήματα που διαθέτεις θα σου πρότεινα αυτό: Msystems.gr - Προϊόντα - Dell Inspiron Q17R (N7110) Switch i5-2430M 4GBΑν και δε θα μείνεις ικανοποιημένος στον τομέα των παιχνιδιών με την κάρτα γραφικών που διαθέτει...Καλα το Mcfee ειναι χαλια. Προσωπικα με το που ηρθε το λαπτοπακι εφαγε φορματ για να ξεφορτωθω καθε διαφημιστικη π@....ρια και ηρεμησα. Θερμοκρασιες παλι ανεβαζει 69~80°C ο cpu μου σε στρεσαρισμενη φαση( βλεπε batman AC)Και η gpu μου σε ζορια και αυτη απο 45~65°C σε OVC κατασταση στα 800MHz και με παραπανω ρευματα... Σε idle κατασταση το μηχανημα τρεχει απο 40 εως 53°C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Απρίλιος 19, 2012 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2012 έχω 800 ευρώ σε δόσεις...Καθαρά μπροστά μπορώ να δώσω 300-400 και τα υπόλοιπα σε δόσεις.Εκανα review αυτο το λαπτοπ και ειδ οτι ανεβαζει πολυ θερμοκρασια...Full HD 17άρι laptop με 800€ κομμάτι δύσκολο - για να μην πω αδύνατο. Μπορείς να βρεις πολλά με πάνελ 1600x900.Προσωπικά, προτείνω αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.