Jump to content

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΩ WINDOWS XP (pc freezes on logo xp bar)

Spitharoni

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply
Τι είναι το vdim?Δε βρίσκω κάτι τέτοιο εδώ...

Και οι χρονισμοι που είναι?πες μου σε τι μετριούντε για να το βρω...

vdimm είναι το ρεύμα για τις μνήμες κάπου θα το έχει όπως και τα timings για κοίτα λίγο στο manual της μητρικής σου .

v dimμ είναι το ρεύμα για τις μνήμες κάπου θα το έχει όπως και τα timings για κοίτα λίγο στο manual της μητρικής σου .

Αν δεν κάνω λάθος γιατί δεν είχα ποτέ gigabyte για τα timings είναι

DRAM Timing Selectable (SPD) [Auto]

>>>>> Standard Timing Control

Memory Frequency (Mhz)

Και το voltage των μνημών είναι

DRAM Voltage

newbitmapimagefz.jpg

rameg.jpg

Το πρόβλημα εμένα μου φαίνεται ότι είναι σε drivers,που δεν φορτώνει ή φορτώνει κάποιον λάθος!

Αν βάλεις το cd και κάνεις επανεκκίνηση σου λέει κάτι τέτοιο; "press F6" to install raid controller drivers";

(Με διαφορετικό cd/dvd drive δοκίμασες; )

vdimm είναι το ρεύμα για τις μνήμες κάπου θα το έχει όπως και τα timings για κοίτα λίγο στο manual της μητρικής σου .

v dimμ είναι το ρεύμα για τις μνήμες κάπου θα το έχει όπως και τα timings για κοίτα λίγο στο manual της μητρικής σου .

Αν δεν κάνω λάθος γιατί δεν είχα ποτέ gigabyte για τα timings είναι

DRAM Timing Selectable (SPD) [Auto]

>>>>> Standard Timing Control

Memory Frequency (Mhz)

Και το voltage των μνημών είναι

DRAM Voltage

newbitmapimagefz.jpg

rameg.jpg

ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΣΚΑΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ!!!ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΒΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΝΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ Κ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΩΝ

XMS3 :wall:

Το πρόβλημα εμένα μου φαίνεται ότι είναι σε drivers,που δεν φορτώνει ή φορτώνει κάποιον λάθος!

Αν βάλεις το cd και κάνεις επανεκκίνηση σου λέει κάτι τέτοιο; "press F6" to install raid controller drivers";

(Με διαφορετικό cd/dvd drive δοκίμασες; )

NAI MOY ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΗΣΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ FLOPPY Η ΦΟΡΤΩΣΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ FLOPPY Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ USB FLOPPY.

(ΑΛΛΟ CD DRIVE ΔΕ ΔΟΚΙΜΑΣΑ.ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...)

Χμ αν τα έχει σωστά τότε μάλλον δεν είναι αυτό .Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις manual1.65vεσύ και τα 9-9-9-24 δεν έχεις να χάσεις κάτι .

Είναι 9-9-9-24 αλλά κανένα manual δεν εχει 1.65 επιλογή.που λες?

rameg.jpg

δεν έχει 1.65 εχει 1.500V,1.600V etc. μεχρι το 2000.

δοκίμασα το 1.600 αλλά δεν...

Α,να προσθεσω οτι πρόσεξα οτι στο Memory Frequency(Mhz) ,το οποίο δεν αλλάζει γραφει δπλα 1333 και ποιο δίπλα

(εκεί που στισ άλλεσ γραμμές ειναι το κουτάκι επίλογησ τησ κάθε σειράς) γράφει 800.Είναι κάτι?

δεν έχει disable επιλογή.έχει ACPI Suspend Time-----> [s3(STR)]

[s1(POS)]

δοκίμασα κ τα 2

Ωραία! Αφού δεν έχει disable κανε επανεκκίνηση και πάτα το F5.

Αν σου εμφανίζει μόνο δυο επιλογές ("Standard PC" και "Other" ) κανε πάνω και δες να σου έχει και αυτήν "Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) PC".

Επέλεξε την και κανε ξανά επανεκκίνηση!

Έχω ξεχάσει πώς δουλεύεις το βιος σε 775 αλλά νομίζω πως άμα παίξεις με

MCH Frequency Latch θα μπορέσεις να δουλέψεις τις μνήμες σου σωστά .Αλλά και πάλη από την στιγμή που έδωσες 1.6 και δεν ιδέες αποτέλεσμα δεν είναι αυτό .

Ωραία! Αφού δεν έχει disable κανε επανεκκίνηση και πάτα το F5.

Αν σου εμφανίζει μόνο δυο επιλογές ("Standard PC" και "Other" ) κανε πάνω και δες να σου έχει και αυτήν "Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) PC".

Επέλεξε την και κανε ξανά επανεκκίνηση!

ΛΟΙΠΟΝ!!!ΜΑΓΓΑ ΜΟΥ!!!ΔΩΣΕ ΜΟΥ E-MAIL,ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ή ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ,ΜΠΥΡΕΣ,ΑΡΝΙΑ,ΤΥΡΙΑ,ΛΑΔΙΑ,ΞΥΔΙΑ,ΦΥΛΑΧΤΑ,ΧΑΝΤΡΕΣ!!!ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ!!!ΚΑΝΩ INSTALL TA XP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:triniti::magic::T::fun::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::dance3::fun::magic::triniti:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.