Jump to content

dirt 3

zissismaroudas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια ξερει κανεις πως αποθηκευεται το dirt 3 αυτοματα? γιατι παω οταν βγαζω το παιχνιδι και παω να το ξαναβαλω να ξαναπαιξω πρεπει να το ξαναπαιξω απο την αρχη.δεν μου αποθηκευετα αυτοματα.

Μπαίνοντας στο παιχνίδι πατάς hοme, σου εμφανίζει το pοpup μενού του gfwl, μετά create a new profile και create οffline prοfile (αν δε το βλέπεις κάνε scrοll dοwn και θα το δείς). Gοοd 2 gο!

επισης αν παρολα αυτα δεν σου αποθηκευονται τα saves οταν κανεις επαννεκινηση στο παιχνιδι μαλλον φταιει το ονομα του χρηστη στα windows αν το εχεις γραμμενο στα ελληνικα καθως υπαρχει θεμα με τα unicode και το game

οχι το ονομα το εχω στα αγγλικα.

Δεν είναι μόνο το όνομα που προκαλεί το πρόβλημα, αλλά όλη η διαδρομή της θέσης. Νομίζω ότι αποθηκεύονται στα "Τα έγγραφα μου", οπότε εκεί συναντάει πρόβλημα.

πηγαινε στον πινακα ελεγχου --> περιοχη και γλωσσα-->διαχειριση--> αλλαγη τοπικων ρυθμισεων συστηματος και αν την υποστηριξη για non unicode την εχεις ελληνικα αλλαξε την σε αγγλικα και μετα τρεξε το παιχνιδι και κανε save το προφιλ.Τσεκαρε αν στο εσωσε μετα απο επαννεκινηση του παιχνιδιου και μετα ξαναβαλε τα ελληνικα στις παραπανω ρυθμισεις.

Αυτο εκανα οταν την ειχα παθει πιο παλια και δουλεψε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.