ΧΡΗΣΤΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2004 ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΩ, ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΕΝΑ WEB SITE ΣΕ FREE HOSTING SERVER ΚΑΙ ΕΠΗΞΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΡΝΟ!!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ FRAME ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ MENU BUTTONS ΚΑΙ ΤΑ TEXT!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ FREE ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΧΩΡΙΣ (ΠΟΛΛΕΣ) ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούλιος 21, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2004 Υπάρχει..... http://www.diasfree.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Ιούλιος 26, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2004 Μονο στο diasfree.net δυστυχος. Σου παρέχει επίσης και αρκετό χώρο μνήμης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvard Οκτώβριος 5, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Καλησπέρα,Για δωρεάν ρίξτε μία ματιά και στο www.freegreece.net, πιστεύω οτι θα σας ικανοποιήσει. Προς το παρόν πάντως δεν παίζουν banners ή κάποια μορφή διαφήμισης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΗΣΤΟΣ Οκτώβριος 13, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Φίλε gvard σε ευχαριστώ πολύ! Sorry για την εταιροχρονισμένη απάντηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 13, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από gvard [06-10-2004 02:39] Καλησπέρα, Για δωρεάν ρίξτε μία ματιά και στο www.freegreece.net, πιστεύω οτι θα σας ικανοποιήσει. Προς το παρόν πάντως δεν παίζουν banners ή κάποια μορφή διαφήμισης. Off topic - Βρε gvard από Πέραμα είσαι ?.......χε,χε,χε....κι εγώ......εδώ και 3-4 χρόνια έγινα Ηλιουπολίτης......... ΟΝ topic ......Κι εγώ παλιότερα που είχα δοκιμάσει διάφορα sites δεν είχα δει καμμιά προκοπή........Ότι κάνεις κάντο μόνος σου......Ψάξε βρές φτηνα hosting sites και δες και την ταχύτητα τους αλλά ΚΑΙ τις εγγυήσεις που δίνουν.........Είχα βρεί παλιότερα ένα όχι και τόσο ακριβό site που έδινε εγγύηση γιά κάθε ώρα πού θα είναι down 100 δολλάρια...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΗΣΤΟΣ Οκτώβριος 14, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 hipro5 αυτό που λες για την εγγύηση νομίζω ότι λέει πολλά! Μπορείς να μου πεις ποια είναι αυτή η εταιρεία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 14, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Δεν θυμάμαι πλέον.....έχουν περάσει και δύο με τρία χρόνια.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.