pantelos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2012 γεια σας...γεια σας,εχω δει στο ebay μια μπαταρια τυπου ep500 στα 2500 mah...(GOLD 2500mAH BATTERY EP500 FOR SONY ERICSSON VIVAZ U5 I PRO U8 I X8+CAR CHARGER|eBay)εαν αντικαταστησω αυτη του sk17i(1200 mah νομιζω) θα δω διαφορα στην ωρα αναμονης;μηπως ειναι scam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Απρίλιος 9, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 θεωρητικά θα δεις. αν καιει το τηλέφωνο σου πες μέσο όρο 100milli AMpere (τυχαίο νούμερο) κρατάει με αυτήν που έχεις 12 ώρες αν του βάλεις την άλλη θα κρατάει 25.. Τώρα τι μπαταρία είναι η μία και τι οι άλλοι δεν ξέρω.. Ο πωλητής πως τα πάει απο αξιολογήσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 9, 2012 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 Χωρις να εχω δει το λινκ θα σου πω να αποφυγεις no name μπαταριες. Εκτος απο τον κινδυνο εκρηξης, φουσκωματος κλπ κατα πασα πιθανοτητα μπορει να κραταει λιγοτερο απ αυτην που εχεις τωρα. Θυμαμαι για ενα htc hd που ειχα οτι αγοραζαν νομιζω μαρκα mugen και ηταν πολυ καλες αλλα κ ακριβουτσικες, αλλα ειχες το κεφαλι σου ησυχο και ολοκληρο.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Απρίλιος 9, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 αλλα ειχες το κεφαλι σου ησυχο και ολοκληρο.Sent from my HTC HD2 using Tapatalkχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.