Jump to content

ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 'Η ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΡΟ΄Ι΄ΔΙΑ?

ΧΡΗΣΤΟΣ

Recommended Posts

ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΩ, ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΕΝΑ WEB SITE ΣΕ FREE HOSTING SERVER ΚΑΙ ΕΠΗΞΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΡΝΟ!!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ FRAME ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ MENU BUTTONS ΚΑΙ ΤΑ TEXT!!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ FREE ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΧΩΡΙΣ (ΠΟΛΛΕΣ) ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ????

:tomato:

• 2 months later...
Αρχική απάντηση από gvard [06-10-2004 02:39]

Καλησπέρα,

Για δωρεάν ρίξτε μία ματιά και στο www.freegreece.net, πιστεύω οτι θα σας ικανοποιήσει. Προς το παρόν πάντως δεν παίζουν banners ή κάποια μορφή διαφήμισης.

Off topic - Βρε gvard από Πέραμα είσαι ?.......χε,χε,χε....κι εγώ......εδώ και 3-4 χρόνια έγινα Ηλιουπολίτης.........

ΟΝ topic ......Κι εγώ παλιότερα που είχα δοκιμάσει διάφορα sites δεν είχα δει καμμιά προκοπή........Ότι κάνεις κάντο μόνος σου......Ψάξε βρές φτηνα hosting sites και δες και την ταχύτητα τους αλλά ΚΑΙ τις εγγυήσεις που δίνουν.........Είχα βρεί παλιότερα ένα όχι και τόσο ακριβό site που έδινε εγγύηση γιά κάθε ώρα πού θα είναι down 100 δολλάρια...... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.