Jump to content

σφαλμα ασφαλειας στον chrome.

johnymag

Recommended Posts

εδω και 2-3 μερες εχει αρχισει να μου πεταει ο chrome οταν παω να μπω σε μερικες σελιδες,οπως login σε ασφαλη sites πχ.facebook,lab ενα μηνυμα για μη εγκυρο πιστοποιητικο διακομιστη.μετα απο reinstall εφτιαξε αλλα παλι σημερα πηγαινοντας να κανω ενα search στο google το ιδιο μηνυμα.τι παιζει?απο ιους βασει του spybot και του essentials ειμαι καθαρος και εχω την τελευταια εκδοση του browserpost-12577-1416076025,7045_thumb.jpg

ειναι τικαρισμενο και εχει καποια ονοματα στα tabs για τις ενδιαμεσες αρχες εκδοσης πιστοποιητικων και στους αξιοπιστους/μη αξιοπηστους εκδοτες.σε κανενα απ αυτα δεν ειναι οι ιστοσελιδες που μπαινω παντως.και αν ξετικαρω το check for certificate revocation δεν γινεται τιποτα

Η προεπιλεγμένη επιλογή είναι το check for certificate revocation να είναι τικαρισμένο.

Μπορεί όντως να είναι πρόβλημα με το certificate μιας και χρησιμοποιείς https.

δεν εχω πειραξει τιποτα στον browser για να συνδεθω με https.μονο του το βγαζει

Δες μήπως είναι λάθος η ημερομηνία στον υπολογιστή σου.

σωστη ειναι

εκανα και τις ενημερωσεις των windows και τωρα το πεταει που και που.μπορει για παραδειγμα με το που ανοιξω τον browser να ψαξω κατι στο google,μετα να μπω σε αλλες σελιδες και υστερα να παω να μπω στο google και να μου πεταξει αυτο

Το άλλο που μπορεί να συμβαίνει είναι να υπάρχει όντως πρόβλημα γιατί σου έχει κάνει κάποιος dns hijacking και σε παραπέμπει σε άσχετη σελίδα και όχι σε αυτή που θέλεις. Από το σπίτι μπαίνεις ή από καμιά δουλειά-πανεπιστήμιο κλπ;

Το άλλο που μπορεί να συμβαίνει είναι να υπάρχει όντως πρόβλημα γιατί σου έχει κάνει κάποιος dns hijacking και σε παραπέμπει σε άσχετη σελίδα και όχι σε αυτή που θέλεις. Από το σπίτι μπαίνεις ή από καμιά δουλειά-πανεπιστήμιο κλπ;

σπιτι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.