GoMaR Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2012 Ναι το εχουμε παραδοση πλεον καθε χρονο να γινεται ΠΟΔΗΛΑΤΟφωτοφαγητο εξορμηση στο εξοχικο μου με Thelabites Δε ξερω απο που να ξεκινησω να μιλαω και που να τελειωσω..Το οτι περιμεναμε πως και πως να παμε στο εξοχικο μου να απελευθερουμε και να λιωσουμε στο ποδηλατο / φαγητο / ποτο ; το οτι πηγα με τον Levelone στο Makro και το σηκωσαμε ολο γιατι φοβηθηκαμε μη και ξεμεινουμε απο φαι γτ εκει μονο ελιες και αλεπουδες θα ειχαμε ; το οτι φορτωσαμε ενα φορτηγο πραγματα με ποτα / φαγητα και φωτογραφικες μηχανες ; (χωρια τα ποδηλατα) τα εκατομυρια emails μεταξυ μας , ωστε επιτελους να πραγματοποιηθει η version2 του thelab trip ? με απολυτη συνενοηση μεταξυ μας και θεληση , ο racer κατεβηκε απο Ξανθη καλαματα και μετα ΑΘηνα φιλοξενουμενος σπιτι μου. ο NTG και l2phile απο λαρισα απευθειας στην Ευβοια το προβατο απο Αγγλια απευθειας ξαγρυπνος απο ταξιδι , σκαει αθηνα και καπακια σχεδον για ευβοια. ο Level απο τις λιγες φορες που ξυπναει τοσο νωρις..(αν δεν υπηρχε φαι στο ταξιδι σιγα μη ξυπναγε βεβαια) fotme , jason , fragmas αθηναιοι που μας τιμησαν με τα ποδηλατα τους και την βοηθεια τους στο κουβαλημα δε μπορω να πω ποσο καλα περασαμε στο εξοχικο μου..καναμε ποδηλατο (ναι [MENTION=23]DJD[/MENTION] τους πηγα κεραιες και οι μισοι γυρισαν πισω ) αλλα η επομενη μερα ηταν αρκετα καλυτερα (μεχρι και ο NTG ηρθε αυτη τη φορα. - Αγορινα μου εισαι δυνατος στο ειπα και απο κοντα.και εσυ L2phile!) βεβαια πολεμαγαμε αρων αρων να γυρισουμε πισω γιατι ειχαμε αφησει τον μητσο να τρωει τα σοκολατακια και τα υπολοιπα κρεατα.Αλλα η ξαφνικη μπορα μας αλλαξε τα σχεδια.. και σκορπιστηκαμε σε ολη την Β.ευβοια να ψαχνει ο ενας στον αλλον. ο ενας να καταληγει γυμνος χωρις μπλουζα σε μινι μαρκετ..ο αλλος να καταληγει σε ξενα χωραφια.ο αλλος να ψαχνει τον χαμμενο κοσμο. επισης υπηρχαν στιγμες τελειως νιρβανα κατασταση απο την πολυ ρακι , σε σημειο ο ενας να καθεται μονος του τιμωρια σε μια ξυλινη καρεκλα στα σκοταδια (ναι εγω ειμαι αυτος θα με δειτε σε φωτο ) Ο αλλος να μετραει τα σκαλια που πρεπει να κατεβει για να παει σπιτι..ο αλλος απο το λαλα λο λαλα λι να απορει γιατι δε μπορει να κανει ποδηλατο στα σκοταδια αναμεσα στις ελιες. ναι υπηρχαν και αυτα.. επισης μας τιμησε και ο φιλος μας αγγελος με ενα ωραιο γαλακτομπουρεκο και μπυριτσες που ηρθε αυθημερον και ΑΥΤΗ τη φορα εκατσε μαζι μας για barbeque. ο πραγματικος λογος που ηρθε ειναι βεβαια η d800 αλλα δε το λεμε πουθενα αυτο παραεξω..γιατι εχουμε φωτος τον αγγελο με λουρακι nikon γυρω απο τον λαιμο του αν συνεχισω για την προσωπικοτητα του καθενος και την ηλιθιοτητα που επικρατουσε στο σπιτι , θα μιλαω για ωρες.. ας μιλησουν οι φωτογραφιες μονες τους το κερασακι βεβαια ηταν το sandwitch "ΜΗΤΣΟΣ" που ειχαμε ετοιμασει. ολα ηταν πολυ παραπανω απο τελεια.να μαστε καλα να ξαναπαμε(οσο δε κανουμε ζημιες γιατι μετα θα εχετε να κανετε με την μανα μου ) με αγαπατε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Απρίλιος 9, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 Αυτό που παρατηρώ, είναι ότι σε όλες τις φωτογραφίες κοιτάω το φαγητό, αλλά ποτέ δεν τρώω. Ε, [MENTION=596]greekfragma[/MENTION] ;[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] σε αγαπάμε, γιατί έχεις Β και Α και είσαι και Κ Π. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Απρίλιος 9, 2012 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 Οκ εσείς κάνατε ποδήλατο. Ο Levelone τι έκανε; Σας ακολουθούσε τρέχοντας; Πάντα τέτοια guyz Πολύ φαγητό ρε παιδί μου. Άσε και κάτι για την Κυριακή του Πάσχα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 9, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 D700 FX ρε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Απρίλιος 9, 2012 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 Δεν παίζει να θυμάται τίποτα από αυτή την φάση o fotme :hehe: !! Περάσαμε τέλεια και φέτος,ήμασταν ακόμα πιο οργανωμένοι, άντε και του χρόνου να είμαστε καλά να περάσουμε ακόμα καλύτερα Ευχαριστούμε Γόμαρε για ΟΛΑ A και να μην ξεχάσω έτσι... D700 FX :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 9, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 Οκ εσείς κάνατε ποδήλατο. Ο Levelone τι έκανε; ετρωγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Απρίλιος 9, 2012 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 ετρωγε ΈΤΡΩΓΕ... τα πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Απρίλιος 9, 2012 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 Παλι καλά που ημανε κι εγω και φάγατε σαν ανθρωποι... αχαριστοι... Ουτε καν πρωϊνο δεν μου είχατε... pfff... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 9, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 Παλι καλά που ημανε κι εγω και φάγατε σαν ανθρωποι... αχαριστοι... Ουτε καν πρωϊνο δεν μου είχατε... pfff...συγνωμη που για σενα το πρωινο ειναι λουκανικο στο ενα χερι , στο αλλο το redbull και να παιζεις μπασκετ με τα ποδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 9, 2012 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Απρίλιος 10, 2012 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 περασαμε πολυ καλα παιδια, απτα ωραιοτερα τριημερα, τα ειχε ολα! Συνοχη, ταιριασμα, φαγητο, ποδηλατο! Μουχει μεινει και η πολυ γλυκια σε τονο αναφωνηση του LevelOne, "κωλ0τρυπιδι μου?" Gomar ευχαριστουμε για την φιλοξενια, αν και ναρκισαρας μεγαλος (ολο ποζα κ πεταλι), εισαι ωραιο παιδι με πατρικα συναισθηματα! ΒΥΖΑΑΡΕΣ ΡΕΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Απρίλιος 10, 2012 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 ποσο "ανεβηκατε" στην Β.Ευβοια?Μεχρι που πηγατε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 10, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 Αγια Αννα κοντα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Απρίλιος 10, 2012 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 Αγαπαμε και ευχαριστουμε γομαρι για την φιλοξενια και προσκληση. Λογοι ανωτερας βιας εχασα τις κεραιες...ευελπιστω την επομενη φορα. Super η ποδηλατοβολτα..πατησα εδαφη που δεν ειχα πατησει..και ανεβηκα κατεβηκα ανηφορες μεγαλες σε διαρκεια και κλιση...κατι που μαλλον δεν παιζει να κανω εδω Λιγο μπασκετακι ,λιγο ταβλακι(μετα απο απειρα χρονια και τα 2) το κερασακι στη τουρτα. Παντα τετοια Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 10, 2012 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 Ζηλεύω.. άντε του χρόνου ελπίζω να μαι εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 10, 2012 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!!! Την αλλη φορα θα ερθω και εγω να κανω παρεα στον Μητσο που εμεινε πισω μονος ! (Ειπαμε ειχε κοψιδια/λουκανικα για πρωινο ε?) :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 10, 2012 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 Ότι είπε ο από πάνω. Την καλύτερη δουλειά έκανε ο Μήτσος. Σας έτρωγε τα κρέατα όσο εσείς ποδηλατούσατε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Απρίλιος 10, 2012 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 Δε βαριέσαι, εμείς τον αγαπάμε ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 10, 2012 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 τα λόγια είναι φτωχά για να αντιληφθεί κανείς το μεγαλείο τόσων μαντραχαλάδων-τεντυμπόηδων που για 3ημέρες έβριζαν-έτρωγαν-έβριζαν-έπιναν-βριζόντουσαν-αγαπιόντουσαν-ξαναβριζόντουσαν-ξαναγαπιόντουσαν-ποδηλατούσαν-βριζόντουσαν-αγαπιόντουσαν-ξαναποδηλατούσαν-φωτογραφιζόντουσαν-εβριζόντουσαν-αγαπιόντουσαν-ξαναμεθούσαν.....α ξέχασα...και έτρωγαν και έπιναν και βριζόντουσαν και αγαπιόντουσαν. ανάμεσα σε όλα αυτά παίξαμε ταβλάκι-μπασκετάκι και διάφορα άλλα που θα τα φάει η λογοκρισία αν τα πούμε σας αγαπάω όλους αλλά περισσότερο το gomar που μας ανέχθηκε και ήταν μια τέλεια οικοδέσποινα με βυζ@ρες και @ρες και είναι και καλό παιδί Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 10, 2012 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 Και βυζαααρες, και να κάνει έτσι το μπλουζάκι της.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.