Jump to content

αγορα καρτας ηχου

christaras

Recommended Posts

καλησπερα χρειαζομαι γνωμες για αγορα καρτας ηχου θα παιζει με τα Ζ5500 με αναλογικη εξοδο. Η χρηση ειναι λιγο απο ολα ταινιες παιχνιδια μουσικη.τωρα για κοστος θα προτιμουσα μεχρι τα 100 αλλα αν αξιζει το κατι παραπανω το βλεπουμε,ευχαριστω.

τωρα για κοστος θα προτιμουσα μεχρι τα 100 αλλα αν αξιζει το κατι παραπανω το βλεπουμε,ευχαριστω.

Λιιιιιιγο παραπάνω αλλά πιστεύω ότι τ'αξίζει.

Αλλιώς κι αυτή μια χαρά είναι.

καλησπερα χρειαζομαι γνωμες για αγορα καρτας ηχου θα παιζει με τα Ζ5500 με αναλογικη εξοδο. Η χρηση ειναι λιγο απο ολα ταινιες παιχνιδια μουσικη.τωρα για κοστος θα προτιμουσα μεχρι τα 100 αλλα αν αξιζει το κατι παραπανω το βλεπουμε,ευχαριστω.

Βλέπω οτι η μητρική σου (υπογραφή) έχει:

SupremeFX X-Fi 2 built-in 8-Channel High Definition Audio CODEC

- Supports : Jack-detection, Multi-streaming, Front Panel Jack-retasking

Audio Feature :

- X-Fi® Xtreme Fidelity™

- EAX® Advanced™ HD 5.0

- THX® TruStudio PRO™

- Creative ALchemy

Δε σε ικανοποιεί η συγκεκριμένη;

ΕΑΝ δε το έχεις ήδη δοκιμάσει:

Βρες ένα optical καλώδιο και σύνδεσε τα ηχεία σου στην οπτική έξοδο της μητρικής σου. Σε αυτή την περίπτωση η αποκωδικοποίηση του ήχου γίνεται από τον αποκωδικοποιητή των ηχείων. Κάνε τη σύγκριση σε σχέση με την on board σου και δες αν σε ικανοποιεί.

Αν δε σου αρέσει τίποτα από τα παραπάνω, δες τις:

Asus Xonar DX

Link

και

Auzentech X-Meridian 7.1 2G

Link

η οnboard ειναι μουφα

η αποκωδικοποίηση θελω να γινεται απο την καρτα οποτε αναγκαστικα για τα συγκεκριμενα ηχεια με το τριπλο καλωδιο που εχουν,εχω δοκιμασει των ηχειων την αποκωδικοποίηση και δεν μου κανει.

τωρα απο drivers τι λεει η Auzentech X-Meridian 7.1 2G και αν την εχει δοκιμασει κανεις?

Την Meridian 2G την εχω εδω και κανα μηνα αγορασμενη απο παλικαρι απο εδω μεσα.

Πριν απο αυτη ειχα την Creative X-Fi Fatal1ty Gamer Pro.

O ήχος της Μeridian ειναι ενα σκαλι πιο πανω, ειδικα σε μουσικη και ταινιες.

Σε games ειναι εξισου καλη.

Γενικα ειναι μια πολυ καλη all-around καρτα με βασικο πλεονεκτημα το οτι μπορεις να

αλλαξεις τα op-pumps της και να τη φερεις στα μετρα σου.

Το μονοδακικο μειονεκτημα της ειναι το software.

Αν και εχει αρκετες ρυθμισεις ειναι πιο αβολο απο αυτο της X-Fi ενω και εμφανησιακα

δειχνει ξεπερασμενο.

Προσωπικα δεν με απασχολει τοσο το software οσο η αποδοση της.

Και εκει πραγματικα δινει ρεστα :T:

...με το τριπλο καλωδιο που εχουν,εχω δοκιμασει των ηχειων την αποκωδικοποίηση και δεν μου κανει...

Απο τη στιγμή που τα συνδέεις με το τριπλό καλώδιο, την αποκωδικοποίηση την κάνει η κάρτα ήχου της μητρικής σου. Για να αποκωδικοποιήσουν τα ηχεία χρειάζεσαι ψηφιακή σύνδεση (optical ή coaxial). Βρές από κάνα φίλο ένα οπτικό καλώδιο και κάνε μια δοκιμή. Μπορεί το αποτέλεσμα να σε ικανοποιήσει και να γλυτώσεις τα χρήματα για κάρτα ήχου.

Την Meridian 2G την εχω εδω και κανα μηνα αγορασμενη απο παλικαρι απο εδω μεσα.

Πριν απο αυτη ειχα την Creative X-Fi Fatal1ty Gamer Pro.

O ήχος της Μeridian ειναι ενα σκαλι πιο πανω, ειδικα σε μουσικη και ταινιες.

Σε games ειναι εξισου καλη.

Γενικα ειναι μια πολυ καλη all-around καρτα με βασικο πλεονεκτημα το οτι μπορεις να

αλλαξεις τα op-pumps της και να τη φερεις στα μετρα σου.

Το μονοδακικο μειονεκτημα της ειναι το software.

Αν και εχει αρκετες ρυθμισεις ειναι πιο αβολο απο αυτο της X-Fi ενω και εμφανησιακα

δειχνει ξεπερασμενο.

Προσωπικα δεν με απασχολει τοσο το software οσο η αποδοση της.

Και εκει πραγματικα δινει ρεστα :T:

μια χαρα εμενα με απασχολει να δουλευουν οι drivers το πως ειναι εμφανισιακα δεν με απασχολει καθολου.να σε ρωτησω αν θελει εξωτερικη τροφοδοσια και αν ναι με τι καλωδιο

Απο τη στιγμή που τα συνδέεις με το τριπλό καλώδιο, την αποκωδικοποίηση την κάνει η κάρτα ήχου της μητρικής σου. Για να αποκωδικοποιήσουν τα ηχεία χρειάζεσαι ψηφιακή σύνδεση (optical ή coaxial). Βρές από κάνα φίλο ένα οπτικό καλώδιο και κάνε μια δοκιμή. Μπορεί το αποτέλεσμα να σε ικανοποιήσει και να γλυτώσεις τα χρήματα για κάρτα ήχου.

εχω δοκιμασει με το ψηφιακο και δεν με καλυπτει

μια χαρα εμενα με απασχολει να δουλευουν οι drivers το πως ειναι εμφανισιακα δεν με απασχολει καθολου.να σε ρωτησω αν θελει εξωτερικη τροφοδοσια και αν ναι με τι καλωδιο

Όχι δεν θελει εξωτερικη τροφοδοσια.

Την βαζεις στη pci θυρα περνας drivers και τελειωσες.

• 3 months later...

καλησπερα, μιας και ο τιτλος του θεματος ειναι γενικος να ρωτησω και εγω. Ειμαι με την Xonar DS και τα AEGO M. Ενημερωτικα εχω παρει και το τριτο ηχειο που ειναι extra. Οποτε 3.1 . Σκευτομαι να παρω καμια καλυτερη καρτα ηχου, θα δω διαφορα; Μουσικη κυριως με ενδιαφερει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.