Wizard! Απρίλιος 11, 2012 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2012 Και μια που έχεις γενέθλια σήμερα, να ένα καλό δώρο για τον εαυτό σου Πολύχρονος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 11, 2012 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2012 Και τώρα που είδες το χάρο με τα μάτια σου, BACKUP!!! Οτι πιο σωστο εχει ειπωθει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 11, 2012 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2012 Ο δίσκος σου πρέπει να είναι ο Backup, δηλαδή κράτα τα δεδομένα σου στο PC σου και έχε ένα εξωτερικό για backup Οι εξωτερικοί δίσκοι τραβάνε τέτοια ζόρια, μπορεί να σου το προκάλεσε μέχρι και ο controller της θήκης του δίσκου. Να θυμάσαι πάντα το Safe remove τον δίσκο πριν τον βγάλεις από το σύστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Απρίλιος 11, 2012 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2012 να πω και γω τα 2 cents μου κι ας βρεθηκε η λυση!ειχα κι εγω προβλημα με ενα εξωτερικο δισκο...ακριβως το ιδιο μηνυμα για φορμαρισμα!το επαθε οταν τον συνδεσα σε σταθερο υπολογιστη... τον συνεδεσα παλι στο λαπτοπ και μου εβγαλε το ιδιο...το μονο που επρεπε να κανω ηταν να αλλαξω θυρα usb...δεν ξερω γιατι ή πως αλλα δουλεψε! το εχω ξαναπαθει και παντα δοκιμαζω διαφορα usb ports μεχρι που ενα δουλευει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Απρίλιος 13, 2012 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2012 παιδια εβαλα το getdatabackβρισκει τον δισκο και προσπαθω να κανω backup οτι εχω σε αλλους δισκους (απο οτι φαινεται τα κανει ολα) και μετα του τραβαω ενα φορματ του εξωτερικου και τα ξαναπερναω μεσα.. ααα πας γυρεύοντας να τα κλάψεις τα αρχεία στο μέλλον. Αν είναι τόσο σημαντικά θα έπρεπε να τα έχεις σε δύο δίσκους Όσο για τον Adata αν είναι με usb μόνο τον είχε ένας φίλος και ο σκληρός μετά από λίγο καιρό :hang3:Θα μου πεις δεν είναι όλοι ίδιοι. Σωστά, αν δεν είναι adata :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 13, 2012 Author #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2012 ειχα κρατησει πριν 2 χρονια backup σε αλλον δισκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Απρίλιος 13, 2012 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2012 Το getdataback κάνει καλη δουλεία. Μου έσωσε και μένα τα δεδομένα σε ποσοστό 85% όταν τα έκανε σκ@τ@ το paragon προγραμματάκι που κάνει realign το δίσκο. Γενικά τώρα τελευταία σκέφτομαι σοβαρά να μην αφήνω NTFS filesystem σε εξωτερικούς σκληρούς. Σκέφτομαι να πειραματιστώ με ext2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.