EraserheadX Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2012 Έχει ασχοληθεί κανείς με το Project Euler? Είναι μια συλλογή από προβλήματα που μπορείς να λύσεις για να κάνεις εξάσκηση στον προγραμματισμό. Ξεκινάει με πολύ απλά προβλήματα αλλά στην συνέχεια δυσκολεύουν πολύ. Υπάρχουν 379 προβλήματα αλλά συνεχώς βγαίνουν καινούρια. Στατιστικά για τους χρήστες από Ελλάδα. Αν σας αρέσει ο προγραμματισμός και τα μαθηματικά ρίξτε του μια ματιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 9, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 Ξερεις αμα υπαρχει κατι παρομοιο αλλα με κατι που να ειναι "αλυτο" ? Πολυ ωραια σελιδα παντως :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Απρίλιος 9, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 Εννοείς κάτι τέτοιο; List of unsolved problems in computer science - Wikipedia, the free encyclopedia ή Millennium Prize Problems - Wikipedia, the free encyclopedia Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 9, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 Ναι ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inglor Απρίλιος 13, 2012 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2012 Έχει ασχοληθεί κανείς με το Project Euler?Είναι μια συλλογή από προβλήματα που μπορείς να λύσεις για να κάνεις εξάσκηση στον προγραμματισμό. Ξεκινάει με πολύ απλά προβλήματα αλλά στην συνέχεια δυσκολεύουν πολύ. Υπάρχουν 379 προβλήματα αλλά συνεχώς βγαίνουν καινούρια. Στατιστικά για τους χρήστες από Ελλάδα. Αν σας αρέσει ο προγραμματισμός και τα μαθηματικά ρίξτε του μια ματιά. Έχω ασχοληθεί και ασχολούμαι. Όποτε έχω χρόνο φυσικά. Αυτό που έχω να προτείνω είναι αρχίστε από τα εύκολα δηλαδή σειριακά. Και κρατήστε αρχείο με τα προγράμματα γιατί πολλά είναι παρόμοια ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις κώδικα απο προηγούμενα. Επίσης προσωπικά προσπαθώ να τα κάνω σε C++ για να θυμηθώ την γλώσσα, είναι καλός τρόπος να κάνεις εξάσκηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 13, 2012 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2012 Σωστος, με τετοια οργάνωση θαρρω πως ειναι καλη μεθοδος να εξασκήσεις κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Απρίλιος 14, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2012 Έχω λύσει 101 από τα προβλήματα με Python, αλλά νομίζω έχω φτάσει κοντά στο όριο των γνώσεών μου σε μαθηματικά και προγραμματισμό και έχω κολλήσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Απρίλιος 14, 2012 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2012 Assembly ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Απρίλιος 14, 2012 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2012 Χαχα έλυσα και εγώ μερικά (<10) χρησιμοποιώντας QBASIC και ότι γνώσεις προγραμματισμού έχουν μείνει από τα σχολικά χρόνια! Τώρα κοιτάω να μάθω τα βασικά στην Python μπας και λύσουμε κανα 2 παραπάνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Απρίλιος 14, 2012 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2012 Θα παίξει κανείς στο http://www.thelab.gr/web-works-programmatismos-dimiourgika/google-codejam-2012-a-108053.html ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.