knight_77 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2012 Iδου η απορια μου. Εχω εδω και ενα χρονο εναν G.Skill Phoenix pro 120GB (Sandforce 1200 controller ιδιος με αυτον του OCZ Vertex 2 κλπ) Mιας και εκανα σχετικα προσφατα αναβαθμιση στο μηχανημα σκεφτομαι να μεταβω σε Sata III SSD και πιο συγκεκριμενα στον Agility III. Θα δω διαφορες στην αποδοση σε real life συνθηκες? Δεν με ενδιαφερουν τα μετροπρογραμματα. Αν καποιος πηγε απο Sata II σε Sata III ssd ας καταθεσει την εμπειρια του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costasckn Απρίλιος 10, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 αν και δεν την έχω κάνει τη μετάβαση, πολύ δύσκολα θεωρώ θα δεις διαφορά στην καθημερινή χρήση. Είναι περισσότερο ψυχολογικό να μεταβείς σε sata 3 ώστε να εκμεταλεύεσαι όλο το bandwidth της θύρας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 10, 2012 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 Mη του κανς Βαγιουκο, δεν θα δεις με το ματι τπτ.Κ τωρα ολα γρηγορα ανοιγουν κ καλη αποκριση εχεις φανταζομαι. Εκτως αν μπορεις να αξιοποιησεις τον παλιο (να βαλεις τα games μεσα πχ), κ να παρεις τον Αgility 3 για OS. Toν εχω κανα μηνα τωρα αλλα σε SATA 2 πορτα, στα bench δε τα παει καλα φυσικα αλλα real life feeling εχει αριστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 10, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 Σε real-life οι διαφορές κόψανε να υπάρχουνε κατά την γνώμη και εμπειρία μου με τα SSD από πολύ καιρό τώρα. Δύο X25-M @ RAID-0 δίνουνε την ίδια αίσθηση με Vertex 2 ( έναν ). Διαφορά real-life ( όχι σε benchmarks ) μεταξύ Vertex 2 & Vertex 3 & Force GT, Crucial M4 κλπ δεν έχω δεί. Ακόμα και μεταξύ 2* Vertex 3 vs 1* Vertex 2 δεν υπάρχει διαφορά στην real-life χρήση. Αλλάζεις SSD ( ή προσθέτεις ) μόνο αν θες να πας σε μεγαλύτερη χωρητικότητα. Θα σου τα πούνε και οι SSD-testing-πορωμένοι [MENTION=129]Chosen[/MENTION] & [MENTION=51]jax7480[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Απρίλιος 10, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 Τhanks guys. Θα περιμενω και μια τελευταια γνωμη απο τους ιδημονες του χωρου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 10, 2012 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 Την απάντηση την έδωσες μόνος σου: από την στιγμή που δεν σε ενδιαφέρουν τα μετροπρογράμματα και είσαι ευχαριστημένος από τις πραγματικές καθημερινές επιδόσεις του Phoenix Pro, δεν έχει νόημα να αναβαθμίσεις τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 10, 2012 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 Την απάντηση την έδωσες μόνος σου: από την στιγμή που δεν σε ενδιαφέρουν τα μετροπρογράμματα και είσαι ευχαριστημένος από τις πραγματικές καθημερινές επιδόσεις του Phoenix Pro, δεν έχει νόημα να αναβαθμίσεις τώρα.+1. Διαφορές υπάρχουν, αλλά με το μάτι δύσκολα γίνονται αντιληπτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Απρίλιος 10, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 Μαλλον θα μεινω στα αυγα μου τελικα Απο τη στιγμη που δεν θα δω και καμια τρελλη διαφορα δεν υπαρχει λογος για εξοδα Σας ευχαριστω ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Απρίλιος 10, 2012 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 δεν εχεις και native controller sata3 απο την mobo σου αν θυμαμαι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Απρίλιος 10, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 Eχω ρειZ68 εχω remember? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Απρίλιος 10, 2012 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 Eχω ρειZ68 εχω remember?της marvell οχι της intelη κανω λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Απρίλιος 10, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 Απο εδω απο οτι καταλαβαινω μαλλον της Intel ειναιZ68 Motherboard Series Manufacturing - ASRock Inc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 10, 2012 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 2 SATA3 από το chipset της Intel έχεις, σωστά τα λες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.