zissismaroudas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2012 παιδια ξερει κανεις πως αποθηκευεται το dirt 3 αυτοματα? γιατι παω οταν βγαζω το παιχνιδι και παω να το ξαναβαλω να ξαναπαιξω πρεπει να το ξαναπαιξω απο την αρχη.δεν μου αποθηκευετα αυτοματα.
virus777 Απρίλιος 9, 2012 #2 Απρίλιος 9, 2012 Μπαίνοντας στο παιχνίδι πατάς hοme, σου εμφανίζει το pοpup μενού του gfwl, μετά create a new profile και create οffline prοfile (αν δε το βλέπεις κάνε scrοll dοwn και θα το δείς). Gοοd 2 gο!
koukoubetses Απρίλιος 9, 2012 #3 Απρίλιος 9, 2012 υπαρχει "θεμα" με τις 7970?,χτυπαει 80αρια η θερμοκρασια.
ponaei8anasi Απρίλιος 9, 2012 #4 Απρίλιος 9, 2012 επισης αν παρολα αυτα δεν σου αποθηκευονται τα saves οταν κανεις επαννεκινηση στο παιχνιδι μαλλον φταιει το ονομα του χρηστη στα windows αν το εχεις γραμμενο στα ελληνικα καθως υπαρχει θεμα με τα unicode και το game
zissismaroudas Απρίλιος 9, 2012 Author #6 Απρίλιος 9, 2012 και τι θα κανω για να μην χανω αυτα που εχω παιξει πως θα αποθηκευονται?
tragikos Απρίλιος 9, 2012 #8 Απρίλιος 9, 2012 οχι το ονομα το εχω στα αγγλικα.Δεν είναι μόνο το όνομα που προκαλεί το πρόβλημα, αλλά όλη η διαδρομή της θέσης. Νομίζω ότι αποθηκεύονται στα "Τα έγγραφα μου", οπότε εκεί συναντάει πρόβλημα.
zissismaroudas Απρίλιος 10, 2012 Author #9 Απρίλιος 10, 2012 ξερει κανεις πως αποθηκευεται η δεν λυνεται το προβλημα με το παιχνιδι?
zissismaroudas Απρίλιος 10, 2012 Author #11 Απρίλιος 10, 2012 πηγα να το κατεβασω αλλα μου κολαει και δεν μου κατεβαινει
ponaei8anasi Απρίλιος 10, 2012 #12 Απρίλιος 10, 2012 πηγαινε στον πινακα ελεγχου --> περιοχη και γλωσσα-->διαχειριση--> αλλαγη τοπικων ρυθμισεων συστηματος και αν την υποστηριξη για non unicode την εχεις ελληνικα αλλαξε την σε αγγλικα και μετα τρεξε το παιχνιδι και κανε save το προφιλ.Τσεκαρε αν στο εσωσε μετα απο επαννεκινηση του παιχνιδιου και μετα ξαναβαλε τα ελληνικα στις παραπανω ρυθμισεις.Αυτο εκανα οταν την ειχα παθει πιο παλια και δουλεψε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.