Jump to content

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΩ WINDOWS XP (pc freezes on logo xp bar)

Spitharoni

Recommended Posts

Κάνε ένα clear CMOS.Δοκίμασε και την κάρτα ήχου σου σε άλλη θύρα!

Στην διαχείριση συσκευών είναι όλες οι συσκευές οκ;

Τσέκαρε και χωρίς usb συσκευές συνδεμένες!

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply
Κάνε ένα clear CMOS.Δοκίμασε και την κάρτα ήχου σου σε άλλη θύρα!

Στην διαχείριση συσκευών είναι όλες οι συσκευές οκ;

Τσέκαρε και χωρίς usb συσκευές συνδεμένες!

Πάλι??Εχτέσ έκανα αλλά άμα είναι θα ξανακάνω...

αλλη pci θυρα δεν εχω.μονο 1.

usb εχω ποντικι κ πληκτρολόγιο

Κανε πάλι!Αν δεν αλλάξει,βγάλε την κάρτα ήχου και βάλε την ξανά.

Την επιλογή plug & play την έχεις ενεργοποιημένη στο bios;

Άλλαξε και θύρα στον SSD αν δεν το έκανες πριν.

Από θερμοκρασία πως είναι το cpu;Τα καλώδια από το τροφοδοτικό είναι όλα συνδεμένα οκ;

edit: Δες αν είναι ενεργοποιημένο και το "Allocate IRQ to PCI VGA" στο bios.

Κανε πάλι!Αν δεν αλλάξει,βγάλε την κάρτα ήχου και βάλε την ξανά.

Την επιλογή plug & play την έχεις ενεργοποιημένη στο bios;

Άλλαξε και θύρα στον SSD αν δεν το έκανες πριν.

Από θερμοκρασία πως είναι το cpu;Τα καλώδια από το τροφοδοτικό είναι όλα συνδεμένα οκ;

edit: Δες αν είναι ενεργοποιημένο και το "Allocate IRQ to PCI VGA" στο bios.

Πάω να τσεκάρω κ μιλάω παιχταρά!...

Allocate IRQ to PCI VGA----->αυτό δεν υπάρχει στα bios ουτε κ το plug & play.

Θα σου στείλω μετά τι επιλογέσ έχω γιατι ήρθε κόσμοσ!!!πρεπει να κάνω clear CoSMOS :p

cpu 35'C - 1400-1500 rpm

τροφοδοσία κομπλέ.

Gigabyte GA-G41MT-D3V | Manual

σελ.19 και άνω ειναι όλες οι επιλογέσ του bios μου.

Δλδ δεν υπάρχει κάτι stadar για αυτο που μου συμβαίνει??

οι εφαρμογές μου ΡΟΥΦΑΝΕ περισσοτερο το cpu μου από όταν άλλαξα σκληρό,μητρική και μνήμες.

Έχει ένα menu PnP/PCI Configurations!Δες το IRQ Assignment τι τιμή έχει και βάλε το στο auto αν δεν είναι ήδη (Στην σελ.33 έχει αυτό που σου είπα).

Η onboard vga ειναι απενεργοποιημενη στο bios;

Έχει ένα menu PnP/PCI Configurations!Δες το IRQ Assignment τι τιμή έχει και βάλε το στο auto αν δεν είναι ήδη (Στην σελ.33 έχει αυτό που σου είπα).

Η onboard vga ειναι απενεργοποιημενη στο bios;

Κατ'άρχήν σε ευχαριστώ που απαντάς ακόμα.

Το PnP/PCI ειναι στο auto και η VGA έχει την default επιλογή Enable If Not EXT PEG αλλιώς μόνιμα enabled.

Οπότε αυτά ειναι οκ.

Όταν παίζεις βίντεο ή ανοίγεις κάποιο φάκελο σου φορτώνει τόσο πολύ το cpu πάλι ή μόνο στο πρόγραμμα το κάνει;

Αν ναι δοκίμασε το εξής: Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου->οθόνη->εμφάνιση->εφέ και απενεργοποίησε το "Εφέ μετάβασης για το μενού και επεξηγήσεις".

Όταν παίζεις βίντεο ή ανοίγεις κάποιο φάκελο σου φορτώνει τόσο πολύ το cpu πάλι ή μόνο στο πρόγραμμα το κάνει;

Αν ναι δοκίμασε το εξής: Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου->οθόνη->εμφάνιση->εφέ και απενεργοποίησε το "Εφέ μετάβασης για το μενού και επεξηγήσεις".

ΟΧΙ!!

Όταν κάνω browsing μέσα σε φακελο κ απλά πηγαίνω μπρος και πίσω φτάνει και στο 100% το cpu και είναι ακριβώς το ίδιο κ με όλα τα εφε που απενεργοποίησα.

Μολις έκανα φορμάτ σε αλλον σκληρο να δω μπας και...ξέρω γω...για την επικοινωνια μνημης-μητρικης να μην το ξαναπω,ε?

Οπα οπα οπα...κάτσε.Αφίρεσα όλα τα τικ στα εφφε οθόνη->εμφάνιση->εφέ και τώρα παιζει το project στο 90% το cpu αλλά όσο προχοράει ανεβαίνει μέχρι που φτάνει 100%.Πριν δεν ξεκινούσε καν το application.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ!!!!

Σε ποιες θέσεις έχεις τις μνήμες,1-3;Δοκίμασε και στις 2-4 και δοκίμασε και με μια μνήμη μόνο!

Επίσης φτιάξε ένα άλλο λογαριασμό χρήστη και δες άμα συνεχίζει το πρόβλημα!

Σίγουρα δεν έχει κάτι το πρόγραμμα;Δοκίμασε να το αφαιρέσεις και να το εγκαταστήσεις ξανά.

Σε ποιες θέσεις έχεις τις μνήμες,1-3;Δοκίμασε και στις 2-4 και δοκίμασε και με μια μνήμη μόνο!

Επίσης φτιάξε ένα άλλο λογαριασμό χρήστη και δες άμα συνεχίζει το πρόβλημα!

Σίγουρα δεν έχει κάτι το πρόγραμμα;Δοκίμασε να το αφαιρέσεις και να το εγκαταστήσεις ξανά.

Η μητρική έχει 2 RAM slots εκτόσ αν εννοείς οτι το 2-4 το κάνω από κάπου αλλού.(γιατι το cpuz μου τισ διαβάζει στα 1-3)

Να φτιάξω λογαριασμό χρήστη?οκ!

Αυτη τη στιγμή πέρναω xp σε άλλον σκλήρο (τωρα που το βρηκαμε...) οπότε θα δούμε εκει αν παίζει πακέτο με το πρόγραμμα το οποιο ειναι το μόνο που έχει περάσει πλην των οδηγων κ με μεγαλη επιτιχία (μπαμ μπαμ κ χωρις errors ή οτιδηποτε).

Ναι λάθος μου,δοκίμασε τουλάχιστον με μια μνήμη μόνο! :fist:

Ρε Φίλε αν έχεις το θέο σου!!!

Έκτός από ένα πάμβαρο project όλα τα άλλα τρέχουν κανονικά!!:magic::magic::T::magic::magic:

πχ. cpu performance 67% αλλά σταθέρα!!Όχι σαν πουτ**α!!!!!

Τωρα δλδ τι κάνω??

Οπότε το πρόβλημα είναι στο project σου και όχι στο pc.

Τσέκαρε τα plugins σου (vst κτλ) δες τι είναι αυτό που στο κάνει βαρύ το project!

Βρε δεν κατάλαβες.Εβγαλα τη μία μνήμη κ τρέχουν τα projects,πριν δεν έτρεχαν.Εννοείτε οτι δε θέλω να σε ζαλίζω να είναι κατι μέσα στα μάτια μου κ να ρωτάω.Δοκίμασα πολλά projects πριν κ τα μοναδικα plug-ins που περασα τα πέρασα γιατι ειναι απαραίτητα για τα projects και τα χρισημοποιω 8 χρόνια.

Οπότε?Τι κάνω τώρα που με τη μία μνήμη τρέχει διπλά καλύτερα απο τισ δύο???

Λοίπον φίλε/οι το memtest μου εβγαλε αυτο κ κατέληξε pass complete no errors.Δεν ξέρω τι παίζει,απλά απορώ:

-το fsb του cpu δεν αλλάζει??Πάντα το ίδιο είχα? 200 MHz??

-Η RAM μου τρέχει στα 400MHz??

-Το CAS:6-6-6-15 δεν υποτίθεται ότι έπρεπε να ειναι 9-9-9-24 σύμφωνα με τα specs τησ RAM??

Αυτά...ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και όποιοσ ειναι εδώ όποτε είναι ας μου λύσει την απορία...

rory εισαι ο man!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :magic:

Τι memmory frequency και multiplier έχεις;

Βάλε τα σύμφωνα με το spd που έχουν οι μνήμες σου ως default.

Αν δεν το γράφουν εγκατέστησε το cpu-z και δες.

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα! :)

Λοίπον φίλε/οι το memtest μου εβγαλε αυτο κ κατέληξε pass complete no errors.Δεν ξέρω τι παίζει,απλά απορώ:

-το fsb του cpu δεν αλλάζει??Πάντα το ίδιο είχα? 200 MHz??

-Η RAM μου τρέχει στα 400MHz??

-Το CAS:6-6-6-15 δεν υποτίθεται ότι έπρεπε να ειναι 9-9-9-24 σύμφωνα με τα specs τησ RAM??

Αυτά...ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και όποιοσ ειναι εδώ όποτε είναι ας μου λύσει την απορία...

rory εισαι ο man!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :magic:

Ξέχασα να βάλω αυτό ο χαζός!!! ImageShack

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.