Jump to content

Thunderbird και ευρετήριο διευθύνσεων..where?

Passenger57

Recommended Posts

Χρησιμοποιώ τον thunderbird εδώ και λίγο καιρό αλλά δεν μπορώ να βρώ τρόπο να εμφανίζονται σε ένα παράθυρο τα mail των επαφών μου, κατά παρόμοιo τρόπο με το outlook express; Μπορεί να μου πεί κάποιος πώς μπορώ να το κάνω αυτό;

Κάτι τέτοιο εννοείς; Να εμφανίζονται οι επαφές σου σε μια στήλη όταν δημιουργείς ένα καινούργιο e-mail.

post-4064-1416076024,0141_thumb.png

Αν ναι τότε δημιούργησε ένα καινούργιο e-mail και πάτα το πλήκτρο F9.

Θέλω ακόμα...να κάνω εξαγωγή διευθύνσεων από το outlook express σε windowz XP και να το βαλω στον thunderbird στα windowz 7. Έχω κάνει όλους τους τυπους των εξαγωγών στις επαφές του outlook και δεν μπορούν να εισαχθούν στον thunderbird...τι ακριβώς πρέπει να κάνω?

• 11 months later...

Για την μεταφορά των διευθύνσεων e-mail από το outlook express στο thunderbird του Linux, αφού και κάνουμε την εισαγωγή όπως περιγραφηκε αμέσως παραπάνω, εξάγουμε από το thunderbird των windows με μορφη LDIF (αφού πρώτα κάνουμε μια κλικ στο "Ευρετήριο διευθύνσεων Outlook Express"), και το αρχειο .ldif που δημιουργειται το κανουμε εισαγωγή από το Thunderbird του Linux. Αυτό έχει το πλεονέκτημα έναντι της μεταφοράς μεσω αρχείου .csv οτι παίρνει μαζί του και τα Groups παραληπτών όπως τα έχουμε δημιουργησει και εισαγει στο thunderbird των windows από το outlook express. :happy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.