Jump to content

Thelab Evoia trip V2 (56k warning)

GoMaR

Recommended Posts

Ναι το εχουμε παραδοση πλεον καθε χρονο να γινεται ΠΟΔΗΛΑΤΟφωτοφαγητο εξορμηση στο εξοχικο μου με Thelabites

Δε ξερω απο που να ξεκινησω να μιλαω και που να τελειωσω..Το οτι περιμεναμε πως και πως να παμε στο εξοχικο μου να απελευθερουμε και να λιωσουμε στο ποδηλατο / φαγητο / ποτο ;

το οτι πηγα με τον Levelone στο Makro και το σηκωσαμε ολο γιατι φοβηθηκαμε μη και ξεμεινουμε απο φαι γτ εκει μονο ελιες και αλεπουδες θα ειχαμε ;

το οτι φορτωσαμε ενα φορτηγο πραγματα με ποτα / φαγητα και φωτογραφικες μηχανες ; (χωρια τα ποδηλατα)

τα εκατομυρια emails μεταξυ μας , ωστε επιτελους να πραγματοποιηθει η version2 του thelab trip ?

με απολυτη συνενοηση μεταξυ μας και θεληση ,

ο racer κατεβηκε απο Ξανθη καλαματα και μετα ΑΘηνα φιλοξενουμενος σπιτι μου.

ο NTG και l2phile απο λαρισα απευθειας στην Ευβοια

το προβατο απο Αγγλια απευθειας ξαγρυπνος απο ταξιδι , σκαει αθηνα και καπακια σχεδον για ευβοια.

ο Level απο τις λιγες φορες που ξυπναει τοσο νωρις..(αν δεν υπηρχε φαι στο ταξιδι σιγα μη ξυπναγε βεβαια)

fotme , jason , fragmas αθηναιοι που μας τιμησαν με τα ποδηλατα τους και την βοηθεια τους στο κουβαλημα :D

δε μπορω να πω ποσο καλα περασαμε στο εξοχικο μου..καναμε ποδηλατο (ναι [MENTION=23]DJD[/MENTION] τους πηγα κεραιες και οι μισοι γυρισαν πισω :hehe: )

αλλα η επομενη μερα ηταν αρκετα καλυτερα (μεχρι και ο NTG ηρθε αυτη τη φορα. - Αγορινα μου εισαι δυνατος στο ειπα και απο κοντα.και εσυ L2phile!)

βεβαια πολεμαγαμε αρων αρων να γυρισουμε πισω γιατι ειχαμε αφησει τον μητσο να τρωει τα σοκολατακια και τα υπολοιπα κρεατα.Αλλα η ξαφνικη μπορα μας αλλαξε τα σχεδια.. και σκορπιστηκαμε σε ολη την Β.ευβοια να ψαχνει ο ενας στον αλλον. :hehe:

ο ενας να καταληγει γυμνος χωρις μπλουζα σε μινι μαρκετ..ο αλλος να καταληγει σε ξενα χωραφια.ο αλλος να ψαχνει τον χαμμενο κοσμο.

επισης υπηρχαν στιγμες τελειως νιρβανα κατασταση απο την πολυ ρακι , σε σημειο ο ενας να καθεται μονος του τιμωρια σε μια ξυλινη καρεκλα στα σκοταδια (ναι εγω ειμαι αυτος θα με δειτε σε φωτο :hehe: ) Ο αλλος να μετραει τα σκαλια που πρεπει να κατεβει για να παει σπιτι..ο αλλος απο το λαλα λο λαλα λι να απορει γιατι δε μπορει να κανει ποδηλατο στα σκοταδια αναμεσα στις ελιες.

ναι υπηρχαν και αυτα..

επισης μας τιμησε και ο φιλος μας αγγελος με ενα ωραιο γαλακτομπουρεκο και μπυριτσες που ηρθε αυθημερον και ΑΥΤΗ τη φορα εκατσε μαζι μας για barbeque.

ο πραγματικος λογος που ηρθε ειναι βεβαια η d800 αλλα δε το λεμε πουθενα αυτο παραεξω..γιατι εχουμε φωτος τον αγγελο με λουρακι nikon γυρω απο τον λαιμο του :D

αν συνεχισω για την προσωπικοτητα του καθενος και την ηλιθιοτητα που επικρατουσε στο σπιτι , θα μιλαω για ωρες..

ας μιλησουν οι φωτογραφιες μονες τους

το κερασακι βεβαια ηταν το sandwitch "ΜΗΤΣΟΣ" που ειχαμε ετοιμασει.

ολα ηταν πολυ παραπανω απο τελεια.να μαστε καλα να ξαναπαμε(οσο δε κανουμε ζημιες γιατι μετα θα εχετε να κανετε με την μανα μου :hehe:)

achladi3.jpg

achladi14.jpg

achladi26.jpg

achladi30.jpg

achladi31.jpg

achladi38.jpg

achladi40.jpg

achladi43.jpg

achladi46.jpg

achladi49.jpg

achladi51.jpg

achladi60.jpg

achladi63.jpg

achladi67.jpg

achladi68.jpg

achladi75.jpg

achladi76.jpg

achladi84.jpg

achladi87.jpg

achladi107.jpg

achladi126.jpg

achladi132.jpg

achladi136.jpg

achladi140.jpg

achladi141.jpg

achladi145.jpg

achladi151.jpg

achladi167.jpg

achladi169.jpg

achladi172.jpg

achladi178.jpg

achladi182.jpg

achladi184.jpg

achladi193.jpg

achladi199.jpg

achladi203.jpg

achladi207.jpg

achladi209.jpg

achladi216.jpg

achladi220.jpg

achladi223.jpg

achladi226.jpg

achladi227.jpg

achladi238.jpg

achladi240.jpg

achladi271.jpg

achladi277.jpg

achladi279.jpg

achladi283.jpg

achladi286.jpg

achladi291.jpg

achladi293.jpg

achladi296.jpg

achladi299.jpg

achladi301.jpg

achladi307.jpg

achladi308.jpg

achladi309.jpg

RAC_2333.jpg

RAC_2338.jpg

RAC_2345.jpg

RAC_2348.jpg

RAC_2354.jpg

RAC_2362.jpg

RAC_2367.jpg

RAC_2371.jpg

RAC_2378.jpg

RAC_2387.jpg

RAC_2433.jpg

RAC_2446.jpg

RAC_2469.jpg

RAC_2489.jpg

RAC_2513.jpg

RAC_2520.jpg

RAC_2545.jpg

7d6.jpg

7d213.jpg

7d173.jpg

7d144.jpg

7d140.jpg

7d122.jpg

7d120.jpg

7d90.jpg

7d57.jpg

7d23.jpg

με αγαπατε ;

Αυτό που παρατηρώ, είναι ότι σε όλες τις φωτογραφίες κοιτάω το φαγητό, αλλά ποτέ δεν τρώω. Ε, [MENTION=596]greekfragma[/MENTION] ;

[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] σε αγαπάμε, γιατί έχεις Β και Α και είσαι και Κ Π.

achladi226.jpg

Δεν παίζει να θυμάται τίποτα από αυτή την φάση o fotme :hehe: :hehe: :hehe:!!

Περάσαμε τέλεια και φέτος,ήμασταν ακόμα πιο οργανωμένοι, άντε και του χρόνου να είμαστε καλά να περάσουμε ακόμα καλύτερα :D

Ευχαριστούμε Γόμαρε για ΟΛΑ :T::getlost:

A και να μην ξεχάσω έτσι...

D700 FX :fist:

Παλι καλά που ημανε κι εγω και φάγατε σαν ανθρωποι... αχαριστοι... Ουτε καν πρωϊνο δεν μου είχατε... pfff...

συγνωμη που για σενα το πρωινο ειναι λουκανικο στο ενα χερι , στο αλλο το redbull και να παιζεις μπασκετ με τα ποδια

:) περασαμε πολυ καλα παιδια, απτα ωραιοτερα τριημερα, τα ειχε ολα!

Συνοχη, ταιριασμα, φαγητο, ποδηλατο!

Μουχει μεινει και η πολυ γλυκια σε τονο αναφωνηση του LevelOne, "κωλ0τρυπιδι μου?" :D

Gomar ευχαριστουμε για την φιλοξενια, αν και ναρκισαρας μεγαλος (ολο ποζα κ πεταλι), εισαι ωραιο παιδι με πατρικα συναισθηματα! :)

ΒΥΖΑΑΡΕΣ ΡΕΕ

Αγαπαμε και ευχαριστουμε γομαρι για την φιλοξενια και προσκληση.

Λογοι ανωτερας βιας εχασα τις κεραιες...ευελπιστω την επομενη φορα.:p

Super η ποδηλατοβολτα..πατησα εδαφη που δεν ειχα πατησει..και ανεβηκα κατεβηκα ανηφορες

μεγαλες σε διαρκεια και κλιση...κατι που μαλλον δεν παιζει να κανω εδω:p

Λιγο μπασκετακι ,λιγο ταβλακι(μετα απο απειρα χρονια και τα 2) το κερασακι στη τουρτα.

Παντα τετοια :T::D

τα λόγια είναι φτωχά για να αντιληφθεί κανείς το μεγαλείο τόσων μαντραχαλάδων-τεντυμπόηδων που για 3ημέρες έβριζαν-έτρωγαν-έβριζαν-έπιναν-βριζόντουσαν-αγαπιόντουσαν-ξαναβριζόντουσαν-ξαναγαπιόντουσαν-ποδηλατούσαν-βριζόντουσαν-αγαπιόντουσαν-ξαναποδηλατούσαν-φωτογραφιζόντουσαν-εβριζόντουσαν-αγαπιόντουσαν-ξαναμεθούσαν.....α ξέχασα...και έτρωγαν και έπιναν και βριζόντουσαν και αγαπιόντουσαν.

ανάμεσα σε όλα αυτά παίξαμε ταβλάκι-μπασκετάκι και διάφορα άλλα που θα τα φάει η λογοκρισία αν τα πούμε :hehe:

σας αγαπάω όλους αλλά περισσότερο το gomar που μας ανέχθηκε και ήταν μια τέλεια οικοδέσποινα με βυζ@ρες και @ρες και είναι και καλό παιδί :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.