Jump to content

Τροφοδοσία Sata x3 κοντά καλώδια

swatoner

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Ψάχνω κοντά καλώδια τροφοσίας δίσκων sata για να μαζέψω τον χαμό που γίνεται πίσω απο τους δίσκους. Sata καλώδια, αντάπτορες κλπ κλπ.

rc-1000_093.jpg

Θέλω το ποιο οικονομικό καλώδιο απο 1 molex σε 3 sata power cable είτε απο 1 sata power σε 3.

Δεν με ενδιαφέρει χρώμα η τίποτα γιατί θα κρυφτεί απο πίσω απο τους δίσκους.

Να το φτιάξω μόνος μου δεν είναι πρόβλημα απλά αν χρειαστούν ειδικές πρέσες κλπ δεν με συμφέρει. Γιατί μια πρέσα έχει 30+.

Θέλω 2 τέτοια καλώδια.

Βρήκα αυτό,

Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Phobya Multi SATA Strom Anschlusskabel (4x) - einzeln gesleevt - Wei Phobya Multi SATA Strom Anschlusskabel (4x) - einzeln gesleevt - Wei 87371

θεωρητικά μου κάνει. Έχει απόσταση 5cm κάθε sata αλλά είναι χ4 και θα πρέπει να κρύψω, κόψω το 4ο εφόσον δε το χρειάζομαι και άρα δεν είμαι καλλημένος 100%

Καλησπέρα,

Ψάχνω κοντά καλώδια τροφοσίας δίσκων sata για να μαζέψω τον χαμό που γίνεται πίσω απο τους δίσκους. Sata καλώδια, αντάπτορες κλπ κλπ.

rc-1000_093.jpg

Θέλω το ποιο οικονομικό καλώδιο απο 1 molex σε 3 sata power cable είτε απο 1 sata power σε 3.

Δεν με ενδιαφέρει χρώμα η τίποτα γιατί θα κρυφτεί απο πίσω απο τους δίσκους.

Να το φτιάξω μόνος μου δεν είναι πρόβλημα απλά αν χρειαστούν ειδικές πρέσες κλπ δεν με συμφέρει. Γιατί μια πρέσα έχει 30+.

Θέλω 2 τέτοια καλώδια.

Βρήκα αυτό,

Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Phobya Multi SATA Strom Anschlusskabel (4x) - einzeln gesleevt - Wei Phobya Multi SATA Strom Anschlusskabel (4x) - einzeln gesleevt - Wei 87371

θεωρητικά μου κάνει. Έχει απόσταση 5cm κάθε sata αλλά είναι χ4 και θα πρέπει να κρύψω, κόψω το 4ο εφόσον δε το χρειάζομαι και άρα δεν είμαι καλλημένος 100%

eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής

Στη κατηγορια Molex to sata power adapter

Αν εχεις ορεξη για DIY, πηγαινε απο του Κοπριτη και παρε καλωδιο και φυσακια κ φτιαξτα μονος σου. Το αποτελεσμα θα ειναι πανεμορφο και λειτουργικο, μιας κ θα μπορεσεις να τροφοτοτησεις και τους 6 ταυροχρονα !

Κάτι τέτοιο θέλω βασικά

aimeeaddison113.jpg

[MENTION=14294]evolution[/MENTION] κάτι τέτοιο θέλω αλλά βγαίνει ακριβά. Απο aquatuning με τα ίδια λεφτά παίρνω 2 αλλά για 4sata σε λευκό.

[MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION] Φοβάμαι οτι το DIY cable θα χρειαστεί πρέσα κλπ και δεν έχω.

Κάτι τέτοιο θέλω βασικά

aimeeaddison113.jpg

@evolution κάτι τέτοιο θέλω αλλά βγαίνει ακριβά. Απο aquatuning με τα ίδια λεφτά παίρνω 2 αλλά για 4sata σε λευκό.

@YDinopoulos Φοβάμαι οτι το DIY cable θα χρειαστεί πρέσα κλπ και δεν έχω.

Δεν θελει πρεσα Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - mod/smart SATA Power Connector 90 16Pin Stecker - Schwarz mod/smart SATA Power Connector 90 16Pin Stecker - Schwarz 82299

Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - mod/smart SATA Power Connector Cap fr geschliffene Kabel 90 16Pin - Schwarz mod/smart SATA Power Connector Cap fr durchgeschliffene Kabel 90 16Pin - Schwarz 82315

Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - mod/smart SATA Power Connector Endkappe fr 90 16Pin - Schwarz mod/smart SATA Power Connector Endkappe fr 90 16Pin - Schwarz 82307

τωρα αν η γραμμη του sata power ειναι με καποιο 6pin πανω στο τροφοδοτικο τοτε μπορεις να το κανεις ακριβως στο μεγεθος που θελεις μονο που θελει πρεσα ειναι για τα pci πιν αλλα και παλι εγω τα εσφιξα οσο επερνε με τη πεσνα και μετα τα κολησα αν κανεις τα παραπανω παραγγελια απο το Γιωργο ρωτα μηπως εχει πρεσα και μπορει να σε εξυπηρετησει

Ομως σε DIY βγανει παραπανω σε τιμη αν υπολογισεις και τα sleeve , Οποτε αν δεν εχεις θεμα με το χρωμα πες τον Γιωργο στην επομενη παραγγελια να σου φερει ενα ετοιμο

[MENTION=10170]swatoner[/MENTION] η άλλη λύση είναι στα υπάρχοντα καλώδια του τροφοδοτικού σου, με ένα κατσαβιδάκι ίσιο, να βγάλεις τα καλώδια απο τις υποδοχές sata και να τα ξανακουμπώσεις στα σημεία που θέλεις. Εκεί που μένει το κόψιμο απο την προηγούμενη θέση βάζεις μακαρόνι και τέλος.

Εχω βαρεθεί να την κάνω αυτή την διαδικασία σε psu's

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.