dimitrisOS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2012 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω που μπορω να βρω τις καταληλες βιδες για την βαση τις μητρικης .Οπως δειχνη εδώ .Ετσι οπως εχω βαλει αυτες υπαρχει ενα μικρο κενο πισω το Ι/Ο πανελ δηλαδη δεν εμφαρμοζη σωστα πισω στο κουτι .Το κουτι που εχω ειναι το ColerMaster Haf 932 & μητρικη GigaByte 990XA-UD3Ευχαριστω πολυ .
YDinopoulos Απρίλιος 9, 2012 #2 Απρίλιος 9, 2012 Τα χρυσαφι σου λειπουν (αποστατες) ? Ποσες εχεις εσυ? Απ'οτι βλεπω 9 χρειαζεται η μητρικη σου !
nucleus Απρίλιος 9, 2012 #3 Απρίλιος 9, 2012 ΜΗΠΩΣ ENNOEI TIΣ BIΔΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠANΩ ΣΤΟΥΣ AΠΟΣΤΑΤΕΣ?MIA photo TOY TI ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ?
dimitrisOS Απρίλιος 10, 2012 Author #4 Απρίλιος 10, 2012 Δεν μου λοιπουν απλα θελω να αγορασω γιατι σε καποια εχουν φαγοθοι οι στροφες αυτα εδω λεω
takis-pa Απρίλιος 10, 2012 #5 Απρίλιος 10, 2012 Πηγαινε σε ενα οποιδηποτε Πλαισιο στο σερβις και θα σου δωσουν οσες θελεις. Σ αυτα ακομα ειναι εξυπηρετικοι !!
dimitrisOS Απρίλιος 10, 2012 Author #6 Απρίλιος 10, 2012 Πηγαινε σε ενα οποιδηποτε Πλαισιο στο σερβις και θα σου δωσουν οσες θελεις.Σ αυτα ακομα ειναι εξυπηρετικοι !! Το μηκος ειναι το ιδιο ; Και πως να τα ζητησω ;
takis-pa Απρίλιος 10, 2012 #7 Απρίλιος 10, 2012 Αν εχεις τουλαχιστον ενα παρτο μαζι σου σαν δειγμα, αν παλι δεν εχεις πες τους τι κουτι εχεις και ενδεχομενως να ξερουν τι θα σου δωσουν ( ενδεχομενως ) Δεν εχουν μεγαλες διαφορες στο υψος ολα θα κανουν αρκει να βρεις 9 ιδια.
dimitrisOS Απρίλιος 10, 2012 Author #8 Απρίλιος 10, 2012 Αν εχεις τουλαχιστον ενα παρτο μαζι σου σαν δειγμα, αν παλι δεν εχεις πες τους τι κουτι εχεις και ενδεχομενως να ξερουν τι θα σου δωσουν ( ενδεχομενως ) Δεν εχουν μεγαλες διαφορες στο υψος ολα θα κανουν αρκει να βρεις 9 ιδια.το προβλημα μου μαλλον ειναι οτι δεν εχω το καταλληλο υψος και δεν ερχεται καταλληλα το I/O panel .θα παρω ενα δειγμα και θα ρωτησω εκει τι εχουν αλλα δεν νομιζω να βγαλω ακρη εκει στο πλαισιο .
evolution Απρίλιος 10, 2012 #9 Απρίλιος 10, 2012 Πηγαινε σε ενα οποιδηποτε Πλαισιο στο σερβις και θα σου δωσουν οσες θελεις.Σ αυτα ακομα ειναι εξυπηρετικοι !! Mην το λες στη θεσσαλονικη ηθελαν να μου τα χρεωσουν
dimitrisOS Απρίλιος 10, 2012 Author #10 Απρίλιος 10, 2012 ΕΛΕΟΣ πηγα στο πλαισιο στο συνταγμα και λεει οτι δεν εχει αλλα και δε ηξερε κανεισ που θα βρω τετοια ΕΛΕΟΣ πημα μετα στο πολυτεχνιο και μου εδωσε 4 απο αυτα που ειχα και δεν μου καναν ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΛΑΙΣΙΟ !!!!!!!! Οταν ηρθα σπιτι κοιταξα τι εχω εγω και ειδα αυτα στην εικονα τα μικρα ειχα βαλει παλια και εφαρμοζε σωστα το Ι/Ο πανελ Και τελεικα εβαλα τα 4 μεσεα μεγεθη στην ακρη του κουτι και στις υπολοιπες 5 τρυπες εβαλα τα μικροτερα και δοκιμασα την μητρικη και ερχοταν καλυτερα θελω πω !!! Αν ειναι παω σε καποιο καταστημα τις γειτονιας να ρωτησω αν εχουν αυτα τα συγκεκριμενα .
takis-pa Απρίλιος 10, 2012 #11 Απρίλιος 10, 2012 Νομιζω οτι τωρα εισαι ενταξει αν ομως θες ολα ναναι το ιδιο στειλε ενα ΠΜ στον εξυπηρετικοτατο δικο μας Κοπριτη και περνα μια βολτα απο το εργαστηριο του Καλλιθεα μερια να σου βρει οτι θελεις.
PREDATOR 15 Απρίλιος 10, 2012 #12 Απρίλιος 10, 2012 Νομιζω οτι τωρα εισαι ενταξει αν ομως θες ολα ναναι το ιδιο στειλε ενα ΠΜ στον εξυπηρετικοτατο δικο μας Κοπριτη και περνα μια βολτα απο το εργαστηριο του Καλλιθεα μερια να σου βρει οτι θελεις.Φίλε μου αφού είσαι Αθήνα ο φίλος Τάκης έχει απόλυτο δίκιο.Πήγαινε από τον Κοπρίτη στην Καλλιθέα να σε εξυπηρετήσει και να σου ανοίξουν και τα μάτια από αυτά που θα δεις στο εργαστήριο....δεν ξέρεις μπορεί να πάρεις και καμιά καλή ιδέα για το κουτί σου!
dimitrisOS Απρίλιος 10, 2012 Author #13 Απρίλιος 10, 2012 αν δεν βρω στο καταστημα τις γειτονιας μου info-word θα περασω απο τον κοπριτη .ειχα παει και πιο παλια για ιδες για το κουτι .Σας ευχαριστω πολυ .
karmen1983 Απρίλιος 10, 2012 #14 Απρίλιος 10, 2012 Δημητράκι αν έχεις σκοπό να παραγγείλεις και κάτι αλλο από το eworld έχει και αποστάτες πάντως μαζί με βίδες. Για παραγγελία μόνο σετ απο βίδες δεν πολυ λέει λόγω μεταφορικώνeworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής
dimitrisOS Απρίλιος 10, 2012 Author #15 Απρίλιος 10, 2012 Δημητράκι αν έχεις σκοπό να παραγγείλεις και κάτι αλλο από το eworld έχει και αποστάτες πάντως μαζί με βίδες. Για παραγγελία μόνο σετ απο βίδες δεν πολυ λέει λόγω μεταφορικώνeworld.com.gr Ο κόσμος της ΠληροφορικήςoOOoOOo Ευχαριστω αλλα σε τι μηκος τα εχουν ;
dimitrisOS Απρίλιος 10, 2012 Author #17 Απρίλιος 10, 2012 Ελπίζω να σε κάλυψαΑν ειναι απο ewold , ναι με καλυψες .
karmen1983 Απρίλιος 10, 2012 #18 Απρίλιος 10, 2012 Ε απο που λες να είναι βρε Μήτσο; Αλλιώς θα σου έλεγα δεν έχω πάρει, δεν ξέρω
dimitrisOS Απρίλιος 10, 2012 Author #19 Απρίλιος 10, 2012 Ε απο που λες να είναι βρε Μήτσο; Αλλιώς θα σου έλεγα δεν έχω πάρει, δεν ξέρω Ναι ρε το καταλαβα .
dimitrisOS Απρίλιος 10, 2012 Author #20 Απρίλιος 10, 2012 Δημητράκι αν έχεις σκοπό να παραγγείλεις και κάτι αλλο από το eworld έχει και αποστάτες πάντως μαζί με βίδες. Για παραγγελία μόνο σετ απο βίδες δεν πολυ λέει λόγω μεταφορικώνeworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικήςκαι τα μεταφορικα ποσα πανω περιπου ;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.